2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklinialirimsmilegünaydın koca qöbüşlerrrr...
Napionuz bakimmmm

günaydın kıslarrrr

günaydın kızlar,
haftasonu fuara gidildimi
ben gittim baya uygun fiyatlı şeyler vardı.
Medelanın şu mini elektrikli pompasını 115 TL'ye aldım.
br kaç parçada ıvır zıvır işte...
sizler naptınız.

Kız süper valla ne ii etmişsiniz bak çıktı aradan işte ay çok sevndm valla :lepi:
Ben çok beğeniyodum o oda takımını hemde modası geçmicek bişeydi o :lepi:

YATAK ODASI+PARK YATAK 1.200 E GELDİ AMA İÇİNDE YATAKLARI VE ŞU ÖRTÜ ZIMBIRTILARIDA VAR.BİLMİYOM VALLA YA UMARIM İYİ YAPTIK HALA ŞAŞKINIMMMMbilmiyorumkismile

alınmış alınmıştır bence. sizin de içinize sindiyse boşver iyi yapmışsınız. güle güle kullanın

:) güle güle kullansın bebişin :) maşallah ne güzel günlerde kullanın .

Hayırlı olsun kardiş,
iyi günlerde kullanın

Bende fuara gitmek istiyordum ama uzun yola gidemiyorum yollarda mahvoluyorum. pazar günü eşimle Saraçhane'ye gittik oğlumuza park yatak aldık 120 TL. Marka bişey almadık çok da gerekli değil diye.Karyolasınıda annemler alacaklar. Hiç beğendiğim karyola yok nerde satılır bunlar arkadaşlar bilginiz varmı Çilek Odasınıda istemiyoruz. YErmizi olmadığı için sadece karyola alıcaz.

Güle güle kullanın canım, varsa resimlerini ekler misin?

oda yapmayacaksan karyola da alma bence. madem park yatak aldın onu kullan canım.

Fuara gitmek mobilya için çok ta şart değilmiş zaten, gidince farkettim. Çok kısıtlı birkaç modelle gelebildikleri için tabiki.

Burdan duyurmuştum ben mobilyayı aldım diye.
Cidden içime sinen kaliteli malzemeden yapılmış bir takım. Takım fiyatı 2550 TL ama diğer beşikti, sallanan emzirmeydi, perdeydi, halıydı, ıvırdı zıvırdı derken bize toplamda 4.500 TL ye patladı.

Dün tam fuar çıkışı arkadaşım aradı. Mobilya aradığımı biliyordu. Kurtköy'de Hatta Sultanbeyli TEM kenarı diyebilirim, o mevkide bilirsiniz belki POLİ spotçular çarşısı var, işte POLİnin çaprazında FORMİNİ nin fabrika satış mağazası varmış. Fabrikadan satış ucuz olduğu için tam 6 parça mobilya takımı 1.250 TL imiş. Demekki daha uygun fiyatlara da rahatlıkla bulunabiliyor.
FORMİNİ ye bakın madem. Bence fiyatlar gayet uygun.

oda yapmayacaksan karyola da alma bence. madem park yatak aldın onu kullan canım.

Annem karyolasız olmaz diyor. karyolayı alıp oturma odamız var orayı kullanmıyoruz. Sadece bir çekyat ve konsol var oraya koyucaz. Çocuğumuz bir yaşına gelene kadar park yatakda sonra kendi karyolasında uyutmayı düşünüyorum. Kiracı olduğumuz için ve evde küçük olduğu için ne konsolu ne çekyatı bir yere kaldırabiliyorum. Bide mevlüt okutucam doğumdan sonra yatak odana girmesin karyolasında odasında görsün bebeği herkes diyo amaaan ne gerek varsa bende şaşırdım işte.

6 parça takım 1.250 TL çok iyi bence

ayy benim kaynanamda tutturmuş niye oda takımı alıyosunuz
boşuna masraf ediyosunuz
alın bi tane beşik yatak odasına koyun
küçücük bebeğe odayı mı verceksiniz o koltukları nereye koycaksınız
yok bilmem ne falan
offf qıcık etti beni dün..
bende eşime söledim.. onlara mı sorcam ne yapcağımı
benim evim benim eşyalarım konuşmasınlar fazla dedi qeçti.
ama kaynanamın böle qıcık lafları beni çileden çıkartıo
şeytan dio yol saçını başını ver eline klava:

Canım park yatağı istediğin yere rahatça taşıyabiliyorsun. Dğn kayınvalidem bir yere yeni doğmuş bebek ziyaretine gitti o anlattı: Ailenin 2.bebeğiymiş yeni doğan. 1.si için Kraft park yatak almışlar ve çocuk 4 yaşına kadar orada yatmış, şimdi büyüğüne oda almışlar, küçüğü ise aynı park yatağını kullanıyormuş. Yani karyolaya alternatif olabilir bence park yatak, hele benim gibi yeterince yeriniz yoksa.

Merhaba kızlar . Nasılsınız? Bende cumartesi eksiklerimi tamamladım. Kendime de birşeyler aldım. Lohusa geceliği , emzirme südyeni, sabahlık.. Bebeğimin de herşey,ini aldık. Sadece şekerlerimiz, kapı süsümüz, sepetimiz kaldı. Aa birde yatağımız var. Arabamız var.

Pazar günü fuardan evtipi ana kucağı aldım, casual marka.. Nette 158 -140 arasıydı. Fuardan 125 e aldık:..

off yaa neden herkes herşeye karışıyor.Benim annemde sanki kaynana gibi herşeye karışıyor.Allahtanki kaynanam burda değil o da burda olsa hiç çekilmezdi gerçi kadının ağzı var dili yok annem ondan daha çok kaynanalık yapıyor bana.

anamm poli bana yakın. bir de oraya mı bakalım bari. bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım

benım butun arkadaslarım park yatakla buyutuyorlar cocugu valla oda kocaman odanın yatagı gıbı aslındaaa bende bazn sadece park yatak alaym dıye dusnyrm buyyncede yatagını ozaman gore alırm dıyee ama kararsızm hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…