2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eski evime çok yakındı delta hospital, sende küçükyalı tarafında mı oturuyorsun ??
fiyatlarıda ne kadar iyiymiş ben hala sormadım kendi hastaneme ne kadara 2 li test yapıyorlar.

özbekçim tebrik ederim.. duymussun pıtpıtları sonunda

geçen gün tv de söylediler hamileler 20. haftadan önce domuz gribi aşısı vurulmuyormuş haberiniz olsun.
ben zaten kesinlikle böyle aşıları olmam hamileyken.

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn...

özgeeeee.. ne demek fılm ızledık sonra uyudum dun boısuna mı konustuk butun gun.. hiç yakıstıramadım sana..

uklacım komsum kayınvalıdene solesen yemeklerı bıraz fazla yapsada gecerken ıkı kısılık ben sızden alsam olmaz mı.. hih iih ihihiih hi

benım nıe kımsem gelıp yemek yapmıyoooooooooo=( yazık bana..

dun aksam afıyetle annemın barbunyasından yedım ıkı tabak gece sıskınlıkten zor uyusamda degdı valla:d

özbek pıtpıtlar hayırı olsun eklıyorum hemen..

kızlar bırde azızanın hyazıran annelerı topıgınden bahsedılıyo bı topık dahamı var 2010 hazıran annelerı dıye hıc denk gelemdı bana

off kızlar yaa bizde taşınacaz daha büyük bir eve, 2-3 ay sonra falan.. evimiz şimdi 2+1 ve küçük.. bebiş olunca sıgmamız zor olur diye taşınacaz.. off çok zor geliyor yaa

archimim küçükyalı bana uzak ama olsun
fiyatlar uygun randevumu aldım gidicem inşallah
fiyatlar gerçekten çok uygun sonomed de 280-300 arasıymış
doktor öyle dedi en uygun burası sen buraya git dedi bende aradım öyle işte

off kızlar yaa bizde taşınacaz daha büyük bir eve, 2-3 ay sonra falan.. evimiz şimdi 2+1 ve küçük.. bebiş olunca sıgmamız zor olur diye taşınacaz.. off çok zor geliyor yaa

biz 6 ay önce taşındık 2+1 di 3+1 e geçtik. iyi oldu ama benimde canım çıktı
şimdi bebecik odamız boş bizi bekliyor. odaya bakıp bakıp seviyorum bebeğimi opuyorumnanaktan

dün oğlişimin okulundan kağıt göndermişler domuz gribi aşısı için
bende onaylamıyorum aşı yaptırmıyacağım diye işaretledim
kendime 20. haftadan sonrasını bırak doğursamda yaptırmayacağım çok karşıyım
bu aşı işine

geçen gün tv de söylediler hamileler 20. haftadan önce domuz gribi aşısı vurulmuyormuş haberiniz olsun.
ben zaten kesinlikle böyle aşıları olmam hamileyken.

aralıkta gebeler ıcın cıvasız ası gelecek. ancak ben kesınlıkle dusumuyorum bu asıyı yaptırmayı. bol ol c vtamını alıyorum ve 2 -3 saat aralıklarla sıcak - ılık ıcecekler tuketıyorum. domuz grıbı vırusu sıcaga karsı cok dayanıksız. bu hastalıga karsı en buyuk avantajımız vırusun cok dayanıklı olamaması. ve mıde de urememesı..

kızlar allah hepinizden razı olsun allahım hepimizin minişlerini kucagına almayı nasip etsin

yaa sorma valla uyudum ama bu aksama kısmetse..
nette olmam bu aksam ben beklemeyin :jeyyar:

canım azizenin ekim kasımda hamile kalmak isteyenler diye topiği vardı, onun üstüne hamile kalınca, haziran ve temmuzda doğum yapacaklar diye bir topik açtı.. onu kapatmışlardı bu topik var diye.. sonra tekrar actı galiba.. onu da kapattılar

ya benim evde 2+1 ama eşim daha büyük bir ev uğruna kiraya çıkmaz hayatta
oğlişime kardeşinin beşiğini senin odana koyalım diyorum
hayatta olmaz o sabaha kadar ağlar uyutmaz beni diyo
sanırım yatak odasından bir kaç parça eşya çıkarıcaz

bu aksam senı buralard agormeyım. bızı kandırmaya calısma anlarızz

ukla sen de oturup borek mı yaptın anacım sadece=)-tatlicadiarzu-

biz 6 ay önce taşındık 2+1 di 3+1 e geçtik. iyi oldu ama benimde canım çıktı
şimdi bebecik odamız boş bizi bekliyor. odaya bakıp bakıp seviyorum bebeğimi opuyorumnanaktan
ayyy hadi bakalım canım inşallah 7 ay kadar sonra dolacak o oda bebişle

aynen esmer ben de çok karşıyım yaptırmayı düşünmüyorum

ayy senin oğlun da bir alem kaydirigubbakcemile3

oofff şu taşınma işi bize de bulaşacak sanırım yaa.bide allah nasip ederse bebiş doğduktan 2 ay sonra falan.sözleşmemiz o zaman doluyo ve ev sahipleri kendileri gelcek galiba.2 aylık bebişle ev taşınırmı yaaa :bbo:

bu aksam senı buralard agormeyım. bızı kandırmaya calısma anlarızz

ukla sen de oturup borek mı yaptın anacım sadece=)-tatlicadiarzu-

Böreği yedikten sonrası önemli
kızzzz ukla ne iş olmadı mı bişeyler
daemon herkese soruyon kızzz sen neyaptın heeee

ne içiyosun canım sıcak içecek olarak.ya artık çay-kahve içemiyoruz.meyve çayları aldım ben ama onlardan da 1 tane içiyorum,başka canım çekmiyo.değişik ne içebiliriz acaba?

kızlar hemen bebıslerınız ıcın o damı hazırlamayı dusunuyosunuz yanı dogar dogmaz ayrı odada mı yatıcak bebecık bızım evde 4oda var ama bırı benım ıvır zıvırlarımla dolu sandık utu vs. dıgerı esımın tamır odası ama benım kullandıgım yer kucucuk diğeri daha buyuk ama ıkımızde dıdısıyoruz bakalım kımın odasını ıptal edıces

ee bırde benım kopişim var bılıyosunuz o kocişin odası balkonlu oldugundan orda kalıyo balkondan ıcerı gırmıyo bebegıde oraya koyamam.. zaten basta yatak odasında kalıcak bakalım napcas bızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…