2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maalesef canim, ben kayserideyim.
Millet bulusma ayarlarken, fuara vs giderken biz anca bakakaliyoruz iste.

ben seni istanbul da sanıyordum. aman biz istanbuldayız da ne oluyor sanki fuara bende gidemedim. çok uzaktayım ve arabamız da yok. güvenemedim kendime evde kalakaldık

ben seni istanbul da sanıyordum. aman biz istanbuldayız da ne oluyor sanki fuara bende gidemedim. çok uzaktayım ve arabamız da yok. güvenemedim kendime evde kalakaldık

Sende haklisin canim, Istanbul kocaman oturdugun yere de bagli.
Ama ne bileyim boyle olunca da tamamen uzaktasin hic secenek sansin da olmuyor.

vayyy be herkeşler pazar gezmelerınde ben dün gezdım
hava cok güzeldı bı tanede hamıle pantolonu aldım bıraz tuzlu
nıye böyle pahalılar kı
eee sız nasılsınınz kızlar valla kıs bıtmeden yaz geldızemuszemus

Maaşallah kızına pembik, koccaman olmuş . Biz de şimdi fuardan geldik, marangoz geldi, antreye dolap takıyor.

Daeyi kırmızısından tanıdım hemen fuarda hehehe, ama tuniğinin kırmızısından. Daeyle Zeynep de eşleriyle ordaydı. Oğluma çok güzel uyku seti aldım, bir de pike aldım. Fırsat bulunca koyarım artık cicilerimizi.

Son düzenleme:
ıStanbulda olup dolaşasım geldi ama malesef ki KIbrıs dayım((Bende bebeğin ilk ay için kıyafetlerini filan aldım şimdi sıra kendime hastane için birşeyler bakmak kaldı.Doğum yaza geliyor yazlık pijama bulmak zor şimdi..

Dün doktora gittik bizim bebek 50 gram fazla tombik tospağa olacak sanırım sağ böbreğinde genişleme var dedi doktor şu an bişey yapılamaz inceleyeceğiz dedi.Erkek çocuk olduğundan doğumdan hemen sonra sünnet edile bilir dedi umarım sadece bukadarlık bişeydir bir sorun çıkmaz( Çarşamba kalp için fetal eko ya gideceğiz onuda atlatsak bir rahatlayacağım..

Sizlerin arasında böbrek büyümesi olan var mı?

Maaşallah oğluna asme, hemen sünnet edilmesi böbrek büyümesi yüzünden mi anlamadım? Ben de doğduktan 1-2 gün sonra sünnet ettirmeyi düşünüyorum da.

Ben çok iştahsızım ya geceleri karnım geriliyo diye hiçbişey yiyemiyom
O halimde bile dünyayı yemişim gibi ölüm ölüm ölüyom :çok üzgünüm:

canım bu gerilmeler bende de oluyordu ama nasıl patlıycam filan sanıyordum.Lıerac kullandım acayip iyi geldi inanılmaz diyebilirim

Maaşallah oğluna asme, hemen sünnet edilmesi böbrek büyümesi yüzünden mi anlamadım? Ben de doğduktan 1-2 gün sonra sünnet ettirmeyi düşünüyorum da.

canım böbrek büyümesi idrarını yapma zorlugundan olabilirmiş tıkanıklık filan erkek çocuklarında görülür dedi sünnet olunca düzelirmiş ama yinede büyümeyi incelemeye alacaklar

canım böbrek büyümesi idrarını yapma zorlugundan olabilirmiş tıkanıklık filan erkek çocuklarında görülür dedi sünnet olunca düzelirmiş ama yinede büyümeyi incelemeye alacaklar

Sağol canım, ben de şimdi tekrar araştırdım, iice kafama yatmaya başladı, doğumdan 1-2 gün içerisinde sünnet ettirilmesi en ii diyor uzmanlar.

ben dün gittim fuara seker.kızıma pembik bi nazar boncugu aldım odasına asmak icin cok seker bisey.görmüşsündür sen de kesin..bir de albüm aldım o da cok güzel.20 liraya aldım albümü o da pembik pembik .. başka da bişey almadım.annem alacak benim uyku setini falan beğendim ben.gerisini de ztn hep annem aldı ve alacak o acıdan ben pek masraf yapmak istemedim ama cok şık şeyler vardı gerçekten de.dae'leri de bulmus ordaa suna da baakk..tuniğinin kırmızısı olayını çözemedim yalnız ben

Ne güzel canım, senin kız doğuştan sponsorlu. Bizde anneler sadece ufak tefek şeyler alıyor, genelini eşimle ikimiz yapıyoruz.

