ne bielyim korkutuyor beni..
benim de kaburgamda bazen ağrı oluyor..bebek yukarıda diye seviniyorum..
şu 3 ayı da atlattıkmı deymeyin keyfimize...
allahım vaktiyle hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza....:Saruboceq:
kızlar ya bişey sorucam kasıklarınızda batma gibi bişeyler oluyor mu arad??
aslında bende oğlumu doğunca sünnet ettirmek istiyorum ama ailelerden baya tepki alıcaz galiba...ama doğar doğmaz yaptırmazsam kıyamam çocuk sünnetsiz kalır valla..:))
Ben de tepki alacağımı düşünüyordum ama kayınvalideme söylediğimde ben size söylicektim ama kızarsınız diye ses etmedim dedi. Bence sen de bi konuş
ya tebrik ederim seni.bnde dikişten anlıyorum ama nevresim takımı dikicem.uyku setini nasıl yaptın?yani elyaf yorganını hazırmı aldın ?yoksa yorgansız beşik yan koruma falan mı diktin?
Canim benim kayinvalideye bakarsan bi tarafta davul calcakmis bi tarafta cocuk sunnet olcakmis ama simdi herkes önce sunnet yaptiriyo daha sonra merasimlerini yaptiriyo.Bencede en mantiklisi o zaten.[
Bence kimin ne dusunecegi degil senin ve oglusun icin en iyisinin ne olacagi onemli canimm
Canim benim kayinvalideye bakarsan bi tarafta davul calcakmis bi tarafta cocuk sunnet olcakmis ama simdi herkes önce sunnet yaptiriyo daha sonra merasimlerini yaptiriyo.Bencede en mantiklisi o zaten.[
Bence kimin ne dusunecegi degil senin ve oglusun icin en iyisinin ne olacagi onemli canimm
Oğlumu ilgilendiren konularda karışmalarına izin vermem zaten, ama söylediğimde onun da hoşuna gitti.
aynen bizimkide davul çaldıracakmış...fikrimizi sor bakalım belki kendi bulunduğumuz yerde yapıcaz sünneti....
ben doğunca yaptırayım o ne zman yanına gidersen davul mu zurnamı ne çaldıracaksa çaldırsın..
ay canım ya yanlış yazdım nevresım takımını kendım dıktım.:)ama beşik yan korumalarını dıkersın ama elyaflardan yapabilirsin yada sandelyecilerde çok ince süngerler bulabılırsın ben türkiyede olsam opnuda kendım dıkmek isterdim.içi şardonlu bataniye dikti annemde türkiye ye gitmiştim birkaç haftalığına hallettim makine olsa burada neler dikerim ona ben ..sadece nevresim takımı çarsaf yastık yatak örtüsü yorgan yüzü filan dikebildim şimdilik
hmm ellerine emeğine sağlık cnm.yan koruma için falan bi kumaşı vardi annemin içi elyaflı dışı kumaş işlemeli gibi .bakalım belki onu yaparım.bide eğer kumaşçılara gidebilirsem en azından 1 nevresim takımını dikmek istiyorum inş.ay canım ya yanlış yazdım nevresım takımını kendım dıktım.:)ama beşik yan korumalarını dıkersın ama elyaflardan yapabilirsin yada sandelyecilerde çok ince süngerler bulabılırsın ben türkiyede olsam opnuda kendım dıkmek isterdim.içi şardonlu bataniye dikti annemde türkiye ye gitmiştim birkaç haftalığına hallettim makine olsa burada neler dikerim ona ben ..sadece nevresim takımı çarsaf yastık yatak örtüsü yorgan yüzü filan dikebildim şimdilik
hmm ellerine emeğine sağlık cnm.yan koruma için falan bi kumaşı vardi annemin içi elyaflı dışı kumaş işlemeli gibi .bakalım belki onu yaparım.bide eğer kumaşçılara gidebilirsem en azından 1 nevresim takımını dikmek istiyorum inş.
dikmek çok keyifli oluyor ya hemde yarı fiyatına geliyor ve daha güzel kumaşlar bulabiliyorsunuz. ve nevresim takımı dikmek çok basit zaten eğer yapabiliyorsanız kendiniz yapın çok uygun oluyor..bide kurdele ve fistolarla süslediniz mi süper oluyor yatak örtüsünüde yaptık çok şık oldu .
selam kızlar sabah çıktık ancak eve gelebildik
hemen hemen 4-4,30 saat fuardaydık
benim tahminimden daha uygundu fiyatlar
baya ıvır zıvır aldım
kapı süsünüde aldım
amaaaaa en önemlisi odasını aldık
tam istediğim takım karşıma çıktı
internette görüyordum ama şehir dışı (İzmir) olduğu için yanaşamıyordum, görmeden alınmaz diye
ve tahminimden çok daha kaliteliydi çekmeceler, hatta dolap kapakları bile frenli sistem kapanıyor, çarpma diye bişey yok, kısmetse 3 hafta sonra gelecek
üzerimden baya bir yük kalktı
kızlar uyku seti alınca yan korumalık olacak ama pike takımlarında olmuyor değil mi??ee her takıma göre birde ayrı korumalıkmı alıcaz..??
birde ben 1 tane uyku seti 2 tane falanda nevresim takımı almayı planlıyordum bu parmaklıklara takılacak korumalar kafama takıldı..
Hayirli olsun canim benim, iyi gunlerde kullan insAllah.
Darisi da benim gibi henuz almayanlara. kaydirigubbakcemile3
selam kızlar sabah çıktık ancak eve gelebildik
hemen hemen 4-4,30 saat fuardaydık
benim tahminimden daha uygundu fiyatlar
baya ıvır zıvır aldım
kapı süsünüde aldım
amaaaaa en önemlisi odasını aldık
tam istediğim takım karşıma çıktı
internette görüyordum ama şehir dışı (İzmir) olduğu için yanaşamıyordum, görmeden alınmaz diye
ve tahminimden çok daha kaliteliydi çekmeceler, hatta dolap kapakları bile frenli sistem kapanıyor, çarpma diye bişey yok, kısmetse 3 hafta sonra gelecek
üzerimden baya bir yük kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?