2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldn Stella
Keşke böle kalsa benmde çok yürüyesim var hava nefiss

hava çok güzel ama biz işyerindeyiz:1no2:
keşke dışarıda olsak

ben az önce geldim eve
işim var birazdan yine çıkacam zemuszemus
:hava atan üye:

Premier PRH 5101 Hava Nemlendirici - PRH 5101 Nem Verici

KIZLAR FİYAT UYGUN GELDİ BANA DİĞER YERLERE GÖREEEEEE

ben hava nemlendirici almıyacam
eve nem ölçer aldık geçen kış başında genelde hep aşırı nemli çıkıyor
ee yazında malum zaten nemli İstanbul
böylece bu dertten kurtuldum
aksine kışın evimi kurutmam lazım
akannehir

çarşıya gidim gelirim kızlar

Ay kabus gibi, Allah kolaylık versin ama bence açık açık konuş, ki annen en yakının seni en iyi anlayan kişi olması lazım. Misafir sevmek şart mı ki? Ben mesela çok misafir sevmiyorum, gelen çevrem kısıtlıdır, bir de kayınvalidemle altlı üstlü oturmanın bir avantajı gelenler genelde ona gelir, biz de ayıp olmasın diye 5 dk görür çıkarız evimize.
Bence eşin de haklı, size biraz saygı duymaları gerekiyor. Ne olursa olsun annenle konuşmalısın bence.

hava çok güzel ama biz işyerindeyiz:1no2:
keşke dışarıda olsak

Süper bir güneş var, yakmayan, ferah, pırıl pırıl. Fırsatı olan benim yerime de çıkıp hava alsın.

Güneş çok araştırıp soruşturuyodu o bilir bilmiyorumkismile
YEMEKTEYDİM KISLARRRRR
İYON ÖZELLİĞİ ÖNEMLİYMİŞ ÖLE DEDILER BANA BUNUNDA VAR IYIDIR BENCEDE SOGUK BUHAR OLMASIDA MANTIKLI BENCE AL:d

Yaa kızlar bendemi bi tuhaflık var bende doğumda herkes gelsin yanımda olsun istiyorum zaten annem gelecek artık bizimle yaşayacak ama ilk zamanlarda gelenim gidenim olsun isterim gerçi biz öyle kalabalık bir aile değiliz kayınvaldemde yok yatılı bi annem olacak bide belki dayımın eşi gelir izmirden, bide eşimin teyzesi birkaçgün kalır gelmişken. benim öyle emzirirken yalnız olayım gibi bi derdimde yok aksine benim yanımda annemin olması şart emzirme esnasında benim göğüslerim aşırı büyük bide süt gelince ne olacak bilmem tek elimle bebeği diğer elimle memeyi tutmamın imkanı yok muhakak yanımda yardım edecek birileri lazım allah korusun emzirirken içim falan geçerse bebek boğulur valla

Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu Zeynebim. Ben annemin yanında bile emzirmeye çekinirim. Eşim olsun yeter.

kızlar fayda annede eğer varsa ablada kayınvalideler gelirim bakarım desede inanmayın en fazla kapı ve tel çalarsa ona bakıyolar tecrübe ile sabit :))))

aynen öyle. annemde bana diyor kimseden hayır bekleme diye. çünkü kendi doğum yaptığında da anneme bir tek anneannem bakmış

Hadi gidip vitrin bakalım kaydirigubbakcemile

çantamı aldım hadi çıkalım

ayy eskiden benimde öyleydi. o halde hamileliği düşünemiyorum bile. kesin öne doğru devrilirdim ben :)

COSMOOOOOOOOO KIZ SEN SDÜLÜMÜSN NEN:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…