2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bi yandan rapor hazırlıyom..

10-15 dk ya işim bitecek, sonra sizlerleyim :jeyyar:

canım hamileler için vurula domuz gribi aşısının içinde civa yokmuş riskli olduğu için
3. aydan öncede vurmuyorlarrmış

uklacıĞım araŞtırmacı gazetecı gıbısın anam ne ara aradın bu kadar yerı

istanbul anadolu yaksı hastane rehberi gururla sunar..

cok ıyı olmus canım bu..:ecrin_bebek:

ben bi yandan rapor hazırlıyom..

10-15 dk ya işim bitecek, sonra sizlerleyim :jeyyar:

hazırla hazırla da yanlıslık yapma sayfayı kapat buraya yazacklarını rapra yazmıs olma sonrakaydirigubbakcemile3

bizimde ev 3+1 ancak boş odamız benim yatak odasına gardrobum sığmadığı için küçük odayı giyinme odası yaptık bir odamız daha var orada da tek kişilik baza, kitaplık ve bilgisayar var kitaplığı çıkarıp oraya bebiş odası yapacağız bazayı vermek istemiyorum hem çok kaliteli hemde bi kaç sene sonra tekrar çocuk için yatak almak zorunda kalmayız artık bilgisayarıda sonradan laptopa çevirirsek halolmuş olacak perdesi var yeşilli altındaki güneşlikleride zaten yeşilli özel yaptırmıştım hali ile yatak odası alacağım ama abimler almayın kocaman alt değişmesi olandan bi işe yaramıyor
daha düzgün bişey al birde bebek puseti istiyorum belli bir aya kadar bizim odadada olacağı için..

hoşgelidn bacım iyiyiz ne yapalım çalışyoz işte
senin gibi olmak var ya offfffffff offffffffff

hee sormaa tüm gün boyunca duvarlarla konusuyom..öyle güzelki tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

Böreği yedikten sonrası önemli
kızzzz ukla ne iş olmadı mı bişeyler
daemon herkese soruyon kızzz sen neyaptın heeee

yok kız eve gittim börek yaptım sonra çay içtik felan 9 oldu ezeli izledim
uyumuşummm bende tık yok yani:roflol:

bide anlatıyolar marifetlerini masallahkaydirigubbakcemile3

benim koçiş evde ya dün süpürmüş tüm evi saolsun ama
tabi vitrin felan tozunu almamış ellemem onu da sen al sonra dedi
iyi dedim Allahtan evi temizlemiş:roflol:

yok kız eve gittim börek yaptım sonra çay içtik felan 9 oldu ezeli izledim
uyumuşummm bende tık yok yani:roflol:

valla böyle konuştuğuma bakmayın bizde de tık yok
ama istememekten yada korkmaktan değil
uykusuzluktan dün yemekten sonra benimki uzandı koltuğa
ben de kafayı koymuşum onun kıçının üstüne bi kalkarsın saat
12 boynum tutulmuştu valla

Kızlar dün akşam ikili testi yaptırdık. Bizim bebiş pek tembel gittiğimizde uyuyordu doktor amcası çok uğraştı uyandırmak için yok banamısın demedi doktorumuz kalk bişeyler ye / iç bir daha bakalım dedi. Tabi bişeyler yiyince anında uyandı sıpa bu seferde sürekli hareket halinde ama ensesini bi türlü dönmüyo bir saat uğraştı doktor en sonunda alttan kontrol yapalım dedi ancak ense kalınlığını öyle ölçebildik. Çok komikti görmeniz lazım 3 haftada nasıl hareketlenmiş eller kollar durmuyo bide zıplaması var çok eğlenceli.bu sabahta kan verdim perşembe çıkacakmış sonuçlar. Bu arada kız olma ihtimali var ama kesin değil dedi doktorumuz.

neyse kıslar ben kactımm markete gidicem dus alıcamm evi biraz düzene sokucaamm bugün pek bi yogunum ayolkaydirigubbakcemile3..
hafta sonu sadece kuaföre gitmek istiyorum hiç bşi kalmasın o zamana..kaydirigubbakcemile

hadi kendinize cici bakınnn

aksama ugrarımmmzemuszemus

ıŞTEEE GELDıM BURDAYIMMM
beenn bu iştee ustayımmm kaydirigubbakcemile2

raporlarım bittii, sizinimmm Şeniz

kızlra benim işlerim var
biraz oyalandım onları yapim sonra uğrarım
bayyy
:gitme: :gitme:

özgee bu arada pek bi kızarmıs gördüm seniikaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun kızarık halinkaydirigubbakcemile3

ayyy ne güsel yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…