2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıss oglusuma bu kırmızı takımı alıyoruz nasılll

Deamon bayıldım oğlunun odasına ii günlerde kullansın

işlerin bitmesine çok sevindim. darısı tüm taşınaakların başına :)

Günaydın herkese, yeni bir hafta başladı, bebeklerimize kavuşma zamanımız yaklaşıyor :teytey:

kızlar bebeklerinizle ilgili çok güzel şeyler yazmışsınız peki lohusa yatağına ne serceksiniz azcık fikir verseniz..

Lohusa yatağı ne ki?

Gunaydin kizlar yaa herkes ne guzel bir suru sey alabilmis fuardan...dun ben de gittim..saatlerce dolastik..yok bisey bulamadik..bana fiyatlar da uygun gelmedi..gerci ben oda takimini modokodan almistim 1350ye fuardakilerin de ondan asagi kalir yani yoktu...amaaa sonrasinda kanyona gittim...bebek arabasi icin...peg peregonun skate modelini cok begenmistim fuarda ve en uygun 1350 olur demislerdi...mothercarede 1400 e buldum..yaninda bir de 250ye besik aldim..bikac sey daha aldim..sonunda bana 200tl mothercare yeni sezon tekstil ceki verdiler..ne kadar tulum body ihtiyacim varsa aldim. Ustune bir de kanyon kampanya yapmis..her 100 tlye 20 tl gap baby hediye ceki arabayi falan alinca 480lik de cek ordan aldim... Gaptende indirim vs. ne varsa topladim..biraz cok para harcadim ama inanin fuardakinden cok daha hesapliya geldi..Eger mothercase vs. bisey alcaksaniz kanyona bakin gap baby kampanyasi cok avantajli bence

Ben de cumartesi ayrintili usg icin doktora gittim canim...benim kizim icin de doktor sag bobreginde genisleme var dedi 5.8 mm'ymis.. 30. haftada tekrar kontrol edilsin ne kadar buyuyor doktorun bir baksin dedi eger cok ilerlerse dogumdan sonra bakilir gerekirse antibiyotik tedavisi verilir dedi. Kendi doktorumla henuz gorusmedim. Bugun mail aticam bakalim ne diyecek?

Son düzenleme:
günaydın güzel annişlerrrr iiyi haftalar diliyorum herkeseeee....

kızlar bebeklerinizle ilgili çok güzel şeyler yazmışsınız peki lohusa yatağına ne serceksiniz azcık fikir verseniz..

günaydın öncelikle

annem çeyizimde güzel bir nevresim yaptırmıştı dantelli falan. onu sereceğim ben yatağıma.

geçmiş olsun minervabs. umarım ciddi bir durum yoktur.

cosmom naptın kısshaftasonuuu nerdesınnn

Kocişle öğleye kadar uyuduk tembellk ettik
Sonra beraber temzlk yaptık öle işte..
sen kuzum?

hehehe şekerm bızde bıara cıktık hamiş taytı aldım kendıme sonra geldık bizde ev temızledık ama ev yıne savaş alanı oldu nasıl dagıtyz 2 kişi evı dusunuyrz aama bulamıyorz:):)
aksamda kaynvalıde balıga davet ettı gıttk yedık ıvr zıvrda yedım azck
sonra gece eve geldım off tam3 kere cıkardım yanı gecenn sonu kabusla bitti

Günaydın kızlar ! göğüs pompası alacak olan var mı? ya da almış olan? gerçekten gerekli mi acaba? ve ne marka tavsiye ediyorsunuz??

Günaydın kızlar ! göğüs pompası alacak olan var mı? ya da almış olan? gerçekten gerekli mi acaba? ve ne marka tavsiye ediyorsunuz??

çalıştıgım için bende mecbur alcam ama elektrıklı olanlr ıyıymiş sanrm bakalım elektrıklı en uygun hangısyse onu alcaz

Canim ben yazmayi unuttum...dun aldim arkadasim Medela onermisti..fuardan aldim en yeni cikanini...ben calisacagim icin mecburen 3.5 aydan sonra kullanmam gerekecek ama ben simdiden aldim ki bebek ilk gunler emmezse hastane pompasi falan aramayim..Benim aldigim freestyle modeli...amazondan baktim fiyatina amerikayla ayni fiyata geldi

çalıştıgım için bende mecbur alcam ama elektrıklı olanlr ıyıymiş sanrm bakalım elektrıklı en uygun hangısyse onu alcaz

arkadaşım medela elektrikli pompa almış çok memnun. bende ondan alacağım
hem araştırmalarıma göre en iyi pompa da medelaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…