:sinifsinif:yarın 1 e kdr burdan gircem..
sonra yeni eve gideceğim için.. ki zaten taşınma faslı sürüyor olacak..
giremicem bilmiyorumkismile
adamlar telefonu yarınn bağlamazsa pazar da giremicem..
hatta belki ptesi izin alacağım için ptesi de bilmiyorumkismile
özghe yarın tasınıyo kıs
o salı gunune kadar yok
bana mahkumsunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben sana vuruyorum ama nıye bi sor
sen kendını uzcek seyler yapıosun o yusden..
gel bakımŞeniz
afiyet bal şeker olsun yavrumkızlar yemekteyim.. öptüm
bende kimse ellemsin istiyorum kızıma
yanımda ben emzirirken kimse olsun istemiyorum uyuzlar kesin bakalım bakalım
derler bende kesin kavga ederimmm
neyse yavru kuslarım ben cıkıyorum
annem zaten canımı okuycak
bu evın halı ne dıye
yata yata ıyıce bunalıma gırıp halsız oluyosund ıyıce kızar bana
azcık etrafı toparlıyım zaten gelemk uzeredırler..
mucukladım sızıı
:sinifsinif:
özge kaka dae ciciguclubacismile
afiyet bal şeker olsun yavrum
ya neden herkes bizim mememize bakcak yaaaa
ben kovarım kesin
zaten hayatında ilk defa öle bişi yapıyosun
onamı utanasın
cicişlerin ortada oluşunamıalsanaalsanasmile
görüşürük bebişkomopuyorumnanaktan
benım melıyatım oldugunda tam bır işgenceydı, şimdı yenıden aynı şeylerı yaşamak ıstemıyorum. eve geldım dunya kadar dıkışım var acılar içindeyım, evde 2 teyzem 3 yıgenım onların çocukları patlıcanlar kızarıyo börekler açılıo çocuklar aglıyo. enışteler sıgara keyfınde. tuvalete gırcem o dıkışlerle işim en az yarım saat suruyo ıkınamıyorum, herkes kapıyı çalar, açar bakar götumu görmeyen kalmadı zaten sülalede. ertesı gun halalarımda eklendı, her yer yatak ben acılar ıçınde sabahalara kadar ağladım her gece hepsı 1 hafta kaldı, yıne mı aynı şeylerı yaşıcam ALLAHIımmm bi çare lutfen.
Ayy nedn kendi hayatımızı yaşayamıyoruz ya
Herkesin her birimizin korkuları ayrı ayrı off ya
kaçalımmı buralardanbilmiyorumkismile
Kız senin ürünler Beylikdüzüne geldi (Edirne'nin Beylikdüzü ilçesi), çok da güzelmişler.
Özgeee ben LCW'nin normal giysiler bölümünden öyle bir pantalon, göbek altında kullanıyorum.
günaydın pembik, hangi mağazasında aldın?
şirinevlerden aldım canım.cvp biraz gec oldu ama acmısım bu sekilde yazamamışım akannehir
selam kızlar bişi sorucam şeker taramasından gecen varmı acep varsa acmı gıdılıyo tokmu onu ögrencektımdee bılgınız varmı
benım melıyatım oldugunda tam bır işgenceydı, şimdı yenıden aynı şeylerı yaşamak ıstemıyorum. eve geldım dunya kadar dıkışım var acılar içindeyım, evde 2 teyzem 3 yıgenım onların çocukları patlıcanlar kızarıyo börekler açılıo çocuklar aglıyo. enışteler sıgara keyfınde. tuvalete gırcem o dıkışlerle işim en az yarım saat suruyo ıkınamıyorum, herkes kapıyı çalar, açar bakar götumu görmeyen kalmadı zaten sülalede. ertesı gun halalarımda eklendı, her yer yatak ben acılar ıçınde sabahalara kadar ağladım her gece hepsı 1 hafta kaldı, yıne mı aynı şeylerı yaşıcam ALLAHIımmm bi çare lutfen.
