kıss oglusuma bu kırmızı takımı alıyoruz nasılll
selamlar kızlar dün girdim dopler ultrasona ogluşumu gördüm bi güzel 525 gr olmuş gayet saglıklı dedi doktor çok mutlu oldum
ustte bıkac resım cıkmms hangısı az once gozume ılıstı kamynlumu yoksaaa
aaaa kız daemon resımler yuklendı evet super yaaa bu takım yakısır valla bayıldım fıyatlar nasıldı buaradaaaaaaaa cnm
çok güzel daemon güle güle büyüsün bebegin içinde kaça bu takımın fiyatı
selam kızlar sabah çıktık ancak eve gelebildik
hemen hemen 4-4,30 saat fuardaydık
benim tahminimden daha uygundu fiyatlar
baya ıvır zıvır aldım
kapı süsünüde aldım
amaaaaa en önemlisi odasını aldık
tam istediğim takım karşıma çıktı
internette görüyordum ama şehir dışı (ızmir) olduğu için yanaşamıyordum, görmeden alınmaz diye
ve tahminimden çok daha kaliteliydi çekmeceler, hatta dolap kapakları bile frenli sistem kapanıyor, çarpma diye bişey yok, kısmetse 3 hafta sonra gelecek
üzerimden baya bir yük kalktı
ekobero gozunaydın canım maasallah bebegıne
evet gunesım kamyonu olcak benım oglumun
takımın fıyatı 3 kapılı dplap ve yatagıyla beraber 1600 lıra taksıtlı fıyatı canım
ekobero gozunaydın canım maasallah bebegıne
evet gunesım kamyonu olcak benım oglumun
takımın fıyatı 3 kapılı dplap ve yatagıyla beraber 1600 lıra taksıtlı fıyatı canım
kızlaarrr ben geldiimmm..
ayy bu ev nasıl yerleşecek diye kafayı yemek üzereydim.. allahım her yer koliydi.. neyse dünden beri annem teyzem fln bayağı toparladık..
yarın bitiririz artık son temizliği fln da..
ay allahım sana çok şükür..
telefonumuzu da dn akşamüstü adamlar gelip açtı ama ben ancak şimdi fırsat bulabildim nete girecek..
bu arada geçmişi hızlıca okudum.
stellacım oda çok güzel.. güle güle yatsın büyüsün bebişin..
daemoşum kamyon odaya bayıldımmm.. inanılmaz güzel ve orjinal.. her gören de eminim bayılacaktır harikaa..
fiyatı da iyiymiş.
güle güle büyüsün tuğberk in inşallah..
yarın da yine annemler gelecek.. son toparlamalar temizlikler yapılacak.. ayy bel ve bacak ağrısından ölüyorum ama olsun.. kolayladık çok.. yarın da pek giremem herhalde.. artık akşamına fln biri bana özet geçer sempatiksalakcinni
canım bugun son gunuyduuçok uygun fiyatı bu fuar nerde canım ben hiçbişey almıycam ama bi hastane çıkışı bide gecelik kendime belki havam degişsin diye bi giderim eger açıksa fuar nerde ve kaç gün açık acaba güzel dileklerin içinde sagol canımkaydirigubbakcemile5
ayy bu ev nasıl yerleşecek diye kafayı yemek üzereydim.. allahım her yer koliydi.. neyse dünden beri annem teyzem fln bayağı toparladık..
telefonumuzu da dn akşamüstü adamlar gelip açtı ama ben ancak şimdi fırsat bulabildim nete girecek..
daemoşum kamyon odaya bayıldımmm.. inanılmaz güzel ve orjinal.. her gören de eminim bayılacaktır harikaa..
fiyatı da iyiymiş.
güle güle büyüsün tuğberk in inşallah..
yarın da yine annemler gelecek.. son toparlamalar temizlikler yapılacak.. ayy bel ve bacak ağrısından ölüyorum ama olsun.. kolayladık çok.. yarın da pek giremem herhalde.. artık akşamına fln biri bana özet geçer sempatiksalakcinni
sağolun kızlarrr..
evet güneşim gidemedim maalesef ama olsun kısmet değilmiş.
çoğu şeyini almıştım zaten bebişkonun.. odayı da almıştık o nedenle de iyiki gitmedim, aklımda başka şeyler kalırdı belki
dae ordamısn kız bak ne sorcam bu lamba yaptınız yaa bunun aydınlatması nasıl yanı karanlık olmyr dımı odaa bıde ust montaj kısmı zor olmadımı=?
cnm hayrlı olsun fuar herkese baya bı hayrlı olms resmen odalar hazır olck yaknda ınanamıyrm
yok cnm gayet aydınlık montajı pek anlatılır gıbı degıl yafrum ya
sağol canım üstümden büyük bir yük kalktı,kalitesi görünüşü falan çok içime sindi,
Little Colors - Bebek Odaları
bu oda bi çekmece ayrıntısı farklı sadece bide kulpları böyle olmayacak
odayı alırken seni aradım ama telin kapalıydı
burda maskoda bayileri var meltemdi sanırım mağzanın ismi orda 3 milyara satılıyormuş ne kadar doğru bilemiyecem
hatta fuardada vardı farklı ürünleri meltemin gerçekten 3 milyara yakın odaların fiyatları
bunlar fabrika satış fiyatlarından satıyorlardı ve bugün fuara özel 1800
izmirden geldiği için nakliye ve montaj ücreti var
hepsi birlikte 1980 TL tuttu, 1000 tl kapora ödedik
kalan miktar izmirden yola çıkmadan havale edilecek
indernette bebefiks de 2250 ye görmüştüm bu modeli
öyle işte sadece 4 model satıyorlardı ve hepside beyazdı tam bizlik modeller ben bunu beğendim, keşke sende gelebilseydin
bu arada müsaitsen msne gelirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?