aklinialirimsmilegünaydın koca qöbüşlerrrr...
Napionuz bakimmmm
günaydın millet, ben de bugün dr a gidiyorum. Benimkide kg ve boy olarak 1 hafta geriden geliyordu bakalım şimdi ne olmuş çok merak ediyorum. Geçen hafta detaylıya gittiğim dr ilk kez geriden geliyor demişti, eve gidince önceki ultrasonlara baktığımda onlarda hep geriden geliyormuş ama kendi dr um bunu söylememiş bile. Haftasonu biraz araştırma yaptım, yeni doğuranlardan ve anladım ki genelde geriden geliyorlar ve hatta hamileliğinde gelişimi ileri olan bazı bebekler şimdi çok ufak defekler. Ben de rahatladım biraz. Ama bugün yine soracağım dr a.
iyii orti ne olsun ya aman c.tesi ufak tefek anakucağı çanta küvet aldık
sonra tam gidiyodukkki coştu bizimki park yatak almak istememee rağmen aldı ve yatak odası takımı aslında konuşmamaıza göre henüz almıyacaktık yatak odasu şu özgeniin beğendiği beyaz sade takım kulp ları renkli renkli olan var ya ondan aldıkkk
2 haftaya geliyoooo
pazarda senin gibi öğleye kadar uyumuşuzzz sonra yemek ve temizlikkk yorgunum hala anlayacağınnnn
YATAK ODASI+PARK YATAK 1.200 E GELDİ AMA İÇİNDE YATAKLARI VE ŞU ÖRTÜ ZIMBIRTILARIDA VAR.BİLMİYOM VALLA YA UMARIM İYİ YAPTIK HALA ŞAŞKINIMMMMbilmiyorumkismile
sonra tam gidiyodukkki coştu bizimki park yatak almak istememee rağmen aldı ve yatak odası takımı aslında konuşmamaıza göre henüz almıyacaktık yatak odasu şu özgeniin beğendiği beyaz sade takım kulp ları renkli renkli olan var ya ondan aldıkkk
2 haftaya geliyoooo
pazarda senin gibi öğleye kadar uyumuşuzzz sonra yemek ve temizlikkk yorgunum hala anlayacağınnnn
2 haftaya geliyoooo
2 haftaya geliyoooo
Bende fuara gitmek istiyordum ama uzun yola gidemiyorum yollarda mahvoluyorum. pazar günü eşimle Saraçhane'ye gittik oğlumuza park yatak aldık 120 TL. Marka bişey almadık çok da gerekli değil diye.Karyolasınıda annemler alacaklar. Hiç beğendiğim karyola yok nerde satılır bunlar arkadaşlar bilginiz varmı Çilek Odasınıda istemiyoruz. YErmizi olmadığı için sadece karyola alıcaz.
Bende fuara gitmek istiyordum ama uzun yola gidemiyorum yollarda mahvoluyorum. pazar günü eşimle Saraçhane'ye gittik oğlumuza park yatak aldık 120 TL. Marka bişey almadık çok da gerekli değil diye.Karyolasınıda annemler alacaklar. Hiç beğendiğim karyola yok nerde satılır bunlar arkadaşlar bilginiz varmı Çilek Odasınıda istemiyoruz. YErmizi olmadığı için sadece karyola alıcaz.
oda yapmayacaksan karyola da alma bence. madem park yatak aldın onu kullan canım.
oda yapmayacaksan karyola da alma bence. madem park yatak aldın onu kullan canım.
Fuara gitmek mobilya için çok ta şart değilmiş zaten, gidince farkettim. Çok kısıtlı birkaç modelle gelebildikleri için tabiki.
Burdan duyurmuştum ben mobilyayı aldım diye.
Cidden içime sinen kaliteli malzemeden yapılmış bir takım. Takım fiyatı 2550 TL ama diğer beşikti, sallanan emzirmeydi, perdeydi, halıydı, ıvırdı zıvırdı derken bize toplamda 4.500 TL ye patladı.
Dün tam fuar çıkışı arkadaşım aradı. Mobilya aradığımı biliyordu. Kurtköy'de Hatta Sultanbeyli TEM kenarı diyebilirim, o mevkide bilirsiniz belki POLİ spotçular çarşısı var, işte POLİnin çaprazında FORMİNİ nin fabrika satış mağazası varmış. Fabrikadan satış ucuz olduğu için tam 6 parça mobilya takımı 1.250 TL imiş. Demekki daha uygun fiyatlara da rahatlıkla bulunabiliyor.
FORMİNİ ye bakın madem. Bence fiyatlar gayet uygun.
Annem karyolasız olmaz diyor. karyolayı alıp oturma odamız var orayı kullanmıyoruz. Sadece bir çekyat ve konsol var oraya koyucaz. Çocuğumuz bir yaşına gelene kadar park yatakda sonra kendi karyolasında uyutmayı düşünüyorum. Kiracı olduğumuz için ve evde küçük olduğu için ne konsolu ne çekyatı bir yere kaldırabiliyorum. Bide mevlüt okutucam doğumdan sonra yatak odana girmesin karyolasında odasında görsün bebeği herkes diyo amaaan ne gerek varsa bende şaşırdım işte.
ayy benim kaynanamda tutturmuş niye oda takımı alıyosunuz
boşuna masraf ediyosunuz
alın bi tane beşik yatak odasına koyun
küçücük bebeğe odayı mı verceksiniz o koltukları nereye koycaksınız
yok bilmem ne falan
offf qıcık etti beni dün..
bende eşime söledim.. onlara mı sorcam ne yapcağımı
benim evim benim eşyalarım konuşmasınlar fazla dedi qeçti.
ama kaynanamın böle qıcık lafları beni çileden çıkartıo
şeytan dio yol saçını başını ver elineklava:
Fuara gitmek mobilya için çok ta şart değilmiş zaten, gidince farkettim. Çok kısıtlı birkaç modelle gelebildikleri için tabiki.
Burdan duyurmuştum ben mobilyayı aldım diye.
Cidden içime sinen kaliteli malzemeden yapılmış bir takım. Takım fiyatı 2550 TL ama diğer beşikti, sallanan emzirmeydi, perdeydi, halıydı, ıvırdı zıvırdı derken bize toplamda 4.500 TL ye patladı.
Dün tam fuar çıkışı arkadaşım aradı. Mobilya aradığımı biliyordu. Kurtköy'de Hatta Sultanbeyli TEM kenarı diyebilirim, o mevkide bilirsiniz belki POLİ spotçular çarşısı var, işte POLİnin çaprazında FORMİNİ nin fabrika satış mağazası varmış. Fabrikadan satış ucuz olduğu için tam 6 parça mobilya takımı 1.250 TL imiş. Demekki daha uygun fiyatlara da rahatlıkla bulunabiliyor.
FORMİNİ ye bakın madem. Bence fiyatlar gayet uygun.
[sıze="2"]annem karyolasız olmaz diyor. Karyolayı alıp oturma odamız var orayı kullanmıyoruz. Sadece bir çekyat ve konsol var oraya koyucaz. çocuğumuz bir yaşına gelene kadar park yatakda sonra kendi karyolasında uyutmayı düşünüyorum. Kiracı olduğumuz için ve evde küçük olduğu için ne konsolu ne çekyatı bir yere kaldırabiliyorum. Bide mevlüt okutucam doğumdan sonra yatak odana girmesin karyolasında odasında görsün bebeği herkes diyo amaaan ne gerek varsa bende şaşırdım işte.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?