2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yaa, kimsenin yanında emziremezmişim gibi geliyor..

bana da öyle geliyor işin aslı.ama bu sekilde konusan bütün arkadaslarım bir süre sonra çok doğal bişeymiş gibi herkesin yanında emzirmeye basladılar herkes derken yakın arkadas anne kardes falan..

Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu Zeynebim. Ben annemin yanında bile emzirmeye çekinirim. Eşim olsun yeter.

Meloşum benim kocanın 0-3 aylık bebeklerle arası pek iyi değil ödü kopuyor o bana yardım edeceğine benim ona yardım etmem gerekir valla. Adam yatıyo kalkıyo bebeğimiz kilolu doğsun diye dua ediyor resmen şeker hastası olmadığıma üzüldü geçen gün.Okadar dedim beni düşün ben nasıl doğurucam iri bebeği diye ama umru değil:)

ayy eskiden benimde öyleydi. o halde hamileliği düşünemiyorum bile. kesin öne doğru devrilirdim ben :)

Nasıl küçüldü peki benim ilkokul 4 itibariyle büyüdü ve hergeçengün büyümeye devam ediyor. Bebeğim sütten kesilince küçültürücem artık sırt ağrılarım iyice arttı doktorlarda sağlık açısından küçültmem gerektiğini söylüyor. Benim durum ciddi vahim yani

merhabalar herkese.yaa kızlar bu ısım konusu ne kadar zormus yaw.napcam bılmıyorum valla ben mekin ıstıyorum esım uzay yada alp soyadımız bıraz uzun adı kısa olmalı oglusumun.lutfen bır fıkır verın.yoksa cocuga dogunca apar topar ısım koymak ıstemıyorum.hemde artık ısmıyle sevmek ıstıyorum.

ya şu an bebekler karnımızda nasıl duruyolar? Yarasa gibi başaşağımı? Yanmı? çok merak ediyom ben..
Oynadığı zman neresini oynatıyo yada napıyo acaba?

Son düzenleme:

benim göğüsler üniversitede ışık hızıyla büyüdü. şimdi zaten sığmıyorlar hiçbir yere.
hele bir doğsunda bebeğim bakalım küçülecek mi??

mekin i de ilk defa duydum anlamı nedir??
alp güzel isim bence

MEKİN 'İN ANLAMI NE?bence en güzeli alp gibi

küçülttürdüm. valla ben doğurmayı bekleyemedim, bi de çok zayıftım o zamanlar, feci durumdaydım yani. gittim kestirdim :lepi:

küçülttürdüm. valla ben doğurmayı bekleyemedim, bi de çok zayıftım o zamanlar, feci durumdaydım yani. gittim kestirdim :lepi:

benım bır arkadasımın kız kardesı var oda kestırmıstı 6 ay once dogum yaptı sutu gelmedı megerse dr sut bezlerınıde almıs emzıremedı kız ama o bılıyormus dr soylemıs.

bana yapmadı doktorlar çocuk doğur öyle yapalım dediler süt kanallarına zarar verir emziremezsin dediler bende yaptırmadım

hah isim konusu açılmışken ben de mina düşünüyorum, ama arapça anlamıyla değil, keza arap kültürüne karşı bir tepkim var. Mina Urgan gibi mesela, öyle dolu dolu yaşasın kızım ve öyle akıllı olsun.
Ne dersiniz?

:roflol::roflol::roflol:

ya şu an bebekler karnımızda nasıl duruyolar? Yarasa gibi başaşağımı? Yanmı? çok merak ediyom ben..
Oynadığı zman neresini oynatıyo yada napıyo acaba?

Canım benimki dün akşam doktordayken baş aşağı duruyordu ama doktor şimdi yer geniş, her an pozisyon değiştiriyor diyor. Ama gündüz sanki yatay duruyormuş gibi geliyor, çünkü göbeğimin her iki tarafında da aynı anda vuruyor. Aha şimdi de göbek deliğime vuruyor. Dayaktan bu kadar keyif alacağımı hiç bilmezdim.

Leach emzirirken bir sakıncası yok mu?

bana yapmadı doktorlar çocuk doğur öyle yapalım dediler süt kanallarına zarar verir emziremezsin dediler bende yaptırmadım

valla benim o yüzden yaklaşık 5 saat süren bir ameliyatım oldu. dr bütün süt kanallarını diktim dedi. ama görcez artık. umarım bir sorun olmamıştır, çünkü ben de çok istiyorum emzirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…