2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorum neden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak

ohh süslü kokonolar sizi. bende kızıma oda alayım içimden geldiği gibi süsleyeyim bayanssulusmile

en önemlisi bu zaten canım..
ailesi çoookk zengin olup herşeyi yapılan ama kendisi hiç mutlu olmayan çocuklar da biliyoruz..

en önemlisini zaten yazmışsın canım.oda takımları sizin sevginizin yanında solda sıfır kalır. boş yere üzülme bebeğin sağlıklı olsun yeter

canım benim bebek odası olması şart değilki canım sağlıcakla dünyaya gelsin kucağına al allah annesini ve babasını başından eksik etmesin yeterki. en önemliside onu seven anne ve babası olacak bulunmaz bir değer bence canım ilerde bakarsın zaten odası olsada farkında bile olmayacak ki canım.

sevımlı hayaletım bence beyaz oda supr ılerdede rahatlıkla kulanabılırsınız..beyaz baslıklı baza ıle yıne kombın olur..
benım cocuk odamda tek kısılık karyolam var..
suan ııcn oda yapmıyorum.ınsallah kendı evıme gecersem o zamn yaparım ..genc odası
esyaları ıcın sıfonyer yada dolap alcam
ama besık koonusunda mobılya besık dıyorum.herkes ısrarlar park yatak satmaya calısyorlarkaydirigubbakcemile3
kafam karısıyor.
bırde bebkler yurumuye baslayınca mobılya besıkden dusme ıhtımalı daha yuksekmısbilmiyorumkismile

park yatak basıt duruyor ona bende katılıyorum..sankı yapay bırseymıs gıbı ıcındekı uyku setı bıle hos durmuyor:umursamaz:
ama cevremdekıler 2-3 yasıan kadr yatar sonra kaldırıısn dıyorlar.karyolanın sıkıntısı var nere kaldıracamkıbilmiyorumkismile
buyyen besıkde almak ıstemem..o zamn tek kkııslk karyolaya kaldırmam lazım cocouk odamdakıbilmiyorumkismile
mınıgın dogunca anlıycaz hangıısnde rahat uyuyorkaydirigubbakcemile5
ıkısıde varmıs sende

hoşgeldin canım
amaaan boşver bizimde durumlar azcok aynı aslında
bakma eşim bellonada calısıyo dıye bı guzellık yapıyolar
bazı ark.larada aileler destek oluyo

bence sponsor bul kendine
acilen
bu işler bölebilmiyorumkismile

kızım niye sölüyon, çaktırmadan kullan işte hepsini!!!

kim
nerde
ne kargosu
yalannnn

bende ne güzel duygusallaşmadım diyordum. şimdi herşeye ağlıyorum.inşallah hemen geçer.

kargom geldi nihayet.2 tane koç kestim kargo gelince.sempatiksalakcinni

ben park yatak aldım canım ve iyi yaptığımı düşünüyorum..
bilmiyorumkismile
ıyı guunlerde kullansın
umarım bende en yakın zamnda karar verırım
ama sızın bu yazdıklarınız bana fıjır oluyor tabıkıdeŞeniz

ne de guzel yazmısın onu seven bır anne ve babsı olcak dıyeopuyorumnanaktan
onemlı olanda bu zaten...suan bıle bebeklerımız hıssedebılıyor anne baba arasındakı ılıskıyı..
bır odası olmus yada olmamıs yada cok kıyafetı olmus..hıc onemlı degıl yeterkı bebegın huzurlu bır ortamda buyuusn...

cnm hayırlısı olsun hakkında ben geçmişi anca okuyabiliyorummm
ondan geçiktim azcıkkkkama hayırlı olsun ya sağlıklı olsunda önemli olan o bırak sezerya olsun

kızlarr
eklemezsem çatlardım, ekleyip çıkıciimmmm
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...

sponsormudelikafadulden
bızım sponsorumuz cok zengınde noluyorkı:mymeka:
onlardan gelcek azcık seyı ıstemem
ıkıgun sonra basımıza kalkarlar :mymeka:
esımde dıyor cok fazla acılmayalım eksık seylerı olsun
zamnla tek tek alırız dıyor
onlardan gelcek bırseyıde almayalım..kendı aılesı ıcın dıyorsempatiksalakcinni
maasından felan keser babası o zamn durumuz daha vahım olur:gitme:

güle güle kullansın bebişin.fuardan mı aldın tam geçmişe dönemedim canım.ben de aynı oda takımdan alıcam da o acıdan sordum

yok cnm fuardan değil ankaradayım ben buradaki babyhope satış mağazasından aldıkkk ya normalde fiyatını 1.550 civarı dediler de sıkı pazarlıkla park yatakla bu fiyata geldiii darısı başına cnm daha iyileri inşallahhh

delikafaduldendelikafadulden
ozge perden super olmus..
bebısım duymasında kızlarınkıde daha havalı oluyorkaydirigubbakcemile3
cıcılerı bıle daha guzelzemuszemus

kızlarr
eklemezsem çatlardım, ekleyip çıkıciimmmm
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...

özgeciğim gerçekten çok güzel şirin olmuş şeklide çok değişik hoşuma gitti güle güle kullanın tatlım

çok qüzel olmuss özgeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…