Kaynananla ne sıklıkta görüşürsün Leach?
selam, ne güzel hava var dışarda
tam bahar havası
bidaha yaza kadar hiç soğumasa hep böyle olsa keşke bayanssulusmile
hoşgeldn Stella
Keşke böle kalsa benmde çok yürüyesim var hava nefiss
hava çok güzel ama biz işyerindeyiz:1no2:
keşke dışarıda olsak
Premier PRH 5101 Hava Nemlendirici - PRH 5101 Nem Verici
KIZLAR FİYAT UYGUN GELDİ BANA DİĞER YERLERE GÖREEEEEE
Premier PRH 5101 Hava Nemlendirici - PRH 5101 Nem Verici
KIZLAR FİYAT UYGUN GELDİ BANA DİĞER YERLERE GÖREEEEEE
her pazar akşamı yemeğe gideriz. ben bazen hafta içide gidelim derimde eşim istemiyor, eve gidip soyunup dökünüp oturalım rahatça diye.
kızlar fayda annede eğer varsa ablada kayınvalideler gelirim bakarım desede inanmayın en fazla kapı ve tel çalarsa ona bakıyolar tecrübe ile sabit :))))
benım melıyatım oldugunda tam bır işgenceydı, şimdı yenıden aynı şeylerı yaşamak ıstemıyorum. eve geldım dunya kadar dıkışım var acılar içindeyım, evde 2 teyzem 3 yıgenım onların çocukları patlıcanlar kızarıyo börekler açılıo çocuklar aglıyo. enışteler sıgara keyfınde. tuvalete gırcem o dıkışlerle işim en az yarım saat suruyo ıkınamıyorum, herkes kapıyı çalar, açar bakar götumu görmeyen kalmadı zaten sülalede. ertesı gun halalarımda eklendı, her yer yatak ben acılar ıçınde sabahalara kadar ağladım her gece hepsı 1 hafta kaldı, yıne mı aynı şeylerı yaşıcam ALLAHIımmm bi çare lutfen.
eskı nesıl bızler gıbı degıl canım. tatillerı bıle sen bana ben sana şeklınde. şöyle alayım çolugumu cocugumu gıdeyım bir otele kafamı dınleyım yok onlarda, herkes bırbırıne gıdıyor. bu tatil mı dıyorum anneme, tatil işte dıyor. anneler haldır haldır yemek yapar, babalar ok döner, çocuklar sureklı evden eve bir hava almak yok. teyzemler 15 gun bızde annemler 15 gun onlarda tatıl anlayışları bıle buyken, şimdı bızım yaptıgımız onlara şımarıklık geliyor, sen misafır sevmıyorsun dıyor annem bana, ıyı de 15 gun evden dışarı çıkmayan, 3 ogun yemek pişiren çayı kahvesı hızmeti bitmeyen mısafırı kım sever. bırbırımızı asla anlamıyoruz bu konuda annemle, herkesın bıze dolmasını saglıyor, gurur duyuyo kızımın evınde yenılıp içiliyormuş dıye, ama bılmıyor ki eşim benı yıyor bıtırıyor bıktım dıye ısyan edıyor, ben gızlı gızlı ağlıyorum umurunda degil. öffff dertlendım yıne
keşke dışarıda olsak
kızlar fayda annede eğer varsa ablada kayınvalideler gelirim bakarım desede inanmayın en fazla kapı ve tel çalarsa ona bakıyolar tecrübe ile sabit :))))
keşke dışarıda olsak
çarşıya gidim gelirim kızlar
çarşıya gidim gelirim kızlar
YEMEKTEYDİM KISLARRRRRGüneş çok araştırıp soruşturuyodu o bilir bilmiyorumkismile
Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var bende doğumda herkes gelsin yanımda olsun istiyorum zaten annem gelecek artık bizimle yaşayacak ama ilk zamanlarda gelenim gidenim olsun isterim gerçi biz öyle kalabalık bir aile değiliz kayınvaldemde yok yatılı bi annem olacak bide belki dayımın eşi gelir izmirden, bide eşimin teyzesi birkaçgün kalır gelmişken. benim öyle emzirirken yalnız olayım gibi bi derdimde yok aksine benim yanımda annemin olması şart emzirme esnasında benim göğüslerim aşırı büyük bide süt gelince ne olacak bilmem tek elimle bebeği diğer elimle memeyi tutmamın imkanı yok muhakak yanımda yardım edecek birileri lazım allah korusun emzirirken içim falan geçerse bebek boğulur valla
Hadi gidip vitrin bakalım kaydirigubbakcemile
Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var bende doğumda herkes gelsin yanımda olsun istiyorum zaten annem gelecek artık bizimle yaşayacak ama ilk zamanlarda gelenim gidenim olsun isterim gerçi biz öyle kalabalık bir aile değiliz kayınvaldemde yok yatılı bi annem olacak bide belki dayımın eşi gelir izmirden, bide eşimin teyzesi birkaçgün kalır gelmişken. benim öyle emzirirken yalnız olayım gibi bi derdimde yok aksine benim yanımda annemin olması şart emzirme esnasında benim göğüslerim aşırı büyük bide süt gelince ne olacak bilmem tek elimle bebeği diğer elimle memeyi tutmamın imkanı yok muhakak yanımda yardım edecek birileri lazım allah korusun emzirirken içim falan geçerse bebek boğulur valla
Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu Zeynebim. Ben annemin yanında bile emzirmeye çekinirim. Eşim olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?