EE KİMSECİKLER YOK BU GÜN BURDA HERKES PAZAR KEYFİ YAPIYO GALİBAA bilmiyorumkismile
Günaydınnnnn
bu listeye ne oldu yaa hep böle mi kalıcak? bilmiyorumkismile
hakikaten liste nerde?? akannehir
ben de evdeyim kızlar gec kalktık kahvaltı ve kahve-tavla keyfi.simdi de temizlik yapıcaz esimle sonra da bir ev varmış tam da kaynanamın binada ona bakıcaz.offdün cok gezdim fuara gittim.doktora gittim kızımı gördüm..550 gr olmus kızlar yaa çok mutlu oldum :)sensi gecmis olsun.mehtap cıkıp dolassana izmirde de güzeldir kesin hava burası böyle ise.burda bahar havası var çok güzel yaa
Bende evdeyim mhtpcim ustelik hasta olacak gibiyim basim ve bogazim yaniyor. :umursamaz:
ben de evdeyim kızlar gec kalktık kahvaltı ve kahve-tavla keyfi.simdi de temizlik yapıcaz esimle sonra da bir ev varmış tam da kaynanamın binada ona bakıcaz.offdün cok gezdim fuara gittim.doktora gittim kızımı gördüm..550 gr olmus kızlar yaa çok mutlu oldum :)sensi gecmis olsun.mehtap cıkıp dolassana izmirde de güzeldir kesin hava burası böyle ise.burda bahar havası var çok güzel yaa
Ay canim yaa insAllah kotu cikar o ev de. :umursamaz:[/QUOT
evet kötü çıksın..kaydirigubbakcemile3
Oh ne guzel sizin oralarda hava guzel demek, burada hava kapkaranlik ve az once gok guruldedi. :umursamaz:
sen istanbul da değil misin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?