2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekürler kuşum
sende oturmaodana yap yavrum
illa yapasımm var dersen...

ah o patronlar yokmu
bi tanesi demez
hadi bugünde erken git
evinin işine bak
dinlen diye...

Erkenden çık dediklerini bilmemde keyiflerini beklemek cumartesi günü sinirime dokunuyor. ahh gelse şu nisan sonuda çıksam şurdan ahh ahh evimde dinlenmek istiyorum çok bunaldım burdanmafoldumben

Erkenden çık dediklerini bilmemde keyiflerini beklemek cumartesi günü sinirime dokunuyor. ahh gelse şu nisan sonuda çıksam şurdan ahh ahh evimde dinlenmek istiyorum çok bunaldım burdanmafoldumben

ben son çalıştığım yere 6ay dayanabilmiştim
2 patronum vardı
sözümona sorumlu yöneticiydim orda
ama yapmadığım iş yoktu(bulaşık dahil)
en son şu lafını unutamıyorum bi patronumun

tam fotokopi çekiyorum
bi tanesi yamuk çıktı
bende tekrar çektim
dediki
kağıt harcayıp durma biz para veriyoz onlarabilmiyorumkismile
Allahım bi A4 kağıt 1 kuruş bile yapmaz ya
çekmesem kesin laf ederdi
bölemi getiriyosun karşıma diye

cosmopoli+, dilekdilek, gulkurusuu+, melmea, mexelinamislina+

tıpmı oynuyos kızlarbilmiyorumkismile

offf kafam bi dunya dalmışım öylesıne... kızlar akşam arkadaşım sahne alıyor bir barda gıdecektık, gunlerdır ne gıyecegımı bıle ayarladım, butun arkadaşlarım gelıo. gıcık eşim doktorumu aramış yuksek ses zararlı mı dıye sormuş, doktorumda 1 saatten fazla kalmayın seslerı duyuyor rahatsız olabılır demiş. şimdı gıdemıyoruz. öfff daha doğmadan sosyallıgımızden ılk feragatımızı verdık. ahhh kızım fındık kızımmm ne yapalım gıtmeyız dedım ama uzuldum. ne guzel eğlencekler bu gece bilmiyorumkismile

bi yarım saat bari uğrayın kuşum
okadardan bişi olmaz yaf herhalde
doğduktan sonrada
düğün dernek olucak
yakın olursa mutlaka gideceksiniz sonuçta
sen ole de eşine

ooo onlar laf mı adam bana neler diyor neler. En basitinden bugün 11de çay demlendi sadece ben varım burda bunun toplantısı var saat 5 oldu yemek yediler bana tel.açıyor çay var mı diye bende demlemedim cumartesi erken çıkarlar çünkü. Çay demlemedim dedim oturucaağına kalk demlesene gibilerinden saçma sapan laf etti. Çayı demledim 1 bardak içti. Hey allahım sabır ver bana.
Geçenlerde marketten alışveriş yapıyor her gittiğinde markete 300den aşağıya çıkmazlar haftada 1-2 kere giderler fişleri bana geliyor. 620 Tl alışveriş yapmış çoğunluğunda alkol var adamın işi güci yok çarşaf gibi fişten Nescafe'nin indirimli olduğunu ama fişe yansımadığını görmüş. Hemen değiştirin bunu dedi 15 TL yazmışlar 13 lira imiş biz aradık marketi meğersem hediyeli olan 13 TL imiş o 15 Tl imiş. 2 Lira adamın içine oturmuş. Bunlar ki kıyafetleri 1 milyardan aşağı alan insan değiller.

doğduktan sonrada
düğün dernek olucak
sen ole de eşine
bence de yarım saatcikden nolcak ki hem hazırlanmışsında bu bebekler bizi iyice asosyal yapacak desenize.

doğduktan sonrada
düğün dernek olucak
sen ole de eşine

bence de yarım saatcikden nolcak ki hem hazırlanmışsında bu bebekler bizi iyice asosyal yapacak desenize.

yaa bende öyle dedım eşime, şimdı kalabalık herkese merhaba desek hal hatır sorsak bıle 1 saatte cıkamayız dedı. kulaklarına bır zarar gelırse butun bır omur vıcdan azabı çekeriz dedi mafoldumben başka seçenek bırakmadı zaten o laf. bide çıktıkları yer kuçuk bır mekan ustelık türkçe rock yapıyorlar, şimdı gıtar falan bende vazgeçtım. ama uzuldum. kızlar buna alışsak ıyı olur, artık bitmiş bızım özgurluk şimdıden ebeveyn olmuşuz biz

öyle zengin oluyorlar işte o tipler yawrım. onun derdi 2 lıra fazla vermek degıl tatlım sıze ezıyet çektırmek gözdagı vermek, yanı ben 2 lıramın bıle farkındayım haberınız oldun dıye sıze çemkırıyor gızlıden.

neyse kızlar ben kaçıyorum oğluşum durmuyor sürekli tekmeliyo gidip uzanayım biraz hepinize iyi geceler allaha emanet olun

melmeaaaaa

bız yarın zyneplerle fuara gıdıyoruz sabahtan sız kacta gıdıceksınız

ben etrafı bı kolaçan edeyım diye geldimmm heheheheheh

günaydın..fuara biz de gidiyoruz..size iyi alışverişler bakalım dişe dokunur bişeyler bulabilecekmiyiz?

Canım benim de daha seker bakılmadı, iki hafta sonra gidicem doktora o zaman bakılacak..belki senin de daha sonra bakılcaktır, sen hiç sıkıntı yapma...ozelden gidiyosan doktoruna bir mail at soruver.

Günaydınnnnn
bu listeye ne oldu yaa hep böle mi kalıcak? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…