D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #53.521
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsende öp
konuştum kalkabilirim herhalde dedi :) Ama unuttum sana söylemeyi ama benim koca balık hafızalıdır akşam birdaha konuşur kesinleştiririm. sabah haber veririm.Büyük ihtimalle ok. 09:30 gibi alırız sizi zaten trafik boş olur gideriz hemen.
nan 3erli grup saydım işte yakaydirigubbakcemile2
kızlar burada ben gider
tükanı kapatıyoz
hepiniz öpüldünüz
yok reca ederim canım öyle şakasına takılıyorum size olumunekankayizsmile
yok reca ederim canım öyle şakasına takılıyorum size olumunekankayizsmile
dün hamile kalmak hiç de kolay olmadı demiştin.sen neler yaptın ?sorununuz neydi?nasıl hamile kaldın ?
sen nerden aldın o arabayı o kdr ucuza yaa
spotcudan aldım canım. peşin para verınce bılıosun bayagı ındırım yapıorlar.
hamıle kalmak degıl canı hayatta kalmak zordu benım için ben pankreas kanserını yendım, 1 yıl kemoterapı gördum. bu nedenle çok savaş verdım kendımle, ve sonunda ALLAHım hem canımı bana bagışladı hemde evlat vedı hedıye olarak
ok cnm güle güle kullansın
canım büyük geçmş olsun.Allah bebeğin ve tüm sevdikelrine bağışlamış seni.mutluluk ve sağlık dolu bir hayatın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ben geldim
baya uzun zaman oldu ama 32 . haftaya kadarda biraz ayrı kalıcaz ablamın düğün telaşı var nisanda
evleniyor nihayet baya çalkantılı limonlu günler geçiriyor teselli için yanındayım şu an memleketteyim bebişimde bende çok iyiyiz şu ana kadar 5 kilo olmuşum bebeğiminde gelişimi iyi tekmelerini kocişimde bende hissediyoruz sadece minik bir sorunum var mide ağrısı çekiyorum her yemekten sonra çatlamalar sadece rahim kısmında ve malum memiklerde gerçekleşti oğluşuma ciciler aldım aşırı duygusal olmuşum oğluşum la birlikte diziler izliyoruz alışveriş yapıyoruz ve sık sık cıpcıp yapıyoruz daemoncum çok özür mesajını yeni ilettiler bana teli kayınvalidemlerde unutmuşum oda ismini heceleyerek okuyor daemon diye kaydatmişim sana böyle bir mesaj geldi diye neyseki görümcem kahkahalarla annesine müdahale etti ben iyiyim umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizde iyidir umarım geçmişi okuyacak kadar zamanım yok bi ara gireyim dedim kıyameti koparttılar tatile gelmişin heti bırak diyolar ablam beni pc karşısına oturtmuyor bile şimdi kaynımla birlikte annemlere gidiyoruz yolda bir netçideyim sizleri çok özledim hep bir yanım eksik gibi sizleri ve miniklerinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum mucukkkkkopuyorumnanaktan
gitmeden bi kafanıza vurayımdelikafadulden
:mymeka:daemon
:mymeka:özgecay
:mymeka:elhamara
:mymeka:ukla
:mymeka:ve mimarımıza
Rıza beyemi gidecen ??
chicconun 3 lü travel set bebek arasının kırmızısını alıcam. ana kuçağı ve port bebesini görümcem verdi ben sadece normal araba kısmını alıcam.Normalde 3 lü set 1.200 TL araba+anakucağı olarak 2 li set 950 TL ye buldum. 8 taksitle ama daha teklisinin fiyatını sormadım. Cumartesi gidicem haşim işcana
benim alacağım araba bu ama ben sadece arabasını alıcam daha hiçbir yerde tekli fiyatını bulamadım
Chicco For Me İkili Set - Bebek Arabaları
cin ali mi kestım
rafınıda kesıcem 2 dk da
ama elımıde testereledım
Pierre Cardin 2020 VIP ENIGMA Bebek Arabası Mavi - Gri - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
bunun kırmızı grisini aldım pazarlıkla peşin para 280 yaptı aldım. gerçekten çok hafıf
hamıle kalmak degıl canı hayatta kalmak zordu benım için ben pankreas kanserını yendım, 1 yıl kemoterapı gördum. bu nedenle çok savaş verdım kendımle, ve sonunda ALLAHım hem canımı bana bagışladı hemde evlat vedı hedıye olarak
Selam kızlar ben geldim. Oğlumu gördüm kocaman olmuş.
551 gr olmuş.
FL uzunluğu da 41.02mm di * 7 = 28.71 cm boyunda olmuş sıpam benim.
Çok tatlıydı doyamadım aşkıma.
Allahıma bin şükürler olsun herşey yolundaydı
Gelirken de nar bebeye uğradık, 10 tane fuar davetiyesi aldım ordan. :dance::dance::dance:
Evet caniko, Rıza Bey'e gittim. Ama geç saatte gittim, adamcağızın da şaftı kaymıştı. Çok yorgun görünüyordu. Allah onlara da kolaylık versin.
Zeynep ben de Chicco'nun Trio for me serisinin sadece arabasını almaya karar verdim. Nar bebedeki adam en çok satılan ve kullanımı en kolay araba bu dedi. Tekli fiyatı için 749 TL dedi. Çift yönlü, 7 kg, çok kolay kapatılıp açılabiliyor. Arkalığı komple yatıyor.
Bak hamarat dedik, nazar değdi. Sen tetanoz olmuştun dimi?
Gulkurusu ben bunu almayı düşünüyordum ama kullananlar şikayet etmiş, yürürken durmadan ayaklarımla çarpıyorum, ayak kısmı çok dar demişler.
Geçmiş olsun canım, Allah'ımın büyüklüğünden sual olunmazmış.
gitmeden bi kafanıza vurayımdelikafadulden
:mymeka:daemon
:mymeka:özgecay
:mymeka:elhamara
:mymeka:ukla
:mymeka:ve mimarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?