2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EE KıMSECıKLER YOK BU GÜN BURDA HERKES PAZAR KEYFı YAPIYO GALıBAA bilmiyorumkismile

EE KİMSECİKLER YOK BU GÜN BURDA HERKES PAZAR KEYFİ YAPIYO GALİBAA bilmiyorumkismile

kocası evinde olanlar yapar pazar keyfini ooohh..
benim eşim c.tesi pazar qünleride çalıştığı için malesef pazar keyfimi
oğluşumla ikimiz yapıyoruz..
hava çok qüzel yaa buqün evde durulmaz hihoyyyt

slm kızlar, dun kafamız dagılsın dıye gece seansına recep ivedık e gıttık, kımseye tavsıye etmıyorum paramız boşa yandı, gerçekten çok kötuydu. ılk ıvedıkte çok gulmuştum ama bı daha agzınla kuş tutsa gıtmem. berbattı. bilginize...

istanbulllular fuarda galiba....
yaa ben yine evdeyimmmm..(

Bende evdeyim mhtpcim ustelik hasta olacak gibiyim basim ve bogazim yaniyor. :umursamaz:

ben de evdeyim kızlar gec kalktık kahvaltı ve kahve-tavla keyfi.simdi de temizlik yapıcaz esimle sonra da bir ev varmış tam da kaynanamın binada ona bakıcaz.off dün cok gezdim fuara gittim.doktora gittim kızımı gördüm..550 gr olmus kızlar yaa çok mutlu oldum :)sensi gecmis olsun.mehtap cıkıp dolassana izmirde de güzeldir kesin hava burası böyle ise.burda bahar havası var çok güzel yaa

Ay canim yaa insAllah kotu cikar o ev de. :umursamaz:

ohh keyif yapmışsın ne güzel....
evet hava çok güzel ama oğluşum gelene kadar yataktayım...o doğunca birlikte gezicez inşallah...

herkese merhaba

pembik kızına maşallah tosuncuk olmuş
bizde geç kalktık. dün akşam arkadaşlarla buluşup saatlerce gezdik canım çıktı resmen . sabahta kalkamadım. şimdi de ne yapsak diye düşünüyoruz. belki kızıma cici bakmaya gideriz.

Oh ne guzel sizin oralarda hava guzel demek, burada hava kapkaranlik ve az once gok guruldedi. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…