Selam kızlarrrrrr. Ölüyorum yorgunluktan dün dae ile fuarın altını üstüne getirdik. Bugün sunumum vardı akşam evde 1 e kadar çalıştım. Birde yattım 3 te kalktım 5 e kadar biraz daha çalıştım. Sonra 7:30 da kalkıp işe geldim yerimden kalkmadan saat 13:00 kadar çalıştım ve toplantıya gittim. Üstelik öksürük nöbetlerim son şiddetiyle devam ediyor. Biraz önce doktora gittim allahtan göğsüme inmemiş antibiyotiklik değilmiş bol bol c vitamini ihlamur zencefil boğaz pastili ve şurup verdi atlatırım umarım.Sizleride çok özledim bu aradaaaaaaaaaa
Bal kavanozu ben de odani cok begendim..gule gule kullan insallah...Ben biraz uyaniklik yaptim..Herkese almasi gerekenleri liste halinde soyluyorum..Kayinvalideme de kocama soylettim.."Anne sen ne de olsa biseyler yapicaksan ihtiyacimiz olani yap dedi" Simdi butun yatak takimi nevresim vs. onlar hazirliyo...Anneme de ayni sekilde sen bunlari bunlari al dedim..Kuzenime yenidogan seti aldirdim..Esimin kardesine de telsiz donence bi liste hazirliyorum Yoksa basedilecek gibi degil masraflar
Selam kızlarrrrrr. Ölüyorum yorgunluktan dün dae ile fuarın altını üstüne getirdik. Bugün sunumum vardı akşam evde 1 e kadar çalıştım. Birde yattım 3 te kalktım 5 e kadar biraz daha çalıştım. Sonra 7:30 da kalkıp işe geldim yerimden kalkmadan saat 13:00 kadar çalıştım ve toplantıya gittim. Üstelik öksürük nöbetlerim son şiddetiyle devam ediyor. Biraz önce doktora gittim allahtan göğsüme inmemiş antibiyotiklik değilmiş bol bol c vitamini ihlamur zencefil boğaz pastili ve şurup verdi atlatırım umarım.Sizleride çok özledim bu aradaaaaaaaaaa
Geçmiş olsun Zeynep, aman ihmal etme sakın. Verdiklerini kullan, bir de tavuk suyuna çorba yaptın mı ooooh.
çok geçmiş olsun canım, çevremde bir çok kişi hasta
yine salgın var sanırım
dikkat et kendine fazla yorma
zeynepçim öksürük için ballı zencefıl bana çok ıyı gelıyor, birde zencefıl şekerlerı var onları da tavsıye ederım. geçmiş olsun canım a.s.
Sağol canım. Bende toz zencefil - limon - bal ve sıcak su karışımını tüketiyorum cumadan beri içim dışım zencefil oldu valla :)
iyy onun da kokusuna hastayım :1no2: inşaallah kısa zamanda atlatırsın canım. bu gece şöyle deliksiz uyu, vucudun dınlensın. sana yazarken benım de uykum geldı gözlerım kızardı valla. bende haftaya bırakıyorum işi, bu gece burdayım, gun içinde yogunlukten devredecegım dosyaları toparlayamadım. içimde hiç burukluk yok bu kadar bıkmışım demek. üzülecegımı sanıyordum ama yanılmışım. sadece gıtmek ıstıyorum.
Bende işteyim hala. Kolay gelsin sana tatlım.Ayrılacağın gün yine ufak bir brukluk yaşarsın ama boş ben bebişli günlere az kaldı onu düşün. Bebeğin büyüdükten sonrada canın isterse çalışırsın nasıl olsa
Sağol canım. Bende toz zencefil - limon - bal ve sıcak su karışımını tüketiyorum cumadan beri içim dışım zencefil oldu valla :)
ben hafta sonu buluşmaya maalesef katılamıycam kıslar,
sabah işe gittim serviste giderken kasılmam oldu şirketin önüne gelince servisten inemedim
3 kişi anca indirebildi beni adım atamıyodum bi 15 dk orada ölece bekledim sonra odama
çıkardılar ayağımı felan uzattım geçmedi kımıldatamıyodum bile dr umu aradım kasılmam
var diye oda tam ameliyata giriyomuş magnezyumu iç yat dinlen öğlene kadar geçmezse
mutlaka göreyim dedi neyse ben zorla çıktım şirketten (yerimden kalkmam çok zor oldu)
atladım eve geldim Allahtan eşim evde o çıkardı beni yattım uyudum ama ağrım geçmemişti
dr tekrar aradık sana yakın bi yer varsa bi idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağına gittik yapmadılar
kasılma ciddi diye oradan dr a gittik tam idrar tahlili yapıldı sonra dr bebişme baktı Allahtan
herşey normal plesantanda yırtılma olmuştur diye korktum idrarıda her ihtimale karşı
idrar yollarımı üşütmüşümdür diye istemiş neyse ilaç verdi eve geldik yarın dinlen dedi ama
işe gitmek zorundayım dr özelde olduğu için rapor yazamıyor şimdide eşimden gizli girdim nete
neyse dr bundan sonra ayaklanmak yok ağır kaldırmak iş yapmak temizlik yapmak çok dolaşmak gezmek yok dedi en azından 32-34. haftama kadar bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?