*ikili testt içinde 12+ 2 yada 3 gibi gel dedi
bu arada domuz gribi aşısını sordum
su an bizler bile ikilemdeyiz dedi vurulursan bile 3 aydan önce yaptırma dedi
*ama 3 ayya kadar zaten gebeler için özel aşııkacak cıkarsa ondan yaptır bu aşıyı vurdurma kesinlikle dedi
medipolde yaptırcam ben mecbur abim orda ssk anlaşmalı fiyatı 135 tl muayene ücreti 25 tl miş
delta hospitali aradım hakan bey 50 tl diğer kadın doğumcular 15 tl 2li test ücreti 40 tl dediler
medicalpark göztepe 2 li test ücreti 245 tl muayene ücreti 52 Tl
Ümraniye medicana hastanesi 145 ultrason 55 kan = 200 muayene ücreti 50 tl
ümraniye hospitaliumda 2 li test 90 Tl imiş ancak ssk karşılamıyormuş ssk muayene ücreti 12 tl
ümraniye erdem hastanesi 2 li test 250 tl muatyene ücreti 30 tl
ümraniye atlas hastanesi 2 li test 135 tl muayene ücreti 27 tl
hasanpaşa çağıner hastanesi 2 li test 140 tl muayene ücreti 22 tl
kızlar bu hastaneler anadolu yakası için SSK fiyatlarıyla
ben bi yandan rapor hazırlıyom..
10-15 dk ya işim bitecek, sonra sizlerleyim :jeyyar:
bizimde ev 3+1 ancak boş odamız benim yatak odasına gardrobum sığmadığı için küçük odayı giyinme odası yaptık bir odamız daha var orada da tek kişilik baza, kitaplık ve bilgisayar var kitaplığı çıkarıp oraya bebiş odası yapacağız bazayı vermek istemiyorum hem çok kaliteli hemde bi kaç sene sonra tekrar çocuk için yatak almak zorunda kalmayız artık bilgisayarıda sonradan laptopa çevirirsek halolmuş olacak perdesi var yeşilli altındaki güneşlikleride zaten yeşilli özel yaptırmıştım hali ile yatak odası alacağım ama abimler almayın kocaman alt değişmesi olandan bi işe yaramıyorya benim evde 2+1 ama eşim daha büyük bir ev uğruna kiraya çıkmaz hayatta
oğlişime kardeşinin beşiğini senin odana koyalım diyorum
hayatta olmaz o sabaha kadar ağlar uyutmaz beni diyo
sanırım yatak odasından bir kaç parça eşya çıkarıcaz
hoşgelidn bacım iyiyiz ne yapalım çalışyoz işte
senin gibi olmak var ya offfffffff offffffffff
Böreği yedikten sonrası önemli
kızzzz ukla ne iş olmadı mı bişeyler
daemon herkese soruyon kızzz sen neyaptın heeee
valla benim evde toz içinde
annem gelini gönderim yapsın diyo
ben de de bir takıntı var kimsenin yaptığına içim sinmiyor ya
yanlış anlamayın kızlar ama ne bileyim huy işte
allahtan derli toplu biriyim dışardan girince ev derli topludur
ama halının yanlarına bakınca pasaklılık ortaya çıkıyo valla
haftasonu halledicem artık bayramda geliyooo
yok kız eve gittim börek yaptım sonra çay içtik felan 9 oldu ezeli izledim
uyumuşummm bende tık yok yani:roflol:
he valla :roflol:daha bitmedi araştırmalarım..uklacıĞım araŞtırmacı gazetecİ gİbİsİn anam ne ara aradın bu kadar yerİ
istanbul anadolu yaksı hastane rehberi gururla sunar..
cok ıyı olmus canım bu..:ecrin_bebek:
hee sormaa tüm gün boyunca duvarlarla konusuyom..öyle güzelki tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
istanbul anadolu yaksı hastane rehberi gururla sunar..
cok ıyı olmus canım bu..:ecrin_bebek:
Kızlar dün akşam ikili testi yaptırdık. Bizim bebiş pek tembel gittiğimizde uyuyordu doktor amcası çok uğraştı uyandırmak için yok banamısın demedi doktorumuz kalk bişeyler ye / iç bir daha bakalım dedi. Tabi bişeyler yiyince anında uyandı sıpa bu seferde sürekli hareket halinde ama ensesini bi türlü dönmüyo bir saat uğraştı doktor en sonunda alttan kontrol yapalım dedi ancak ense kalınlığını öyle ölçebildik. Çok komikti görmeniz lazım 3 haftada nasıl hareketlenmiş eller kollar durmuyo bide zıplaması var çok eğlenceli.bu sabahta kan verdim perşembe çıkacakmış sonuçlar. Bu arada kız olma ihtimali var ama kesin değil dedi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?