Ayy nedn kendi hayatımızı yaşayamıyoruz ya
Herkesin her birimizin korkuları ayrı ayrı off ya
ayyyyyyyy tam kabus. kusura bakma ama sizinkilerde çok düşüncesizmiş. ben de en çok hasta olduğumda ev de kimse olmasın isterim. öylece yatayım, çıt çıkmasın etrafta.
ama doğumda hele de ilk 2 gün katlanmak lazım buna.
annem gelecek yatıya o da en fazla 1 hafta kalır, allahtan kayınvalidemin evi çok yakın o gece gider evine yatmaya.
Yani aç karna gel dedi kaydirigubbakcemile3
eskı nesıl bızler gıbı degıl canım. tatillerı bıle sen bana ben sana şeklınde. şöyle alayım çolugumu cocugumu gıdeyım bir otele kafamı dınleyım yok onlarda, herkes bırbırıne gıdıyor. bu tatil mı dıyorum anneme, tatil işte dıyor. anneler haldır haldır yemek yapar, babalar ok döner, çocuklar sureklı evden eve bir hava almak yok. teyzemler 15 gun bızde annemler 15 gun onlarda tatıl anlayışları bıle buyken, şimdı bızım yaptıgımız onlara şımarıklık geliyor, sen misafır sevmıyorsun dıyor annem bana, ıyı de 15 gun evden dışarı çıkmayan, 3 ogun yemek pişiren çayı kahvesı hızmeti bitmeyen mısafırı kım sever. bırbırımızı asla anlamıyoruz bu konuda annemle, herkesın bıze dolmasını saglıyor, gurur duyuyo kızımın evınde yenılıp içiliyormuş dıye, ama bılmıyor ki eşim benı yıyor bıtırıyor bıktım dıye ısyan edıyor, ben gızlı gızlı ağlıyorum umurunda degil. öffff dertlendım yıne
saol canım bende ac gıdım bariii birde dogum lıstesının başındayım cok tırsıyorummmeyvahedigeldismile
ayyyyyyyy tam kabus. kusura bakma ama sizinkilerde çok düşüncesizmiş. ben de en çok hasta olduğumda ev de kimse olmasın isterim. öylece yatayım, çıt çıkmasın etrafta.
ama doğumda hele de ilk 2 gün katlanmak lazım buna.
annem gelecek yatıya o da en fazla 1 hafta kalır, allahtan kayınvalidemin evi çok yakın o gece gider evine yatmaya.
eskı nesıl bızler gıbı degıl canım. tatillerı bıle sen bana ben sana şeklınde. şöyle alayım çolugumu cocugumu gıdeyım bir otele kafamı dınleyım yok onlarda, herkes bırbırıne gıdıyor. bu tatil mı dıyorum anneme, tatil işte dıyor. anneler haldır haldır yemek yapar, babalar ok döner, çocuklar sureklı evden eve bir hava almak yok. teyzemler 15 gun bızde annemler 15 gun onlarda tatıl anlayışları bıle buyken, şimdı bızım yaptıgımız onlara şımarıklık geliyor, sen misafır sevmıyorsun dıyor annem bana, ıyı de 15 gun evden dışarı çıkmayan, 3 ogun yemek pişiren çayı kahvesı hızmeti bitmeyen mısafırı kım sever. bırbırımızı asla anlamıyoruz bu konuda annemle, herkesın bıze dolmasını saglıyor, gurur duyuyo kızımın evınde yenılıp içiliyormuş dıye, ama bılmıyor ki eşim benı yıyor bıtırıyor bıktım dıye ısyan edıyor, ben gızlı gızlı ağlıyorum umurunda degil. öffff dertlendım yıne
selam, ne güzel hava var dışarda
tam bahar havası
bidaha yaza kadar hiç soğumasa hep böyle olsa keşke bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?