Canim maden sadece araba istiyorsun ozaman neden
bunun yerine neden Chicco Lite Way almiyorsun ki?
Canim ben magazaya gittigimde aldigim Chicco ve bunun arasinda kararsiz kaldim.
Satici adam Pierre Cardin 30 tl daha pahali olmasina ragmen dedi ki,
Bak ben Pierre Cardin'in bayisiyim ama ona ragmen ikisi arasinda seciceksen kesinlikle Chicco oneririm dedi.
Kullanimi daha pratik, ve daha hafif dedi. Ki kalite yonunden de Chicco'yu tercih ettigini belirtti.
canım yaa geçen bi yazında gördüm birkaç gün sonra evde olucam senelerden sonra ilk defa diye. Ben gördüğümde sen offlinedın soramadım. Hayırdır ne yaptın iş mevzusunu istediğin gibi mi sonuçlandı??
Pierre Cardin 2020 VIP ENIGMA Bebek Arabası Mavi - Gri - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
bunun kırmızı grisini aldım pazarlıkla peşin para 280 yaptı aldım. gerçekten çok hafıf
çiko da guzel canım ama agır hepsı bundan bana tek elle kaldırılcak birşey lazımdı. umarım pişman olmam.
kafamçokkarıştı kımdi acaba o. piki tamam hamılleık unutkanlıgına ver datlım kıymatlım
ama napıyım
hem elımı testereledım
bıde sımdı sıcak cıkolata bardagı almıstı kocam bana onu kırdım
cok mutsuz oldum
aradım bardagı kırdım dıey uzulme alırım yıne dedı
bıde yarın yanına gıtcem kocamın ahsap boyaları alamay
sımdı sıze soruuu:
cın alı rafı yapıyorum ya uc tane farklı boyda yapıp yanyana asıcam
sızce hangı renklerde boyayayım
ucude aynı mı farklı mı hangı renkler
çiko da guzel canım ama agır hepsı bundan bana tek elle kaldırılcak birşey lazımdı. umarım pişman olmam.
timam gel barışakolumunekankayizsmileçiko da guzel canım ama agır hepsı bundan bana tek elle kaldırılcak birşey lazımdı. umarım pişman olmam.
kafamçokkarıştı kımdi acaba o. piki tamam hamılleık unutkanlıgına ver datlım kıymatlım
tazmınatını alarak cıkıcak ben bılıyorumdelikafadulden
pembilmavimasal
canım yaa geçen bi yazında gördüm birkaç gün sonra evde olucam senelerden sonra ilk defa diye. Ben gördüğümde sen offlinedın soramadım. Hayırdır ne yaptın iş mevzusunu istediğin gibi mi sonuçlandı??
ama napıyım
hem elımı testereledım
bıde sımdı sıcak cıkolata bardagı almıstı kocam bana onu kırdım
cok mutsuz oldum
aradım bardagı kırdım dıey uzulme alırım yıne dedı
bıde yarın yanına gıtcem kocamın ahsap boyaları alamay
sımdı sıze soruuu:
cın alı rafı yapıyorum ya uc tane farklı boyda yapıp yanyana asıcam
sızce hangı renklerde boyayayım
ucude aynı mı farklı mı hangı renkler
kırmızı yeşil sarı
yeşil turuncu mor
cof coflu olur aslında
evet tam ıstedıgım gıbı oldu, gerçi 1 ay daha maaşş almak ısterdım ama fazlada uzatmak ıstemedim. gittim mudurumle konuştum neden daha önce söylemedın dedı,bende neden söylemedıgımı sızde çok ıyı bılıyorsunuz dedım. guldu. tazmınatımı hesapladık 2 hfta sonra kendı ımzamla yolları ayıracagız. yanı ıstedıgım gıbı oldu kurtuldum bu stresten.
ayy pek güzelmiş gülkurusu
tazmınatını alarak cıkıcak ben bılıyorumdelikafadulden
Evet bizde buna baktik ve satici bunu kesinlikle onermedi.
Digeri daha ucuz olmasina ragmen onu onerdi.
Zaten magazanin icinde surunce de belli oluyor, Chicco daha kolay suruluyor.
Ki Pierre Cardin'in ici biraz daha dar, ve katlaninca daha genis.
hepıcıgıı farklı renk mı yapayım
ama uc tane raf yapıcam ben cok renk saymıssın olmadı sımıd
bıde kocıs dedıkı burda cok guzel raflar susuler yapmıslar sen gele bak belkı baska bısıler alırsın fıkır edeınırsın dedı
helecanlandımdelikafadulden
:umursamaz::umursamaz:
timam gel barışakolumunekankayizsmile
ay ne takipçisin yaaa:umursamaz:
düşündüğün renkleri söyle ona göre seçelim. Ama beyaz ve mavi olabilir bence. Bu arada istersen boyama şimdiden mobilyan netleşince boyaman daha iyi olma mı??
nan 3erli grup saydım işte yakaydirigubbakcemile2
kızlar burada ben gider
tükanı kapatıyoz
hepiniz öpüldünüz
Oh be sevindim canım rahatlamışsındır sende
konuşuom taam mı :umursamaz: hatta sana maydonoz suyu içme falan yazdım tınnn sesı geldı...ben de nişantaşı çocuguyum ben de hazıran anasıyım beni beğenmıonuz mu alsanaalsanasmile
:lepi:
:umursamaz::umursamaz:
aslında haklısın ama olsun ben gıdıp alıyım rengarank boyalar dursun evde belkı sonra boyarım yada boyayım bı taneısnı bakalım nası durcak catlarım yoksam
bu arada naptınız fuar ısını konustun mu esınle
maydanoz muhabbeti benle alakalıydı sanırım bana mı yazdın inanki görmedim canım kusura bakma.ben hastayım bgn mazur görün beni lütfenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?