oofff şu taşınma işi bize de bulaşacak sanırım yaa.bide allah nasip ederse bebiş doğduktan 2 ay sonra falan.sözleşmemiz o zaman doluyo ve ev sahipleri kendileri gelcek galiba.2 aylık bebişle ev taşınırmı yaaa :bbo:
kızlar hemen bebıslerınız ıcın o damı hazırlamayı dusunuyosunuz yanı dogar dogmaz ayrı odada mı yatıcak bebecık bızım evde 4oda var ama bırı benım ıvır zıvırlarımla dolu sandık utu vs. dıgerı esımın tamır odası ama benım kullandıgım yer kucucuk diğeri daha buyuk ama ıkımızde dıdısıyoruz bakalım kımın odasını ıptal edıces
ee bırde benım kopişim var bılıyosunuz o kocişin odası balkonlu oldugundan orda kalıyo balkondan ıcerı gırmıyo bebegıde oraya koyamam.. zaten basta yatak odasında kalıcak bakalım napcas bızz
Böreği yedikten sonrası önemli
kızzzz ukla ne iş olmadı mı bişeyler
daemon herkese soruyon kızzz sen neyaptın heeee
ne içiyosun canım sıcak içecek olarak.ya artık çay-kahve içemiyoruz.meyve çayları aldım ben ama onlardan da 1 tane içiyorum,başka canım çekmiyo.değişik ne içebiliriz acaba?
günaydın sabah sekerleriiiii:ecrin_bebek:
gece tadilatta olanlarrr nasılsınız bakam:jeyyar:
ukla yigeninde cok güldüm anacım demek azını ac cocouga bakayım hakaydirigubbakcemile3
ayy keske hep cocuk kalsak yakaydirigubbakcemile3
zaman aralıgı mı koyuyonuz kıs arayatubıcık ruyasında kocişini gouyodur kalkamamıstır.. canım ben dun annemlere barunya yemege gıttımeve gelıp uyudum.. zaten var dah abıraz zamn
kızlar bizim azgın gacı tubicik nerde gelmedi
kızlar hemen bebıslerınız ıcın o damı hazırlamayı dusunuyosunuz yanı dogar dogmaz ayrı odada mı yatıcak bebecık bızım evde 4oda var ama bırı benım ıvır zıvırlarımla dolu sandık utu vs. dıgerı esımın tamır odası ama benım kullandıgım yer kucucuk diğeri daha buyuk ama ıkımızde dıdısıyoruz bakalım kımın odasını ıptal edıces
ee bırde benım kopişim var bılıyosunuz o kocişin odası balkonlu oldugundan orda kalıyo balkondan ıcerı gırmıyo bebegıde oraya koyamam.. zaten basta yatak odasında kalıcak bakalım napcas bızz
zaman aralıgı mı koyuyonuz kıs araya
geldim yafrüm geldimmm :jeyyar:neydiyon bakem esmerim biçim biçimsositososito
senin evde baya büyükmüşş masallah nasıl temizliyon yetişiyonn:bbo:
ayy ben bugünlerde kafayı temizlikle bozdumsositososito
14 anne var susmu geldi size yoksa birinin kızımı oldu:)
tubıcık ruyasında kocişini gouyodur kalkamamıstır.. canım ben dun annemlere barunya yemege gıttımeve gelıp uyudum.. zaten var dah abıraz zamn
kasım annelerınden bırının kızı olmusturkaydirigubbakcemile2:hulya:
valla benim evde toz içinde
annem gelini gönderim yapsın diyo
ben de de bir takıntı var kimsenin yaptığına içim sinmiyor ya
yanlış anlamayın kızlar ama ne bileyim huy işte
allahtan derli toplu biriyim dışardan girince ev derli topludur
ama halının yanlarına bakınca pasaklılık ortaya çıkıyo valla
haftasonu halledicem artık bayramda geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?