2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kızlar dün girdim dopler ultrasona ogluşumu gördüm bi güzel 525 gr olmuş gayet saglıklı dedi doktor çok mutlu oldum

ustte bıkac resım cıkmms hangısı az once gozume ılıstı kamynlumu yoksaaa

aaaa kız daemon resımler yuklendı evet super yaaa bu takım yakısır valla bayıldım fıyatlar nasıldı buaradaaaaaaaa cnm

çok güzel daemon güle güle büyüsün bebegin içinde kaça bu takımın fiyatı

ekobero gozunaydın canım maasallah bebegıne

evet gunesım kamyonu olcak benım oglumun

takımın fıyatı 3 kapılı dplap ve yatagıyla beraber 1600 lıra taksıtlı fıyatı canım

cnm hayrlı olsun fuar herkese baya bı hayrlı olms resmen odalar hazır olck yaknda ınanamıyrm

takımın fıyatı 3 kapılı dplap ve yatagıyla beraber 1600 lıra taksıtlı fıyatı canım

çok uygun fiyatı bu fuar nerde canım ben hiçbişey almıycam ama bi hastane çıkışı bide gecelik kendime belki havam degişsin diye bi giderim eger açıksa fuar nerde ve kaç gün açık acaba güzel dileklerin içinde sagol canımkaydirigubbakcemile5

valla cok orjınal degsk bı takım kalıtesıde yakındn gormssn guzelse fıyatta ıyı benceee

offffffffffffffffffffffffffffffffff hiç keyfim yok bugün çok sıkılıyorum ya:sinifsinif:

kızlaarrr ben geldiimmm..
ayy bu ev nasıl yerleşecek diye kafayı yemek üzereydim.. allahım her yer koliydi.. neyse dünden beri annem teyzem fln bayağı toparladık..
yarın bitiririz artık son temizliği fln da..
ay allahım sana çok şükür..
telefonumuzu da dn akşamüstü adamlar gelip açtı ama ben ancak şimdi fırsat bulabildim nete girecek..
bu arada geçmişi hızlıca okudum.
stellacım oda çok güzel.. güle güle yatsın büyüsün bebişin..

daemoşum kamyon odaya bayıldımmm.. inanılmaz güzel ve orjinal.. her gören de eminim bayılacaktır harikaa..
fiyatı da iyiymiş.
güle güle büyüsün tuğberk in inşallah..

yarın da yine annemler gelecek.. son toparlamalar temizlikler yapılacak.. ayy bel ve bacak ağrısından ölüyorum ama olsun.. kolayladık çok.. yarın da pek giremem herhalde.. artık akşamına fln biri bana özet geçer sempatiksalakcinni

cnm yenı evınız hayrlı olsun bak cogu gıtmıs azı kalmış yaaaa ne güzel baksana fuarcılar dokturmus sen gıdemedım tabe dımı

canım bugun son gunuyduu

kolay gelsın canımm
neysekı az kalmıs

sağolun kızlarrr..
evet güneşim gidemedim maalesef ama olsun kısmet değilmiş.
çoğu şeyini almıştım zaten bebişkonun.. odayı da almıştık o nedenle de iyiki gitmedim, aklımda başka şeyler kalırdı belki

gerçekten fuar çok ii olmuş.anadolu yakasında oturduğum için hiç gözüm yemedi o kadar yolu.trafik falanda olur diye hiç düşünmedim ama şimdi yazılarınızı gördükçe keşke gitseymişim diyorum.sanırım bugünde son günüydü dimi.odalarınız çok güzel güle güle sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

dae ordamısn kız bak ne sorcam bu lamba yaptınız yaa bunun aydınlatması nasıl yanı karanlık olmyr dımı odaa bıde ust montaj kısmı zor olmadımı=?

ben aglamaya gidiyorum artık iyigeceler kızlar size artık bi aglıyımda rahatlıyım kaç gündür tut tut bıktım artık hadi kendinize iyi bakın

dogru sölüyosun bencedee benmde ole olur aklımda baksana aklımda kalır korkusundn bişi alamyrm ama benmkı hastalk oldu acaba kotumu alyrm daha ıyısımı var dıye dusnyrm hep

dae ordamısn kız bak ne sorcam bu lamba yaptınız yaa bunun aydınlatması nasıl yanı karanlık olmyr dımı odaa bıde ust montaj kısmı zor olmadımı=?

yok cnm gayet aydınlık montajı pek anlatılır gıbı degıl yafrum ya

cnm hayrlı olsun fuar herkese baya bı hayrlı olms resmen odalar hazır olck yaknda ınanamıyrm

Çok teşekkürler, oda almak hiç aklımda bile yoktu kısmet işte
evet 3 haftaya gelecek gibi görünüyor hihoyyyt

sağol canım, sanada kolaylıklar diliyorum, kendini fazla yorma

özgeee şu merinosdan aldığınız odanın linkini versene bulamadımm

kızlar bebeklerinizle ilgili çok güzel şeyler yazmışsınız peki lohusa yatağına ne serceksiniz azcık fikir verseniz..

Canım Maşallah çok güzel odanız ve çok uygun fiyata almışsınız ii günlerde kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…