2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
döktürmüsünüz yine
ancak okudum bitirdim

cnm umarım ıstedgn gıbı olur ehrsey ama moralını bozmak ıstemyrmda aynı bınada ole haftada 1 bılmem ne zor yaaa olmyr yaneeee

valla ben biraz fenayım en basta tavrımı koydum kayınvalidem bana daha sayılı geldi su ana kadar aramadan özel bişey olmadan gelemedi bile..biraz karışmıştı nişan evresinde sonra da ben bu sekilde bir tavır aldım o açıdan gene alırım gerekirse.gelin diye ısrar eden durmadan arayan birisi değil.hatta hiç aramıyor desem yeri kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman canım isterse o zmn gittim o zaman aradım.ama simdi nasıl olacak bebek olunca daha doğrusu bakalım artık

hayırlısı olsun arkadaşım. sana tavsıyem baştan önlemlerını al, bır yere gıderken hep hesap vermeyın kayınvalıdene, heryere onu çagımayaın gıderken, çok içli dışlı olmayın derım. evınıze destursuz gelmesın, çat kapı olayını kendıne rol belırlemesın. siz yokken eve gelıp yemek temızlık ayagına tek bulunmasın. bunlar kayınvalıdesı ıle yaşayan bır arkadaşımın sorunları, senınle paylaşmak ıstedım ağaç yaşken eğrılır. alttan alma canım, sınırlarını herkes bılsın sonra uzulmeyıni,ne o ne siz opuyorumnanaktan

inşallah dedıgn gıbı olur cnm tabıkııı benmkıde bana gelmez resmıyetımden ama yınede işte ehrsey planladgmz gıbı olmyr

GÜNAYDIN CNMMMMMM NASILSINNNNNNNNNNNNNN HEMŞOM BENMMM BUGUN NE MARIFETLER DOKTRDUN BAKALIMMM:d:hulya:

iyiyim hemşommm sen nasılsın

dünkü avize ve abajur süslemelerimi gördünmüboshayallersmile

bugünde ufak bişi dikmeye niyetlendim
evimin karşısında artıık kumaşçı var
ona uğradım
pembe saten kalmamış
öğlen bi ara çıkar alırım artık başka yerden

en önemlisi bence sakın anahtar teslim etme

kızlar bizde mutfagımızı yenıleyecegız, butun haftasonu mutfak baktık, ıkea tepe home bır suru mutfak gezdık, anammmm ne pahalıymış mutfaklar, bir tane tepe homedan begendım gerçek kıraz agacı alısak 7000 lira kaplamasını alırsak 3000 lira dedı. ama 3000 bıle çok bızım için. ama bi görsenız o kadar guzel ki boshayallersmile sanırım bir başka bahara kaldı benım mutfak boshayallersmile

iyym cnm valla gördüm bayıldım neelr dokturynz dae le sennn maşallah dıyorum valla ama bende heves ettım o balonla yaptıgınıza yafsss denesemmı dıyormmm anlatsta basıt ama yapmaya gelnce ugrastrr belkım hı?

pembikim hayırlısı olsun inşallah
baştan yüz vemezseniz öle alışır
sıkma canını
keyfine bak

kızlar sızın o abajuru dun tepe homeda gördum 140 lira diyordu, amanın dedım bu ne. valla emegı bu kadar pahalıya satıyorlar bılgınıze

kızlar sızın o abajuru dun tepe homeda gördum 140 lira diyordu, amanın dedım bu ne. Valla emegı bu kadar pahalıya satıyorlar bılgınıze

koçtaştada sıyahı vardı 2 ay once oturma odama alcaktım 59 tlmı neydııı aynısı ama sıyah sade bişidiii artık kendım yaparım bende oturma odama inşallah yalnız elhamracm ıpın rengı tutkalda degısyr dımı

öle marifet gerektiren bişi değilnbe yavrum
hatta anaokulundaki etkinlikler gibi bişi
balona ipi sar gitsin

bak linki atıyom ordan yap

Hilal'in El Emeği: Örgü İpinden Avize Yapımı

hayırlı olsun pembik umarım ağız tadıyla oturursun. arkadaşlar da uyarmışlar ama bende diyeyim sakın ilk zamanlar yüz verme fazla. nasıl başlarsan öyle gider bir daha da önünü alamazsın.
pek fazla samimi olma , eskiden nasılsan öyle davranmaya devam et.

sohbet koyu vallaha kimse fark etmedi bizi:sinifsinif:

cok haklısın canım..ama biz zaten o kadar mesafeliyiz ki şu anda bazen 3 hafta bile görüşmüyorum aramıyorum bana hiç hesap soramıyor.gittiğimiz yere karışma olayı zaten sıkar biraz.eve temizlik yemek yapacak birisi değil..biraz üşengeç ve rahat bir tip.valla çok büyük bir fedakarlık yaptım kızım için anne olmak fedakarlıkmış ilk adımımı attım simdi..hadi hayırlısı.ama ben biraz fenayım bu konuda.karıştırmam cünkü basta cok canımı yakmıştı garip tavırlarıyla evlendiğimizde tavrımı koydum hiç sorun yaşamadık.15 günlükken nişan atınca ben anladılar biraz o sebeple korkuyor simdi.çünkü oğlu 1 sene pesimde süründü resmen barışmak için o da ona yetti oğlunun üzüntüsünü görmek o 1 sene boyunca.o da son oldu hiç ağzını açmadı bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…