Fuarda birbirimizi tanımak için pantalonun üzerine kırmızı don giyilsin diye makara yapmıştık da.

evet melmacım hem çabuk iyleşiyor .Bende bu durum olmasada yaptırmak istiyordum.

bnede uyku setini kendim diktim çok güzel kumaşlar aldım ve çok tatlı oldular 3 takım yaptım annemde 2 tane yapar yeter artık bır uyku seti fiyatına 2 tane yaptım hemde

kızlar ya bişey sorucam kasıklarınızda batma gibi bişeyler oluyor mu arad??

Sağol canım, ben de şimdi tekrar araştırdım, iice kafama yatmaya başladı, doğumdan 1-2 gün içerisinde sünnet ettirilmesi en ii diyor uzmanlar.

Canim bende oglusumu dogar dogmaz hastaneden cikmadan sunnet ettirmek istiyorum.Cok arastirdim ve hem cabuk iyi oluyormus hemde bebek oldugu icin hic eziyeti olmuyomus.Hasteneyle konusmak istiyorum doguma az bi zaman kala bakalim ne dicekler.Internettede arastirdim biraz daha önce yaptiranlar yazmis göbek kordonu dusmeden pipisi iyi oluyomus

aslında bende oğlumu doğunca sünnet ettirmek istiyorum ama ailelerden baya tepki alıcaz galiba...ama doğar doğmaz yaptırmazsam kıyamam çocuk sünnetsiz kalır valla..:))

kızlar ya bişey sorucam kasıklarınızda batma gibi bişeyler oluyor mu arad??

Benim oluyo canim kasiklarimda agri ve batma.Artik karinlarimiz iyice buyudu baski yapmaya basladi.Bebeklerimi8z buyudukce bu batmalar daha da articak ve asagiya baski yapicak.Hele son ay 5 dk da bir wc ye gitmek isticeksinakannehir

Benim goguslerimin altindaki kemiklerim de cok batiyor ya gobegim buyudukce sikintilar da artmaya basladi insallah sorunsuz bi sekilde gecer 3 ayimiz kaldi rabbim sag saglim saglikli bi sekilde dogum yapmak nasip etsin insallah.

bnede uyku setini kendim diktim çok güzel kumaşlar aldım ve çok tatlı oldular 3 takım yaptım annemde 2 tane yapar yeter artık bır uyku seti fiyatına 2 tane yaptım hemde

ya tebrik ederim seni.bnde dikişten anlıyorum ama nevresim takımı dikicem.uyku setini nasıl yaptın?yani elyaf yorganını hazırmı aldın ?yoksa yorgansız beşik yan koruma falan mı diktin?

aslında bende oğlumu doğunca sünnet ettirmek istiyorum ama ailelerden baya tepki alıcaz galiba...ama doğar doğmaz yaptırmazsam kıyamam çocuk sünnetsiz kalır valla..:))

Canim benim ilk oglum 3 yasinda sali gunu sunnet olucak insallah oda ama benim haftalar öncesinden stresi sardi.Oglum cok nazli acisi olmasa bile sunnet oldugunu bildigi icin eziyet edicek yani sunnetten sonra zorlu zamanlar bekliyor bizi.Ama bebek öyle degil cani yanmadiktan sonra hic farkina bile varmicak ve eziyeti olmucak.Ne o anlicak sunnet oldugunu nede biz

ne bielyim korkutuyor beni..
benim de kaburgamda bazen ağrı oluyor..bebek yukarıda diye seviniyorum..
şu 3 ayı da atlattıkmı deymeyin keyfimize...
allahım vaktiyle hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…