2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canım yaaaa
Arada banada geliyo da şükür arada yani
Bide karın büyüdükçe kusmak daha zor oluyo

günaydınnn kızlar.nasılsınız?
cumartesi günü ilaç yazdırmaya gittim.gitmişken kızımı da gördüm.
610 gr olmuş.10 gün gibi geriden geliyor ama benneyaptımki
doktorum sorun olmadığını söledi.baştan beri bu şekilde o yüzden sorun yok dedi.kan akımı iyi,suyu iyi herşey yolunda dedi.
ama ben yine de çok rahat değilim sanki :sinifsinif:
acaba bebeğimi büyütmek için özellikle neler yiyip içmeliyim?

çalıştıgım için bende mecbur alcam ama elektrıklı olanlr ıyıymiş sanrm bakalım elektrıklı en uygun hangısyse onu alcaz

arkadaşım medela elektrikli pompa almış çok memnun. bende ondan alacağım
hem araştırmalarıma göre en iyi pompa da medelaymış.

canım bu medela swing diye geçen mi? bir adaptörü var ve yuvarlak bir nevigasyon parçası var (hız kontrolü için sanırım) bu model mi en iyisi yani?

Ben belki çalışmam 1 sene kadar
Belki sütüm hiç gelmez kimbilir
O yzüden pompa konsunda acele etmiyom doğumdan sonra düşnürüz artık

sıkıntı yapma canım...
bebeğe kilo aldırmak için ceviz,hurma,süt bunları çok tüket derim..

üzülme benimkisi de 15 gün geriden geliyor. ilk başta bende üzüldüm ama doktorum bir problem olmayacağını söyledi. herşeyi normalse dert etme. nasılsa bir şekilde büyüyecekler.biz ne kadar yesek de bebek gene alacağı kadarını alıyor geri kalanlar bize kilo olarak dönüyor. en önemlisi çok çeşitli ve sağlıklı beslenmek bence

canım bu medela swing diye geçen mi? bir adaptörü var ve yuvarlak bir nevigasyon parçası var (hız kontrolü için sanırım) bu model mi en iyisi yani?

canım bilmiyorum ki hiç görmedim bende. arkadaşımla henüz yüzyüze görüşemedik hangi modelini kullanıyor bilmiyorum

arkadaşım medela elektrikli pompa almış çok memnun. bende ondan alacağım
hem araştırmalarıma göre en iyi pompa da medelaymış.

aa efet gecen bahsedydnz bende ondan alırım olmazsaa

günaydın ortiii naberrsn? Naptın hafta sonu bakalım

iyii orti ne olsun ya aman c.tesi ufak tefek anakucağı çanta küvet aldık
sonra tam gidiyodukkki coştu bizimki park yatak almak istememee rağmen aldı ve yatak odası takımı aslında konuşmamaıza göre henüz almıyacaktık yatak odasu şu özgeniin beğendiği beyaz sade takım kulp ları renkli renkli olan var ya ondan aldıkkk
2 haftaya geliyoooo
pazarda senin gibi öğleye kadar uyumuşuzzz sonra yemek ve temizlikkk yorgunum hala anlayacağınnnn

Günaydın kızlar ! göğüs pompası alacak olan var mı? ya da almış olan? gerçekten gerekli mi acaba? ve ne marka tavsiye ediyorsunuz??

Ben de bi arkadaşımdan alacam, medela varmış onda, başlığını değiştirip ben kullanicam.

Günaydın kızlar

herkese günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan

gunaydın kızlarrr

şeekrım nekadara aldınz siz

Ben belki çalışmam 1 sene kadar
Belki sütüm hiç gelmez kimbilir
O yzüden pompa konsunda acele etmiyom doğumdan sonra düşnürüz artık

bende öyle diyordum ama arkadaşım doğumdan önce al hastanede sütün gelmezse çok iyi oluyor. başkalarının kullandığı pompayı da kullanmazsın demişti.
o yüzden doğumdan önce alacağım ben pompayı.

aslnda ben sımdıden alaym odeyımaradn cıksın dıyorum bu pompayı ama cosmonn dedıgı gıbı ya dogumdan sonra işten cıkarırlarsa belli olmaz ozel sırket sımdı cıkarrz falan demıyorlar ama işte böle dusunce vazgecıyrm napcam karar veremedım

aklinialirimsmilegünaydın koca qöbüşlerrrr...
napionuz bakimmmm

günaydın millet, ben de bugün dr a gidiyorum. benimkide kg ve boy olarak 1 hafta geriden geliyordu bakalım şimdi ne olmuş çok merak ediyorum. Geçen hafta detaylıya gittiğim dr ilk kez geriden geliyor demişti, eve gidince önceki ultrasonlara baktığımda onlarda hep geriden geliyormuş ama kendi dr um bunu söylememiş bile. haftasonu biraz araştırma yaptım, yeni doğuranlardan ve anladım ki genelde geriden geliyorlar ve hatta hamileliğinde gelişimi ileri olan bazı bebekler şimdi çok ufak defekler. Ben de rahatladım biraz. ama bugün yine soracağım dr a.

yatak odası+park yatak 1.200 e geldi ama içinde yatakları ve şu örtü zımbırtılarıda var.bilmiyom valla ya umarım iyi yaptık hala şaşkınımmmmbilmiyorumkismile

e cok uygun cnm kalıtesı guzelse sorun yok fıyat gusell saglıkla kullansn ınss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…