2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge perdelerin çok güzel olmuş bayıldım bende dün modokoya gittim kızlar ve oğluşumun odasını aldık beğendik yani anlaştık fiyatta felan nisan da teslim nisan sizce iyimi kızlar geç değil dimi ay ayaklarım yere basmıyo çok mutluyum

teşekkürler kızlarrr..
kızımı bu odada görmek nasip olsun insallah
az kaldı

kızlarr
eklemezsem çatlardım, ekleyip çıkıciimmmm
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...
G]

çok güzelmiş perdeleri
şekli falanda çok hoş
güle güle kullansın bebecik

kızlarr
işte kızımın odasının perdeleri.. tülü begendim ve perdeciden bu şekilde yapmasını istedimm.. çok güsel olduu...

hihoyyythihoyyythihoyyytİYİ GÜNLERDE ÖSKEEEEEEEEEEEEE ÇOK GÜZEL TATLIMMMsositososito

zaten ben bu zamanla alırız
zamanla olur hepsini bi anda almayın
laflarına kuduruyorum..
bi çocuk doğurcaz
bir sürü ebe çıktı başımıza
:mymeka:

bende ne güzel duygusallaşmadım diyordum. şimdi herşeye ağlıyorum.inşallah hemen geçer.

kargom geldi nihayet.2 tane koç kestim kargo gelince.sempatiksalakcinni

hakkat sen biara "bana bi sakinlik geldi sevgi kelebeği olup çıktım" filan diye bize hava yapıyodun dimi sempatiksalakcinni
ekleseydinya kargoyla gelenlerin resimlerini..

özgecim perden çok şeker buarada..güle güle kullan..

teşekkürler kızlarrr..
kızımı bu odada görmek nasip olsun insallah
az kaldı

ay inşallah bitanemmm
Rabbim kızının o odada olup da resimlerini çekip buraya eklemenide nasip etsin :Saruboceq:

bende meleğimi odasında hayal ettm akşam hep uyku tutmadı bi türlü bide bazen hareket etmiyo bi paronayak oluyorum off çok korkuyorum allah korusun ona bişey olursa diye allah sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin bize

oda yapmıycam ama alırsamda boyle bır besık alıyım dıyorum..cocuk odamdakı tek kııslk karyolamı kaldırayım dıyorum.sızce nasıl
fıyatıda 350

aynı şey bendede oldu
sakın hareket etmeyince kafana takma canım
o zaman hiç hareket etmez
benim oğluş 2 qün hiç hareket etmedi
yüreğimiz ağzımıza qeldi resmen
o kadar korktukki..
ama ben kafamdan atınca bu hareket olayını
bizim sıpa o zaman vurmaya başladı
qaliba biz uyurken oynuyorlar ama biz anlamıyoruz
kendini dinleme o sana kendisini hatırlatır zaten annesikaydirigubbakcemile5

slm kızlarr bu ara herkes alış veriş telaşında ne güzel. kızlar kızışıma isim netleştirmeye çalışıyorum simla deniz mi daha güzel deniz aysiya mı

slm kızlarr bu ara herkes alış veriş telaşında ne güzel. kızlar kızışıma isim netleştirmeye çalışıyorum simla deniz mi daha güzel deniz aysiya mı

simla deniz
dile daha yatkın qeliyor canım
yani yan yana daha çok yakışıyor..
ama yinede siz bilirsiniz

:roflol::roflol:
şimdi sevgi kelebeğinden çıktım sinir küpüne geçiş yaptım
ciciler topiğinde turuncu pijamasını ekledim. diğer aldıklarım 2 patikle güvenli yatış yastığı onları eklemedim.

özgecim perden çok şirin. ama arka fonunu bence pembe yapma kırık beyaz falan yap ki perdenin modeli belli olsun.

cnm uzmene gerek yok kendını zaten oda su asamada sart deıl bi beşiği olsun yeter onemli olan huzur ve saglıkkkk :1hug:

neyse tek değilmişim içime su serptin canım bazen ani bi hareket ediyorum kıpırdamıyo sonrasında allahım diyorum acaba bişeymi oldu ama düşünmemek lazım her dakika hareket edicek değilller ne yapalım anne olmak böyle bişey sanırım:umursamaz:

kızlarr

öskeeeeeeeeee ben bunlara aşık oldum yafss bende istiyom böle ama erkege gıtmezkı buyaaaa off offff kızlr ıcın ne şirin şeler varrrrrrrr harıkasn vallaaaa banada fıkır verın bari erkek odası içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…