2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar buarada yemege cıktım yemegımı yedım gelırkende eczanaye ugradım veeeeeeeeeeee parama kıyıp bulantı bıleklıgı aldım 6 aydır parama kıyamıyordum bakalım işe yarayacakmı gerçi burdada cogu kişi hıkaye onlar işe yaramıyor dedı ama aldım valla son bi umuttt yeter artık cıakrmaktan bıktımmmmmmmmmmmm...

efet deniz ismi daha guzel bencede

canım benim zaten bebekler qünde anne karnında
18 saate kadar uyuyorlar qündüzleri qeceleride belli değil
bu yüzden bazen oynamaları qündüze, bazende qeceye denk qeliyor
bizde yakalayamayınca hareketlerini panik oluyoruz doğal olarak
biz panik olunca da bebekler bunu hissedip kendilerini kasıyorlar
bu sefer hiç oynamıyorlar
biz ne kadar relax ve mutlu bir hamilelik qeçirirsek
bebeklerimizde o kadar mutlu olur opuyorumnanaktan

bizde dün modokoya bi bakalım diye gittik eşimle ama 2 saat sonunda mobilya almış olarak çıktık kızlar çok güzel bebişimin mobilyası nisan da gelicek ama eve yapımı 45 gün sürüyomuş artık bekliycez heycanla zaten bende badana boya yaptırıcam o arada

sanırım benımkı gece uyanıyor alıstık cunku aksam oldktn sonra baslyr tekmeler bende oncedn hısstmyrm dıye zulyrdm amasanırım uykmdykken annesını tekmelıyor yavrucakkkk gunduz tık yok

öskeeeeeeeeee ben bunlara aşık oldum yafss bende istiyom böle ama erkege gıtmezkı buyaaaa off offff kızlr ıcın ne şirin şeler varrrrrrrr harıkasn vallaaaa banada fıkır verın bari erkek odası içinnn

erkek odası için teyzem kuzenime perde almıştı. perdelerin üstüne salıncakta sallanan ayıcıklar var ve ayıcıkların ayakları desen değil , resmen ayak yapıp perdeye dikmişler. ayakları dışarıda duruyor bilmem anlatabildim mi CADIARZU
ilk defa öyle model perde görmüştüm çok hoşuma gitti ama nerden almış tülü bilmiyorum.

kız madem parana kıyıp alıcaktın
şimdiye kadar alsaydın yaa
bu saatten sonra daha ne kadar bulancakki
bari en başından alsaydın da rahat bi dönem qeçirseydin
bilmiyorumkismile

inş iyi gelir cnm ama gebelik bulantısı pek bileklikle falan geçebilcek bişi deyil bence sen yinede yiyip içtiğin şeylere dikkat et miden boş kalmasın asit yükselir buda artırır bulantını sarı leblebi galeta ve bol b vitamini al.soya sütü b vit yönünden zengin bugün uygulanan hiperemez tedavileride b vit ve sıvı dan oluşuyo zaten hastane ortamında yani

efet hoş bir fikir gıbı duryr bakalım egzıp arcz ole degsk seyler

sanırım benımkı gece uyanıyor alıstık cunku aksam oldktn sonra baslyr tekmeler bende oncedn hısstmyrm dıye zulyrdm amasanırım uykmdykken annesını tekmelıyor yavrucakkkk gunduz tık yok

ay doğuncada öle olursa sen yandın demektir
qündüzleri uyur qeceleri de seni uyutmazzsa bilmiyorumkismile

kız madem parana kıyıp alıcaktın
şimdiye kadar alsaydın yaa
bu saatten sonra daha ne kadar bulancakki
bari en başından alsaydın da rahat bi dönem qeçirseydin
bilmiyorumkismile

busaatten sonra nekdr bulanacakkı mii kız gunelrdır yazıyrm burda ben 6 aydr gunde 2-3 belkdıe daha fazladr hergun kusyorum hıcbır gecme olmadı serumlar ılaclarla ıdare edıyrm doktorm yapacak bişi yok dedı
daha oncede alacaktm ama burda yapıln yorumlar falan ıse yaramadıgı üzereydı yanı herkes hıkaye oldugunu soledgı ıcın ha bugn gecr ha yarn gecer dıye almadm ama artk dun arka arkaya 3 kere kusunca yetr dedım son çare bunudaa denıccmkeşke dedıgn gıbı bndn sonra nekdr bulanacakki diyebılseydımbilmiyorumkismile

güneşim ben bu bilekliklerden kullandım, psikolojik mi bilmiyorum ama bende çok işe yaradı, ama işin kötü yanı hiç mide bulantım olmadığı için hep açtım ve sonuç olarak şimdiden 10 kg almış durumdayım

umarım gecırırde keske baslarda alsaymısın paraya kıyıpsempatiksalakcinni
hemserıydık demı senlekaydirigubbakcemile3

ya cnm leblebı galeta mahvettı mıdemı kustkcaonlr yaktı yeemkborumu falan ama işte b vıt acsndn zorluyrm kendımı allh yardmcm olsn 9 ay böle devm etcek sanırım ama benmkı bı umut denemedım demeyım dıye aldım ensonnda ıste gecen de dae gaz verdı bana gözlerı yasarcak aldıgımı duyuncaa

cnm iki isim koycaz biri deniz o kesin diğerine karar veremiyorum aysiya yada simla :ecrin_bebek:

anladım cnm ama aysiya ne demek anlamı simlada gusel tabe
ay doğuncada öle olursa sen yandın demektir
qündüzleri uyur qeceleri de seni uyutmazzsa bilmiyorumkismile

zaten öle olacak gıbı yaktı benı benm oglan dıyorz hep gece uyanık gundz uyyr off yıne kaynanayaa yarayacaK BANA DİİLDEE:d

CNM VALLA SUREKLI YEDIKLERIMI CIAKRMAKTNSA ARTIK KILOA ALAYM NAPIMMM CUNKU ARTIK YIYECEKLERDN TIKSINR OLDUM İŞE YARIYOR DIYRSN HAA COK BULANTIN OLUYORMUYDU SENIN AHH AHH BENDE NETTE YORUM ARIYRDMMM ANLAT BAKALIM BANAAAAopuyorumnanaktan

aysiya nın anlamı yok bilmiyorumkismile yani öyle bir kelime isim v.s bişi yok anlamınıda ben bulcam uydurcam bişiler artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…