Maalesef canim, ben kayserideyim.
Millet bulusma ayarlarken, fuara vs giderken biz anca bakakaliyoruz iste.
ben seni istanbul da sanıyordum. aman biz istanbuldayız da ne oluyor sanki fuara bende gidemedim. çok uzaktayım ve arabamız da yok. güvenemedim kendime evde kalakaldık
ben de evdeyim kızlar gec kalktık kahvaltı ve kahve-tavla keyfi.simdi de temizlik yapıcaz esimle sonra da bir ev varmış tam da kaynanamın binada ona bakıcaz.offdün cok gezdim fuara gittim.doktora gittim kızımı gördüm..550 gr olmus kızlar yaa çok mutlu oldum :)sensi gecmis olsun.mehtap cıkıp dolassana izmirde de güzeldir kesin hava burası böyle ise.burda bahar havası var çok güzel yaa
İStanbulda olup dolaşasım geldi ama malesef ki KIbrıs dayım((Bende bebeğin ilk ay için kıyafetlerini filan aldım şimdi sıra kendime hastane için birşeyler bakmak kaldı.Doğum yaza geliyor yazlık pijama bulmak zor şimdi..
Dün doktora gittik bizim bebek 50 gram fazla tombik tospağa olacak sanırım sağ böbreğinde genişleme var dedi doktor şu an bişey yapılamaz inceleyeceğiz dedi.Erkek çocuk olduğundan doğumdan hemen sonra sünnet edile bilir dedi umarım sadece bukadarlık bişeydir bir sorun çıkmaz( Çarşamba kalp için fetal eko ya gideceğiz onuda atlatsak bir rahatlayacağım..
Sizlerin arasında böbrek büyümesi olan var mı?
Ben çok iştahsızım ya geceleri karnım geriliyo diye hiçbişey yiyemiyom
O halimde bile dünyayı yemişim gibi ölüm ölüm ölüyom :çok üzgünüm:
Maaşallah oğluna asme, hemen sünnet edilmesi böbrek büyümesi yüzünden mi anlamadım? Ben de doğduktan 1-2 gün sonra sünnet ettirmeyi düşünüyorum da.
canım böbrek büyümesi idrarını yapma zorlugundan olabilirmiş tıkanıklık filan erkek çocuklarında görülür dedi sünnet olunca düzelirmiş ama yinede büyümeyi incelemeye alacaklar
Maaşallah kızına pembik, koccaman olmuş. Biz de şimdi fuardan geldik, marangoz geldi, antreye dolap takıyor.
Daeyi kırmızısından tanıdım hemen fuarda hehehe, ama tuniğinin kırmızısından. Daeyle Zeynep de eşleriyle ordaydı. Oğluma çok güzel uyku seti aldım, bir de pike aldım. Fırsat bulunca koyarım artık cicilerimizi.
ben dün gittim fuara seker.kızıma pembik bi nazar boncugu aldım odasına asmak icin cok seker bisey.görmüşsündür sen de kesin..bir de albüm aldım o da cok güzel.20 liraya aldım albümü o da pembik pembik .. başka da bişey almadım.annem alacak benim uyku setini falan beğendim ben.gerisini de ztn hep annem aldı ve alacak o acıdan ben pek masraf yapmak istemedim ama cok şık şeyler vardı gerçekten de.dae'leri de bulmus ordaa suna da baakk..tuniğinin kırmızısı olayını çözemedim yalnız ben
ben dün gittim fuara seker.kızıma pembik bi nazar boncugu aldım odasına asmak icin cok seker bisey.görmüşsündür sen de kesin..bir de albüm aldım o da cok güzel.20 liraya aldım albümü o da pembik pembik .. başka da bişey almadım.annem alacak benim uyku setini falan beğendim ben.gerisini de ztn hep annem aldı ve alacak o acıdan ben pek masraf yapmak istemedim ama cok şık şeyler vardı gerçekten de.dae'leri de bulmus ordaa suna da baakk..tuniğinin kırmızısı olayını çözemedim yalnız ben
Sağol canım, ben de şimdi tekrar araştırdım, iice kafama yatmaya başladı, doğumdan 1-2 gün içerisinde sünnet ettirilmesi en ii diyor uzmanlar.
kızlar ya bişey sorucam kasıklarınızda batma gibi bişeyler oluyor mu arad??
bnede uyku setini kendim diktim çok güzel kumaşlar aldım ve çok tatlı oldular 3 takım yaptım annemde 2 tane yapar yeter artık bır uyku seti fiyatına 2 tane yaptım hemde
aslında bende oğlumu doğunca sünnet ettirmek istiyorum ama ailelerden baya tepki alıcaz galiba...ama doğar doğmaz yaptırmazsam kıyamam çocuk sünnetsiz kalır valla..:))
Benim oluyo canim kasiklarimda agri ve batma.Artik karinlarimiz iyice buyudu baski yapmaya basladi.Bebeklerimi8z buyudukce bu batmalar daha da articak ve asagiya baski yapicak.Hele son ay 5 dk da bir wc ye gitmek isticeksinakannehir
Benim goguslerimin altindaki kemiklerim de cok batiyor ya gobegim buyudukce sikintilar da artmaya basladi insallah sorunsuz bi sekilde gecer 3 ayimiz kaldi rabbim sag saglim saglikli bi sekilde dogum yapmak nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?