2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

şapur şupur..

tamam yarın konusuruz o zamn
bende kacıyorum sımdılık kocıs aradı 15 dk ya gelıyomus totomu kaldırıyım azcık
hoscakalınnn

benımde kocam geldı yemekte yok evde durumcuye gıdelım dıye ayak yapıom, kendımı yazmaktan konuya veremedım, ben kaçtım kızlar ıkna etmem lazım,yoksa makarna yıyecek kızım bilmiyorumkismile

dün hamile kalmak hiç de kolay olmadı demiştin.sen neler yaptın ?sorununuz neydi?nasıl hamile kaldın ?

hamıle kalmak degıl canı hayatta kalmak zordu benım için ben pankreas kanserını yendım, 1 yıl kemoterapı gördum. bu nedenle çok savaş verdım kendımle, ve sonunda ALLAHım hem canımı bana bagışladı hemde evlat vedı hedıye olarak

canım büyük geçmş olsun.Allah bebeğin ve tüm sevdikelrine bağışlamış seni.mutluluk ve sağlık dolu bir hayatın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar ben bebek arabası almak istiyorum ama katlanınca küçülen bişey olsun istiyorum çünkü memlekete gidince bağaja valizlerle beraber sığsın istiyorum bayanssulusmile önerilerinizi beliyorum:kedi:

slm kızlar ben geldim
baya uzun zaman oldu ama 32 . haftaya kadarda biraz ayrı kalıcaz ablamın düğün telaşı var nisanda
evleniyor nihayet baya çalkantılı limonlu günler geçiriyor teselli için yanındayım şu an memleketteyim bebişimde bende çok iyiyiz şu ana kadar 5 kilo olmuşum bebeğiminde gelişimi iyi tekmelerini kocişimde bende hissediyoruz sadece minik bir sorunum var mide ağrısı çekiyorum her yemekten sonra çatlamalar sadece rahim kısmında ve malum memiklerde gerçekleşti oğluşuma ciciler aldım aşırı duygusal olmuşum oğluşum la birlikte diziler izliyoruz alışveriş yapıyoruz ve sık sık cıpcıp yapıyoruz daemoncum çok özür mesajını yeni ilettiler bana teli kayınvalidemlerde unutmuşum oda ismini heceleyerek okuyor daemon diye kaydatmişim sana böyle bir mesaj geldi diye neyseki görümcem kahkahalarla annesine müdahale etti ben iyiyim umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizde iyidir umarım geçmişi okuyacak kadar zamanım yok bi ara gireyim dedim kıyameti koparttılar tatile gelmişin heti bırak diyolar ablam beni pc karşısına oturtmuyor bile şimdi kaynımla birlikte annemlere gidiyoruz yolda bir netçideyim sizleri çok özledim hep bir yanım eksik gibi sizleri ve miniklerinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum mucukkkkkopuyorumnanaktan

gitmeden bi kafanıza vurayımdelikafadulden
:mymeka:daemon
:mymeka:özgecay
:mymeka:elhamara
:mymeka:ukla
:mymeka:ve mimarımıza

ok cnm güle güle kullansın

sagol canım. opuyorumnanaktan teşekkur ederız

canım büyük geçmş olsun.Allah bebeğin ve tüm sevdikelrine bağışlamış seni.mutluluk ve sağlık dolu bir hayatın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım. çok teşekkur ederım. önce kendıne ınan, her hastalık beyınde başlar beyınde bıter unutma. sen kendıne ınanırsan beynın ne yapar ne eder annelıği yaşatır sana. bende senı çok öpuyorum sevgıler opuyorumnanaktan

gitmeden bi kafanıza vurayımdelikafadulden
:mymeka:daemon
:mymeka:özgecay
:mymeka:elhamara
:mymeka:ukla
:mymeka:ve mimarımıza

özlemişim seni kısss..
bende eşin yanındadır rahatsız etmeyeyeım dıye aramadım merak ettım ama
neyse ıyı olmana sevındım
mınıgını cok cok öpuyorum.
nedense yazın gözlerımı doldurdu.
ama ota moka gözümüz doluyo işte...
patağıda yidik ama neyse.

Selam kızlar ben geldim. Oğlumu gördüm kocaman olmuş.
551 gr olmuş.
FL uzunluğu da 41.02mm di * 7 = 28.71 cm boyunda olmuş sıpam benim.
Çok tatlıydı doyamadım aşkıma.
Allahıma bin şükürler olsun herşey yolundaydı

Gelirken de nar bebeye uğradık, 10 tane fuar davetiyesi aldım ordan. :dance::dance::dance:

Rıza beyemi gidecen ??

Evet caniko, Rıza Bey'e gittim. Ama geç saatte gittim, adamcağızın da şaftı kaymıştı. Çok yorgun görünüyordu. Allah onlara da kolaylık versin.

benim alacağım araba bu ama ben sadece arabasını alıcam daha hiçbir yerde tekli fiyatını bulamadım

Chicco For Me İkili Set - Bebek Arabaları

Zeynep ben de Chicco'nun Trio for me serisinin sadece arabasını almaya karar verdim. Nar bebedeki adam en çok satılan ve kullanımı en kolay araba bu dedi. Tekli fiyatı için 749 TL dedi. Çift yönlü, 7 kg, çok kolay kapatılıp açılabiliyor. Arkalığı komple yatıyor.

cin ali mi kestım
rafınıda kesıcem 2 dk da
ama elımıde testereledım

Bak hamarat dedik, nazar değdi. Sen tetanoz olmuştun dimi?

Gulkurusu ben bunu almayı düşünüyordum ama kullananlar şikayet etmiş, yürürken durmadan ayaklarımla çarpıyorum, ayak kısmı çok dar demişler.

Geçmiş olsun canım, Allah'ımın büyüklüğünden sual olunmazmış.

napcan kıs 10 tane davetıyeyı..

evet tetanoz oldum ıkıncısının zamanıda geldı yarın olmam lazım yada pazartesı

bebıkınede maasallah koca dana olmus desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…