2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boşver canım ya sanki hergün çocuk mu doğuruyorsun ne istiyorsan onu al.
bende kimseyi dinlemeyeceğim bebek konusunda. sonra içimde ukde kalmasın.

hehehe sen kaynana gormemıssın benımkı olsa napcaktın yıyor benı o pahalı bu pahalı bıde burun kıvrması yokmuuu eheh takma kafanaaa gec gıtsnnn sinrlendıgıne degmıyor valla

hayrlı olsun cnm ne guzel herseyı tamamlnms nerdeyseee:) bizde daha tık yok:d

güle güle kullansın bebişin.fuardan mı aldın tam geçmişe dönemedim canım.ben de aynı oda takımdan alıcam da o acıdan sordum

Yeni öğrendiğim bir bilgi de şu:

ınternetten satış yapan e-bebek.com var ya,
Dün fuarda öğrendimki onların LibadiyeCd./Çamlıca'da bir satış mağazaları varmış.
Üstelik Türkiyenin en büyük bebek mağazasıymış.
5.000 m² alanda kurulu bir mağaza.
Her çeşit bütçeye de uygunmuş.
Bir de hergün bir ürün bunlarda %28 indirimli.
27 Şubatta Maclaren'in puseti %28 indirimli olacak mesela.
Ben henüz gitmedim ama mutlaka gidicem, size de bilgi vereyim dedim.

aynen ben de böyle yapmayı düşünüyorum..geniş olanlarından bi park yatak alıp yatak odama koydum, bebeğim onda baya bi yatar..sonra ona çocuk odası alınca 2. bebeğimiz de yine bunda yatar,böylece evimi de gereğinden fazla eşyayla doldurmamış olurum..hem de park yatakla işim bitince katlar çantasına koyar kaldırırım,diğer eşyalar gibi nereye koycam diye düşünmem..
gereksiz şeyler almak beni rahatsız ediyo açıkçası..

gunaydın hanımlar yogun bır haftasonu gecırdım.tam ıkı gun fuardaydım.anca gezebıldık heryerını.bırsurude alısverıs yaptım bebegıme.esantuyonlar falanda topladık tabıkı.canbebeden 66 lı yenı dogan bez kopardım vermıyorlar zorla aldım valla sansıma ıkıncı kez onunden gecerken bır kadına verdıgını gordum banada vermek zorunda kaldı.ama sansıma buyuk paket kalmıs.ıyı oldu.molfıks den 5 lıraya ıkı set aldım.oda ıyıydı.ama prıma zırnık dagıtmadı onunkını zaten dusunmuyordum kullanmayı pahalı dıye sımdı hıc kullanmam cımrıler.cok pahalıda satıyorlardı fuarda.bırısıde beyaz ıkı badı verdı hedıye o kadar gerısı para ıle aldım.hast cıkısı kuvet takımı battanıye ıvır zıvır bırsuru sey aldım bebedordanda cok sey aldım .baya bıseyı oldu oglumun cok sıkıntı yapmıstım ıyı oldu bu fuar seneyede bebısımle gıdıcem ıns.

kızlar selam...size bir haberim var.hani size kayınvalidemin oturdugu binada bir daire varmış diye bahsettim ya.bir de baska bir evden.o tutmayı istediğimiz evi tutmuşlar maalesef.ctsi günü kayınvalidem de bana dediki kışın dedi bizde kalırsınız küçücük bebeği dısarı cıkarmak zorunda kalmazsınız sabah ayazında dedi..bir yandan sinir oldum bir yandan da hak verdim.kafam allak bullak oldu.sonra düşündüm taşındım aynı binada en azından kimse kimse de kalmak zorunda kalmaz dısarda kar bile yağsa dedim.eşime şartlarımı sıraladım.hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek dedim.hala biz annenlerden ayrı binadaymışız gibi yaşamaya devam edicez dedim.haftada bir görüşücez sadece.birşey olunca zırt pırt cıkmak yok yukarıya dedim.evi de beğenince kirasında da indirim yapılınca kayınpederim de masrafları karşılayınca tutmak zorunda kaldım..ay kızlar insallah pisman olmam..
bu arada bizim 1 hafta 10 gün icinde tasınmamız lazım.o sebeple ben bu haftasonu olan buluşmamıza da maalesef katılamayacağım.bir sürü dergi de ayırmıştım size ama gene de şartları zorlayacağım olmazsa az kalırım belki gelebilirim bakalım duruma göre bakıcam artık.

Hayırlı olsun pembik, her işte hayır vardır derler ya.
İnşallah işlerii kolaylayıp gelebilirsin buluşmaya

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. nasılmış hazirn annişleri bakalım inşallah bir yaramazlık yoktur.

bizde kızımla kontrolden geldik. herşey yolunda çok şükür. yalnız ben gene kızımı görünce kiloyu sormadım sağolsun ben ssormazsam doktorumuzda hiç söylemiyo. bebiş gene önde gitmeye devam ediyo aynen. bugün ilk defa doğum hakkında soru sordum ve tüpbebek olduğu için sezeryan dedi doktorumuz normal doğuma bırakamam dedi. ilerleyen zamanlarda konuşuruz bunu dedi. hayırlısı olsun ama normal istiyodum ben. bu gidişle mayıs annesi olucam heralde

cnm umarım ıstedgn gıbı olur ehrsey ama moralını bozmak ıstemyrmda aynı bınada ole haftada 1 bılmem ne zor yaaa olmyr yaneeee

Hayırlı olsun pembik, her işte hayır vardır derler ya.
İnşallah işlerii kolaylayıp gelebilirsin buluşmaya

saol canım insallah öyledir diye umut ediyorum biraz korkuyorum acıkcası huzurumuz bozulmaz umarım.su andaki mesafemi koruyabilirim yine.annem bana gelirse yardıma o zmn onu bırakıp gelemem bakalım ya gelmek de istiyorum çok kötü denk geldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…