2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlarrrrrr. Ölüyorum yorgunluktan dün dae ile fuarın altını üstüne getirdik. Bugün sunumum vardı akşam evde 1 e kadar çalıştım. Birde yattım 3 te kalktım 5 e kadar biraz daha çalıştım. Sonra 7:30 da kalkıp işe geldim yerimden kalkmadan saat 13:00 kadar çalıştım ve toplantıya gittim. Üstelik öksürük nöbetlerim son şiddetiyle devam ediyor. Biraz önce doktora gittim allahtan göğsüme inmemiş antibiyotiklik değilmiş bol bol c vitamini ihlamur zencefil boğaz pastili ve şurup verdi atlatırım umarım.Sizleride çok özledim bu aradaaaaaaaaaa

kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum, kendinize ve bebişlerinize ii bakın

Geçmiş olsun Zeynep, aman ihmal etme sakın. Verdiklerini kullan, bir de tavuk suyuna çorba yaptın mı ooooh.

teşekkür ederim canım. Ne güzel benim hiç öyle yapıcak durumum yok maalesef herşeyi biz kendimiz yapıyoruz Allah sağlık versin yinede yaparız para biriktiriyorum ben hemen herşeyini peşin alıyoruz borçlanmak istemiyorum annem babam çalışsaydı yapıcaktım dedi oda takımını ama şimdi sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyo bi emekli maaşı var onlada istemem asla zaten allah şükür maddi yönden bi sıkıntımız yok yapıyoruz herşeyi ama insan yinede bi çorap alır dimi mutlu etmek ilgilediğini göstermek için ama kayınvalidemlerin tarafta hiç öyle bi girişim yok ben beklentim olduğu için değil zaten ilgisiz oldukları için kızıyorum ama laf söze geldimi ooo

çok geçmiş olsun canım, çevremde bir çok kişi hasta
yine salgın var sanırım
dikkat et kendine fazla yorma

Geçmiş olsun Zeynep, aman ihmal etme sakın. Verdiklerini kullan, bir de tavuk suyuna çorba yaptın mı ooooh.

Evet akşam bol karabiberli bir çorba içeyim bari

çok geçmiş olsun canım, çevremde bir çok kişi hasta
yine salgın var sanırım
dikkat et kendine fazla yorma

Sağol canım. Eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum umarım uyuyabilirim.

zeynepçim öksürük için ballı zencefıl bana çok ıyı gelıyor, birde zencefıl şekerlerı var onları da tavsıye ederım. geçmiş olsun canım a.s.

zeynepçim öksürük için ballı zencefıl bana çok ıyı gelıyor, birde zencefıl şekerlerı var onları da tavsıye ederım. geçmiş olsun canım a.s.

Sağol canım. Bende toz zencefil - limon - bal ve sıcak su karışımını tüketiyorum cumadan beri içim dışım zencefil oldu valla :)

Sağol canım. Bende toz zencefil - limon - bal ve sıcak su karışımını tüketiyorum cumadan beri içim dışım zencefil oldu valla :)

iyy onun da kokusuna hastayım :1no2: inşaallah kısa zamanda atlatırsın canım. bu gece şöyle deliksiz uyu, vucudun dınlensın. sana yazarken benım de uykum geldı gözlerım kızardı valla. bende haftaya bırakıyorum işi, bu gece burdayım, gun içinde yogunlukten devredecegım dosyaları toparlayamadım. içimde hiç burukluk yok bu kadar bıkmışım demek. üzülecegımı sanıyordum ama yanılmışım. sadece gıtmek ıstıyorum.

Bende işteyim hala. Kolay gelsin sana tatlım.Ayrılacağın gün yine ufak bir brukluk yaşarsın ama boşver bebişli günlere az kaldı onu düşün. Bebeğin büyüdükten sonrada canın isterse çalışırsın nasıl olsa

Son düzenleme:

belkı de son gun salya sumuk olurum :)) bellı olmaz bu hormonlara guvenılmez :)

herkesi öpuyorum kaçayım kımse kalmadı işler bıtsın de çıkayım erken. herkese sevgıler

ben hafta sonu buluşmaya maalesef katılamıycam kıslar,
sabah işe gittim serviste giderken kasılmam oldu şirketin önüne gelince servisten inemedim
3 kişi anca indirebildi beni adım atamıyodum bi 15 dk orada ölece bekledim sonra odama
çıkardılar ayağımı felan uzattım geçmedi kımıldatamıyodum bile dr umu aradım kasılmam
var diye oda tam ameliyata giriyomuş magnezyumu iç yat dinlen öğlene kadar geçmezse
mutlaka göreyim dedi neyse ben zorla çıktım şirketten (yerimden kalkmam çok zor oldu)
atladım eve geldim Allahtan eşim evde o çıkardı beni yattım uyudum ama ağrım geçmemişti
dr tekrar aradık sana yakın bi yer varsa bi idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağına gittik yapmadılar
kasılma ciddi diye oradan dr a gittik tam idrar tahlili yapıldı sonra dr bebişme baktı Allahtan
herşey normal plesantanda yırtılma olmuştur diye korktum idrarıda her ihtimale karşı
idrar yollarımı üşütmüşümdür diye istemiş neyse ilaç verdi eve geldik yarın dinlen dedi ama
işe gitmek zorundayım dr özelde olduğu için rapor yazamıyor şimdide eşimden gizli girdim nete
neyse dr bundan sonra ayaklanmak yok ağır kaldırmak iş yapmak temizlik yapmak çok dolaşmak gezmek yok dedi en azından 32-34. haftama kadar bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun ukla. Çalıştığın yere raporsuz mazeretle bir gün gitmesen olmaz mı? ya da sağlık ocağı rapor vermez mi. Dinlensen çok iyi olurdu cnm. Ben ilk hamileliğimde aynı şikayetten 15 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. Tam eziyetti. Umarım gerektiğince dinlenebilirsin... :Saruboceq:

ukla ve zeynep çok geçmiş olsun. en kısa zamanda düzelirsiniz umarım.
uklacım sen iyi ol da boşver buluşmayı falan. yat dinlen. bebişine de söyle yaramazlık yapmasın otursun oturduğu yerdesempatiksalakcinni

cok cok gecmıs olsun uklacım ..böyle olayları duyunca benıde bır korku sarıyor..
ama dıkkat et artık fazla yorma kendını sıtrese sokma kendını arkadasım...
Allah ım insallah kazasız belasız hayırlısı ıle günlerınde saglıkla dogmalarını nasıp eder ınsallah
Allah ım melegını korusun..:Saruboceq:

ben sımdı tam 24 haftalıgım kac aylık oluyorum yanı ben
bu hesabı bır türlü anlaymadımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…