- Konu Sahibi daemon
-
- #54.921
izmire geldi o kargo bende artıkhihoyyyt
tamam caım ekleyeiblirsem bugün de eklerim.
ben üstü benekli normal bir tül begendim sadece..pembe..
onu alttan dilim dilim toplattım, toplama yerlerine de böle aynı kumastan fiyonklar taktırttım
tam senlik süslü bişi oldu
slm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorumneden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak
slm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorumneden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak
rapum hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor.
bende tam karar veremedim ama büyük ihtimal oda yapıcam
sadece beşik alacaksan park yatak içinde mobily beşik içinde kullanışlı diyolar taşıma kolaylığı istersen park yatak çekmee yönünen düşünürsen mobilya gene sen bilirisin arkadaşlarda bir fikir verirlr şimdi
park yatak basıt duruyor ona bende katılıyorum..sankı yapay bırseymıs gıbı ıcındekı uyku setı bıle hos durmuyor:umursamaz:ben normal mobilya alma taraftarıydım başından beri beşik yada park yatak istemiyordum büyüyen yatak alamak işime geliyordu ama alışverişte eşim kendinden geçti mobilya harici birde park yatak aldırdı şahsen ben çok istemedim ve hala istekli değilim ama sen bilirsin ben mobilya derimmmm
kızım niye sölüyon, çaktırmadan kullan işte hepsini!!!
23. hafta civarında böyle oluyo demekki, biliyosun bi iki hafta önce ben de öyleydim archi'cim..hatta psikoloğa gitmeyi bile düşünmüştüm..ama şimdi çok iyiyim..
sizinki de bikaç güne geçer kızlar merak etmeyin..
buarada senin civil kargoları geldimi naptın?
izmire geldi o kargo bende artıkhihoyyyt
bilmiyorumkismileben park yatak aldım canım ve iyi yaptığımı düşünüyorum..
ne de guzel yazmısın onu seven bır anne ve babsı olcak dıyeopuyorumnanaktanslm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorumneden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Nasılmış hazirn annişleri bakalım inşallah bir yaramazlık yoktur.
Bizde kızımla kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. Yalnız ben gene kızımı görünce kiloyu sormadım sağolsun ben ssormazsam doktorumuzda hiç söylemiyo. Bebiş gene önde gitmeye devam ediyo aynen. Bugün ilk defa doğum hakkında soru sordum ve tüpbebek olduğu için sezeryan dedi doktorumuz normal doğuma bırakamam dedi. Ilerleyen zamanlarda konuşuruz bunu dedi. Hayırlısı olsun ama normal istiyodum ben. Bu gidişle mayıs annesi olucam heralde
hoşgeldin canım
amaaan boşver bizimde durumlar azcok aynı aslında
bakma eşim bellonada calısıyo dıye bı guzellık yapıyolar
bazı ark.larada aileler destek oluyo
bence sponsor bul kendine
acilen
bu işler bölebilmiyorumkismile
kim
nerde
ne kargosu
yalannnn
güle güle kullansın bebişin.fuardan mı aldın tam geçmişe dönemedim canım.ben de aynı oda takımdan alıcam da o acıdan sordum
slm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorumneden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak[/QUOTE
Zaten en önemlisi o canım.Hiç takma kafana.Bunlar hep hayatımızı bıraz renklendıren özençle yapılan şeyler.Hiçbiri bı zorunluluk değil.Önemli olan bebişini seven ona düşkün bı anne babasının olması.İlerde sende kızına şöyle gonlune gore bı oda yaparsın inş.En önemlisi bebeklerımızın sağlıklı dünyaya gelmesi.Gerı kalan herşey halledılır ve bır çözümü bulunur.
kızlarr
eklemezsem çatlardım, ekleyip çıkıciimmmm
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?