2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim araba koltuğu olan ana kucağım ve portbebem var zaten bu model araba almam lazım çünkü bu takımımkinden görümcem verdi ama arabasını vermedi çünkü hala kullanıyorlar. Bu yüzden dediğim arabadan alıcam zaten baston model katlanabiliyor araba

tazmınatını alarak cıkıcak ben bılıyorumdelikafadulden

Evet bizde buna baktik ve satici bunu kesinlikle onermedi.
Digeri daha ucuz olmasina ragmen onu onerdi.
Zaten magazanin icinde surunce de belli oluyor, Chicco daha kolay suruluyor.
Ki Pierre Cardin'in ici biraz daha dar, ve katlaninca daha genis.

pembilmavimasal

kırmızı yeşil sarı
yeşil turuncu mor

cof coflu olur aslında

evet tam ıstedıgım gıbı oldu, gerçi 1 ay daha maaşş almak ısterdım ama fazlada uzatmak ıstemedim. gittim mudurumle konuştum neden daha önce söylemedın dedı,bende neden söylemedıgımı sızde çok ıyı bılıyorsunuz dedım. guldu. tazmınatımı hesapladık 2 hfta sonra kendı ımzamla yolları ayıracagız. yanı ıstedıgım gıbı oldu kurtuldum bu stresten.

düşündüğün renkleri söyle ona göre seçelim. Ama beyaz ve mavi olabilir bence. Bu arada istersen boyama şimdiden mobilyan netleşince boyaman daha iyi olma mı??

kırmızı yeşil sarı
yeşil turuncu mor

cof coflu olur aslında

hepıcıgıı farklı renk mı yapayım
ama uc tane raf yapıcam ben cok renk saymıssın olmadı sımıd
bıde kocıs dedıkı burda cok guzel raflar susuler yapmıslar sen gele bak belkı baska bısıler alırsın fıkır edeınırsın dedı
helecanlandımdelikafadulden

Oh be sevindim canım rahatlamışsındır sende

ayy pek güzelmiş gülkurusu

sagol canım olumunekankayizsmile

tazmınatını alarak cıkıcak ben bılıyorumdelikafadulden

aklinialirimsmile

kızzz yakma ciğerimi bilmiyorumkismile bilmiyorum hoşuma gıttı, hafıf çift yön, dört teker donuo tam yatıo tam kapanıo ıstedıgım herşey var umarım uzun sure kullanırız.

nan 3erli grup saydım işte yakaydirigubbakcemile2

kızlar burada ben gider
tükanı kapatıyoz
hepiniz öpüldünüz

timam gel barışakolumunekankayizsmile

ay ne takipçisin yaaa:umursamaz:
:umursamaz::umursamaz:
düşündüğün renkleri söyle ona göre seçelim. Ama beyaz ve mavi olabilir bence. Bu arada istersen boyama şimdiden mobilyan netleşince boyaman daha iyi olma mı??

aslında haklısın ama olsun ben gıdıp alıyım rengarank boyalar dursun evde belkı sonra boyarım yada boyayım bı taneısnı bakalım nası durcak catlarım yoksam

bu arada naptınız fuar ısını konustun mu esınle

Oh be sevindim canım rahatlamışsındır sende

sorma ya çok rahatladım, karnım artık buyudu yuruyuşum değişti, benım için de saklamak zor oluyordu, bide tazmınatımı kaptırım dıye çok korkuyordum bıttı kabus sonunda opuyorumnanaktan

konuşuom taam mı :umursamaz: hatta sana maydonoz suyu içme falan yazdım tınnn sesı geldı...ben de nişantaşı çocuguyum ben de hazıran anasıyım beni beğenmıonuz mu alsanaalsanasmile

:lepi:

maydanoz muhabbeti benle alakalıydı sanırım bana mı yazdın inanki görmedim canım kusura bakma.ben hastayım bgn mazur görün beni lütfenbilmiyorumkismile

konuştum kalkabilirim herhalde dedi :) Ama unuttum sana söylemeyi ama benim koca balık hafızalıdır akşam birdaha konuşur kesinleştiririm. sabah haber veririm.Büyük ihtimalle ok. 09:30 gibi alırız sizi zaten trafik boş olur gideriz hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…