slm kızlarr bu ara herkes alış veriş telaşında ne güzel. kızlar kızışıma isim netleştirmeye çalışıyorum simla deniz mi daha güzel deniz aysiya mı
neyse tek değilmişim içime su serptin canım bazen ani bi hareket ediyorum kıpırdamıyo sonrasında allahım diyorum acaba bişeymi oldu ama düşünmemek lazım her dakika hareket edicek değilller ne yapalım anne olmak böyle bişey sanırım:umursamaz:
canım benim zaten bebekler qünde anne karnında
18 saate kadar uyuyorlar qündüzleri qeceleride belli değil
bu yüzden bazen oynamaları qündüze, bazende qeceye denk qeliyor
bizde yakalayamayınca hareketlerini panik oluyoruz doğal olarak
biz panik olunca da bebekler bunu hissedip kendilerini kasıyorlar
bu sefer hiç oynamıyorlar
biz ne kadar relax ve mutlu bir hamilelik qeçirirsek
bebeklerimizde o kadar mutlu olur opuyorumnanaktan
öskeeeeeeeeee ben bunlara aşık oldum yafss bende istiyom böle ama erkege gıtmezkı buyaaaaoff offff kızlr ıcın ne şirin şeler varrrrrrrr harıkasn vallaaaa banada fıkır verın bari erkek odası içinnn
kızlar buarada yemege cıktım yemegımı yedım gelırkende eczanaye ugradım veeeeeeeeeeee parama kıyıp bulantı bıleklıgı aldım 6 aydır parama kıyamıyordum bakalım işe yarayacakmı gerçi burdada cogu kişi hıkaye onlar işe yaramıyor dedı ama aldım valla son bi umuttt yeter artık cıakrmaktan bıktımmmmmmmmmmmm...
erkek odası için teyzem kuzenime perde almıştı. perdelerin üstüne salıncakta sallanan ayıcıklar var ve ayıcıkların ayakları desen değil , resmen ayak yapıp perdeye dikmişler. ayakları dışarıda duruyor bilmem anlatabildim mi CADIARZU
ilk defa öyle model perde görmüştüm çok hoşuma gitti ama nerden almış tülü bilmiyorum.
efet deniz ismi daha guzel bencede
sanırım benımkı gece uyanıyor alıstık cunku aksam oldktn sonra baslyr tekmeler bende oncedn hısstmyrm dıye zulyrdm amasanırım uykmdykken annesını tekmelıyor yavrucakkkk gunduz tık yok
kız madem parana kıyıp alıcaktın
şimdiye kadar alsaydın yaa
bu saatten sonra daha ne kadar bulancakki
bari en başından alsaydın da rahat bi dönem qeçirseydin
bilmiyorumkismile
kızlar buarada yemege cıktım yemegımı yedım gelırkende eczanaye ugradım veeeeeeeeeeee parama kıyıp bulantı bıleklıgı aldım 6 aydır parama kıyamıyordum bakalım işe yarayacakmı gerçi burdada cogu kişi hıkaye onlar işe yaramıyor dedı ama aldım valla son bi umuttt yeter artık cıakrmaktan bıktımmmmmmmmmmmm...
ya cnm leblebı galeta mahvettı mıdemı kustkcaonlr yaktı yeemkborumu falan ama işte b vıt acsndn zorluyrm kendımı allh yardmcm olsn 9 ay böle devm etcek sanırım ama benmkı bı umut denemedım demeyım dıye aldım ensonnda ıste gecen de dae gaz verdı bana gözlerı yasarcak aldıgımı duyuncaainş iyi gelir cnm ama gebelik bulantısı pek bileklikle falan geçebilcek bişi deyil bence sen yinede yiyip içtiğin şeylere dikkat et miden boş kalmasın asit yükselir buda artırır bulantını sarı leblebi galeta ve bol b vitamini al.soya sütü b vit yönünden zengin bugün uygulanan hiperemez tedavileride b vit ve sıvı dan oluşuyo zaten hastane ortamında yani
cnm iki isim koycaz biri deniz o kesin diğerine karar veremiyorum aysiya yada simla :ecrin_bebek:
ay doğuncada öle olursa sen yandın demektir
qündüzleri uyur qeceleri de seni uyutmazzsa bilmiyorumkismile
umarım gecırırde keske baslarda alsaymısın paraya kıyıpsempatiksalakcinni
hemserıydık demı senlekaydirigubbakcemile3
güneşim ben bu bilekliklerden kullandım, psikolojik mi bilmiyorum ama bende çok işe yaradı, ama işin kötü yanı hiç mide bulantım olmadığı için hep açtım ve sonuç olarak şimdiden 10 kg almış durumdayım
ya cnm leblebı galeta mahvettı mıdemı kustkcaonlr yaktı yeemkborumu falan ama işte b vıt acsndn zorluyrm kendımı allh yardmcm olsn 9 ay böle devm etcek sanırım ama benmkı bı umut denemedım demeyım dıye aldım ensonnda ıste gecen de dae gaz verdı bana gözlerı yasarcak aldıgımı duyuncaa
anladım cnm ama aysiya ne demek anlamı simlada gusel tabe
zaten öle olacak gıbı yaktı benı benm oglan dıyorz hep gece uyanık gundz uyyr off yıne kaynanayaa yarayacaK BANA DİİLDEE:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?