Ahu verdiğin linkte ana sayfa çıkıyor. Sen hangi takımı seçtin?
cnm umarım ıstedgn gıbı olur ehrsey ama moralını bozmak ıstemyrmda aynı bınada ole haftada 1 bılmem ne zor yaaaolmyr yaneeee
günaydın kızlar
döktürmüsünüz yine
ancak okudum bitirdim
kızlar selam...size bir haberim var.hani size kayınvalidemin oturdugu binada bir daire varmış diye bahsettim ya.bir de baska bir evden.o tutmayı istediğimiz evi tutmuşlar maalesef.ctsi günü kayınvalidem de bana dediki kışın dedi bizde kalırsınız küçücük bebeği dısarı cıkarmak zorunda kalmazsınız sabah ayazında dedi..bir yandan sinir oldum bir yandan da hak verdim.kafam allak bullak oldu.sonra düşündüm taşındım aynı binada en azından kimse kimse de kalmak zorunda kalmaz dısarda kar bile yağsa dedim.eşime şartlarımı sıraladım.hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek dedim.hala biz annenlerden ayrı binadaymışız gibi yaşamaya devam edicez dedim.haftada bir görüşücez sadece.birşey olunca zırt pırt cıkmak yok yukarıya dedim.evi de beğenince kirasında da indirim yapılınca kayınpederim de masrafları karşılayınca tutmak zorunda kaldım..ay kızlar insallah pisman olmam..
bu arada bizim 1 hafta 10 gün icinde tasınmamız lazım.o sebeple ben bu haftasonu olan buluşmamıza da maalesef katılamayacağım.bir sürü dergi de ayırmıştım size ama gene de şartları zorlayacağım olmazsa az kalırım belki gelebilirim bakalım duruma göre bakıcam artık.
valla ben biraz fenayım en basta tavrımı koydum kayınvalidem bana daha sayılı geldi su ana kadar aramadan özel bişey olmadan gelemedi bile..biraz karışmıştı nişan evresinde sonra da ben bu sekilde bir tavır aldım o açıdan gene alırım gerekirse.gelin diye ısrar eden durmadan arayan birisi değil.hatta hiç aramıyor desem yeri kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman canım isterse o zmn gittim o zaman aradım.ama simdi nasıl olacak bebek olunca daha doğrusu bakalım artık
GÜNAYDIN CNMMMMMM NASILSINNNNNNNNNNNNNN HEMŞOM BENMMM BUGUN NE MARIFETLER DOKTRDUN BAKALIMMM:d:hulya:
hayırlısı olsun arkadaşım. sana tavsıyem baştan önlemlerını al, bır yere gıderken hep hesap vermeyın kayınvalıdene, heryere onu çagımayaın gıderken, çok içli dışlı olmayın derım. evınıze destursuz gelmesın, çat kapı olayını kendıne rol belırlemesın. siz yokken eve gelıp yemek temızlık ayagına tek bulunmasın. bunlar kayınvalıdesı ıle yaşayan bır arkadaşımın sorunları, senınle paylaşmak ıstedım ağaç yaşken eğrılır. alttan alma canım, sınırlarını herkes bılsın sonra uzulmeyıni,ne o ne siz opuyorumnanaktan
iyiyim hemşommm sen nasılsın
dünkü avize ve abajur süslemelerimi gördünmüboshayallersmile
bugünde ufak bişi dikmeye niyetlendim
evimin karşısında artıık kumaşçı var
ona uğradım
pembe saten kalmamış
öğlen bi ara çıkar alırım artık başka yerden
iyym cnm valla gördüm bayıldım neelr dokturynz dae le sennn maşallah dıyorum valla ama bende heves ettım o balonla yaptıgınıza yafsss denesemmı dıyormmm anlatsta basıt ama yapmaya gelnce ugrastrr belkım hı?
kızlar sızın o abajuru dun tepe homeda gördum 140 lira diyordu, amanın dedım bu ne. Valla emegı bu kadar pahalıya satıyorlar bılgınıze
iyym cnm valla gördüm bayıldım neelr dokturynz dae le sennn maşallah dıyorum valla ama bende heves ettım o balonla yaptıgınıza yafsss denesemmı dıyormmm anlatsta basıt ama yapmaya gelnce ugrastrr belkım hı?
kızlar selam...size bir haberim var.hani size kayınvalidemin oturdugu binada bir daire varmış diye bahsettim ya.bir de baska bir evden.o tutmayı istediğimiz evi tutmuşlar maalesef.ctsi günü kayınvalidem de bana dediki kışın dedi bizde kalırsınız küçücük bebeği dısarı cıkarmak zorunda kalmazsınız sabah ayazında dedi..bir yandan sinir oldum bir yandan da hak verdim.kafam allak bullak oldu.sonra düşündüm taşındım aynı binada en azından kimse kimse de kalmak zorunda kalmaz dısarda kar bile yağsa dedim.eşime şartlarımı sıraladım.hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek dedim.hala biz annenlerden ayrı binadaymışız gibi yaşamaya devam edicez dedim.haftada bir görüşücez sadece.birşey olunca zırt pırt cıkmak yok yukarıya dedim.evi de beğenince kirasında da indirim yapılınca kayınpederim de masrafları karşılayınca tutmak zorunda kaldım..ay kızlar insallah pisman olmam..
bu arada bizim 1 hafta 10 gün icinde tasınmamız lazım.o sebeple ben bu haftasonu olan buluşmamıza da maalesef katılamayacağım.bir sürü dergi de ayırmıştım size ama gene de şartları zorlayacağım olmazsa az kalırım belki gelebilirim bakalım duruma göre bakıcam artık.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. nasılmış hazirn annişleri bakalım inşallah bir yaramazlık yoktur.
bizde kızımla kontrolden geldik. herşey yolunda çok şükür. yalnız ben gene kızımı görünce kiloyu sormadım sağolsun ben ssormazsam doktorumuzda hiç söylemiyo. bebiş gene önde gitmeye devam ediyo aynen. bugün ilk defa doğum hakkında soru sordum ve tüpbebek olduğu için sezeryan dedi doktorumuz normal doğuma bırakamam dedi. ilerleyen zamanlarda konuşuruz bunu dedi. hayırlısı olsun ama normal istiyodum ben. bu gidişle mayıs annesi olucam heralde
hayırlısı olsun arkadaşım. sana tavsıyem baştan önlemlerını al, bır yere gıderken hep hesap vermeyın kayınvalıdene, heryere onu çagımayaın gıderken, çok içli dışlı olmayın derım. evınıze destursuz gelmesın, çat kapı olayını kendıne rol belırlemesın. siz yokken eve gelıp yemek temızlık ayagına tek bulunmasın. bunlar kayınvalıdesı ıle yaşayan bır arkadaşımın sorunları, senınle paylaşmak ıstedım ağaç yaşken eğrılır. alttan alma canım, sınırlarını herkes bılsın sonra uzulmeyıni,ne o ne siz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?