kıss oglusuma bu kırmızı takımı alıyoruz nasılll
kızlaarrr ben geldiimmm..
ayy bu ev nasıl yerleşecek diye kafayı yemek üzereydim.. allahım her yer koliydi.. neyse dünden beri annem teyzem fln bayağı toparladık..
yarın bitiririz artık son temizliği fln da..
ay allahım sana çok şükür..
telefonumuzu da dn akşamüstü adamlar gelip açtı ama ben ancak şimdi fırsat bulabildim nete girecek..
bu arada geçmişi hızlıca okudum.
stellacım oda çok güzel.. güle güle yatsın büyüsün bebişin..
daemoşum kamyon odaya bayıldımmm.. inanılmaz güzel ve orjinal.. her gören de eminim bayılacaktır harikaa..
fiyatı da iyiymiş.
güle güle büyüsün tuğberk in inşallah..
yarın da yine annemler gelecek.. son toparlamalar temizlikler yapılacak.. ayy bel ve bacak ağrısından ölüyorum ama olsun.. kolayladık çok.. yarın da pek giremem herhalde.. artık akşamına fln biri bana özet geçer sempatiksalakcinni
Canım Maşallah çok güzel odanız ve çok uygun fiyata almışsınız ii günlerde kullanın canım
kızlar bebeklerinizle ilgili çok güzel şeyler yazmışsınız peki lohusa yatağına ne serceksiniz azcık fikir verseniz..
ıStanbulda olup dolaşasım geldi ama malesef ki KIbrıs dayım((Bende bebeğin ilk ay için kıyafetlerini filan aldım şimdi sıra kendime hastane için birşeyler bakmak kaldı.Doğum yaza geliyor yazlık pijama bulmak zor şimdi..
Dün doktora gittik bizim bebek 50 gram fazla tombik tospağa olacak sanırım sağ böbreğinde genişleme var dedi doktor şu an bişey yapılamaz inceleyeceğiz dedi.Erkek çocuk olduğundan doğumdan hemen sonra sünnet edile bilir dedi umarım sadece bukadarlık bişeydir bir sorun çıkmaz( Çarşamba kalp için fetal eko ya gideceğiz onuda atlatsak bir rahatlayacağım..
Sizlerin arasında böbrek büyümesi olan var mı?
kızlar bebeklerinizle ilgili çok güzel şeyler yazmışsınız peki lohusa yatağına ne serceksiniz azcık fikir verseniz..
Ben de cumartesi ayrintili usg icin doktora gittim canim...benim kizim icin de doktor sag bobreginde genisleme var dedi 5.8 mm'ymis.. 30. haftada tekrar kontrol edilsin ne kadar buyuyor doktorun bir baksin dedi eger cok ilerlerse dogumdan sonra bakilir gerekirse antibiyotik tedavisi verilir dedi. Kendi doktorumla henuz gorusmedim. Bugun mail aticam bakalim ne diyecek?
cosmom naptın kısshaftasonuuu nerdesınnn
Kocişle öğleye kadar uyuduk tembellk ettik
Sonra beraber temzlk yaptık öle işte..
sen kuzum?
Günaydın kızlar ! göğüs pompası alacak olan var mı? ya da almış olan? gerçekten gerekli mi acaba? ve ne marka tavsiye ediyorsunuz??
Günaydın kızlar ! göğüs pompası alacak olan var mı? ya da almış olan? gerçekten gerekli mi acaba? ve ne marka tavsiye ediyorsunuz??
çalıştıgım için bende mecbur alcam ama elektrıklı olanlr ıyıymiş sanrm bakalım elektrıklı en uygun hangısyse onu alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?