anamm poli bana yakın. bir de oraya mı bakalım bari. bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım
ayy benim kaynanamda tutturmuş niye oda takımı alıyosunuz
boşuna masraf ediyosunuz
alın bi tane beşik yatak odasına koyun
küçücük bebeğe odayı mı verceksiniz o koltukları nereye koycaksınız
yok bilmem ne falan
offf qıcık etti beni dün..
bende eşime söledim.. onlara mı sorcam ne yapcağımı
benim evim benim eşyalarım konuşmasınlar fazla dedi qeçti.
ama kaynanamın böle qıcık lafları beni çileden çıkartıo
şeytan dio yol saçını başını ver elineklava:
ayy benim kaynanamda tutturmuş niye oda takımı alıyosunuz
boşuna masraf ediyosunuz
alın bi tane beşik yatak odasına koyun
küçücük bebeğe odayı mı verceksiniz o koltukları nereye koycaksınız
yok bilmem ne falan
offf qıcık etti beni dün..
Bende eşime söledim.. Onlara mı sorcam ne yapcağımı
benim evim benim eşyalarım konuşmasınlar fazla dedi qeçti.
Ama kaynanamın böle qıcık lafları beni çileden çıkartıo
şeytan dio yol saçını başını ver elineklava:
merhaba kızlar . Nasılsınız? Bende cumartesi eksiklerimi tamamladım. Kendime de birşeyler aldım. Lohusa geceliği , emzirme südyeni, sabahlık.. Bebeğimin de herşey,ini aldık. Sadece şekerlerimiz, kapı süsümüz, sepetimiz kaldı. Aa birde yatağımız var. Arabamız var.
Pazar günü fuardan evtipi ana kucağı aldım, casual marka.. Nette 158 -140 arasıydı. Fuardan 125 e aldık:..
iyii orti ne olsun ya aman c.tesi ufak tefek anakucağı çanta küvet aldık
sonra tam gidiyodukkki coştu bizimki park yatak almak istememee rağmen aldı ve yatak odası takımı aslında konuşmamaıza göre henüz almıyacaktık yatak odasu şu özgeniin beğendiği beyaz sade takım kulp ları renkli renkli olan var ya ondan aldıkkk
2 haftaya geliyoooo
pazarda senin gibi öğleye kadar uyumuşuzzz sonra yemek ve temizlikkk yorgunum hala anlayacağınnnn
Rica ederim,
ama POLİ de değil, POLİnin çaprazında FORMİNİ de bu.
Yanlış anlaşılma olmasın.
Amazon.com: Belly Bands Combo - The Ultimate Maternity Wear Solution: Clothing
süper teknoloji bi bakın
NE GUSEL BİŞİMİŞ BUUYAAAAAsempatiksalakcinni
Süpermiş, acaba diktiremez miyiz böyle bişey?
Canım park yatağı istediğin yere rahatça taşıyabiliyorsun. Dğn kayınvalidem bir yere yeni doğmuş bebek ziyaretine gitti o anlattı: Ailenin 2.bebeğiymiş yeni doğan. 1.si için Kraft park yatak almışlar ve çocuk 4 yaşına kadar orada yatmış, şimdi büyüğüne oda almışlar, küçüğü ise aynı park yatağını kullanıyormuş. Yani karyolaya alternatif olabilir bence park yatak, hele benim gibi yeterince yeriniz yoksa.
HAMARAT BİRİ YAPABILR ASLNDA BUNDANNNevet ama türkiyede yok, ya da ben hiç rastlamadım
kızlar selam...size bir haberim var.hani size kayınvalidemin oturdugu binada bir daire varmış diye bahsettim ya.bir de baska bir evden.o tutmayı istediğimiz evi tutmuşlar maalesef.ctsi günü kayınvalidem de bana dediki kışın dedi bizde kalırsınız küçücük bebeği dısarı cıkarmak zorunda kalmazsınız sabah ayazında dedi..bir yandan sinir oldum bir yandan da hak verdim.kafam allak bullak oldu.sonra düşündüm taşındım aynı binada en azından kimse kimse de kalmak zorunda kalmaz dısarda kar bile yağsa dedim.eşime şartlarımı sıraladım.hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek dedim.hala biz annenlerden ayrı binadaymışız gibi yaşamaya devam edicez dedim.haftada bir görüşücez sadece.birşey olunca zırt pırt cıkmak yok yukarıya dedim.evi de beğenince kirasında da indirim yapılınca kayınpederim de masrafları karşılayınca tutmak zorunda kaldım..ay kızlar insallah pisman olmam..
bu arada bizim 1 hafta 10 gün icinde tasınmamız lazım.o sebeple ben bu haftasonu olan buluşmamıza da maalesef katılamayacağım.bir sürü dergi de ayırmıştım size ama gene de şartları zorlayacağım olmazsa az kalırım belki gelebilirim bakalım duruma göre bakıcam artık.
kızlar selam...size bir haberim var.hani size kayınvalidemin oturdugu binada bir daire varmış diye bahsettim ya.bir de baska bir evden.o tutmayı istediğimiz evi tutmuşlar maalesef.ctsi günü kayınvalidem de bana dediki kışın dedi bizde kalırsınız küçücük bebeği dısarı cıkarmak zorunda kalmazsınız sabah ayazında dedi..bir yandan sinir oldum bir yandan da hak verdim.kafam allak bullak oldu.sonra düşündüm taşındım aynı binada en azından kimse kimse de kalmak zorunda kalmaz dısarda kar bile yağsa dedim.eşime şartlarımı sıraladım.hayatımızda hiçbir şey değişmeyecek dedim.hala biz annenlerden ayrı binadaymışız gibi yaşamaya devam edicez dedim.haftada bir görüşücez sadece.birşey olunca zırt pırt cıkmak yok yukarıya dedim.evi de beğenince kirasında da indirim yapılınca kayınpederim de masrafları karşılayınca tutmak zorunda kaldım..ay kızlar insallah pisman olmam..
Bu arada bizim 1 hafta 10 gün icinde tasınmamız lazım.o sebeple ben bu haftasonu olan buluşmamıza da maalesef katılamayacağım.bir sürü dergi de ayırmıştım size ama gene de şartları zorlayacağım olmazsa az kalırım belki gelebilirim bakalım duruma göre bakıcam artık.
BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
kızlar bu odanın mavısını dusunuyorum ama nasıl sızce cok suslu ıstemıyorum su stıcker larla renklendırırsem buyudugundede sokerım onları genc odası olur .bu yuzden sade ıstıyorum nasıl olur sızce.
Hayırlı olsun pembik, her işte hayır vardır derler ya.
İnşallah işlerii kolaylayıp gelebilirsin buluşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?