özge su mıllete lınk yolluyrdunyaa foto yuklemek ıcın bıdaha yollasan yaa
ben ticker için link yolluyodum
o da işyerinde yiiivrum..
sitede arat resim yükleme diye
onu anlatan topikler var
hadi ben kaçtım kızlar
ii geceler
bakabilirsem sonra bakarım yine size
şimdi buzdolabını boşaltmam gerek.
iyi akşamlar kızlar ayaklarım gene davul gibi şişti yarına puaça yapam dedim ayakta durdum şiştim valla gene
Hehe bende topic'e geldim kendi yazimi yazdim bi baktim ki sende ayni seyi yazmisin. kaydirigubbakcemile3
Benim ayaklarim normalde incecik simdiki halini gorseniz,
sanki baskasinin ayagini alip bacagimin altina yerlestirmisler. :roflol::roflol:
kızlar merhaba güzel anneler daha bir kac hafta sonra burnunuz ve yüzünüz ellerinizde sisecek yüzükleri cıkarın yoksa bir sabah kuyumcuya kestirmeye gitmeyin ben gibi allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende mayıs annesiyim kızım olucak güsel anneler artık sonlara yaklasıoz cok heycan verici ama zorlu yola girdik artık:lepi:
kızlar merhaba güzel anneler daha bir kac hafta sonra burnunuz ve yüzünüz ellerinizde sisecek yüzükleri cıkarın yoksa bir sabah kuyumcuya kestirmeye gitmeyin ben gibi allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende mayıs annesiyim kızım olucak güsel anneler artık sonlara yaklasıoz cok heycan verici ama zorlu yola girdik artık:lepi:
herkese iyi qeceler kızlar nasılsınızz..
benim hiç biyerimde daha sislik başlamadı ama yakında başlar die düşünüorumbilmiyorumkismile
cadı hanım bebeğin nasıl problem yoktur umarım
kalp atışlarını duyduk .. bi problem yok allaha çok şükür
ama buqün yinede doğru düzqün hareket ettiği söylenemez
yaşam belirtisi verecek kadar kımıldadı o kadar bilmiyorumkismile
ya ben stres yapıyorum ya onun oynamasını
oda etkilenio qaliba ben kendimi kastıkca oda kasıyo ve oynamıo die düşünüorumbilmiyorumkismile
ayy bende ayağımdaki şişliği dün farkettim.. daha doğrusu ayaklarım değil de bileklerim şişmiş davul gibii akannehir
Hehe bende topic'e geldim kendi yazimi yazdim bi baktim ki sende ayni seyi yazmisin. kaydirigubbakcemile3
Benim ayaklarim normalde incecik simdiki halini gorseniz,
sanki baskasinin ayagini alip bacagimin altina yerlestirmisler. :roflol::roflol:
yaa bende öyle stellaben bigün bakıyorum tombul tombul olmuşum hatta yüzüğüm sıkıyor
ertesi güne şükür geçiyor
dizlerimin üzerine çömelirken bile sanki sıkışmış balon misali patlıyacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?