2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar,
valla öle çok korktum ki o an tek düşündüğüm bebeğimde ağrı bile aklıma gelmiyordu
bu gün zaten işten hastayım diye çıktım gerçi gördüler yarında kendimi çok kötü hissedersem
gitmeyebilirim ama rapor almam imkansızdı aklıma bile gelmedi o an sağlık ocağına gidince
yarında sırf rapor vermezler sanırım ücrette keserler gerçi bebişler iyi olsunda varsın paramızı kessinler...

neyse kızlar ben kaçtım
sayam şuan biz senle 6.ayımızın içindeyiz canım

uklacim cok gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin.bu aylarda artik dinlenmek gerekiyor.ne zamana kadar calisacaksiniz,burada 6.aya kadar calistiriyorlar,6.aydan sonra kesinlikle calisamazsin.bende hamile kalmadan önce calisiyordum.hamile kaldiktan sonrada calismak istedim ama drum izin vermedi.bol bol dinlen canim.

geçmiş olsun tatlım yaa..kendine dikkat et

burada en erken 32.haftada izne ayrılabiliyorsun ama çoğu anne adayı bebeğiyle daha fazla zaman geçirmek için rapor alarak 37.haftaya kadar çalışmaya devam ediyor.çünkü toplam doğum izni maalesef 16 hafta..tr 'de calısırken hamile kalmak işkence gibi resmen.buna da şükür allahım sağlık versin de calısalım.

Allah kolaylik versin canim zor.is ne kadar rahat olursa olsun cekilmez,hamilelik cok baska birsey,ben evdeyken canim hic birsey yapmak istemiyor Allah calisanlarin yardimcisi olsun.hele ilk zamanlar sürünüyordum resmen,simdi yeni yeni kendime geldim.

bildigim kadarıyla su anda sen tam 5,5 aylıksın canım.benim de 5 ay bitti 6.aya girdim..aramızda 2 hafta var

tesekkür ederım canım uff zmanda hıc gecmıo subat annelerını
okudum bıraz önce ne güzel dogum yapmıslarda bebegın uykusundan
gazından bahsedıyorlar
hayırlısı ıle gelseydı o günler opuyorumnanaktan

ben sımdı tam 24 haftalıgım kac aylık oluyorum yanı ben
bu hesabı bır türlü anlaymadımbilmiyorumkismile

kaan kocatepeye göre 6 aylıksın :))
hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-altinciay.html

(link veremiyorum sen buradan bakarsın)

onun videolarının başında hep haftalar yazıyo.mesela
20-24 6.ay
24-28 7.ay
28-32 8.ay
32-36 9.ay
36 + sonrası son ay diye hesaplamışlar yani drların hesabı böyle

cnm coook gecmis olsun ya,cok uzuldum.kendine ve bebise dikkat et.:Saruboceq:

:ecrin_bebek:
taesekkürederım arkadasım :ecrin_bebek:

senin hesabina gore 7. aya girmis oluyorum ben ama daha 5.8 ayligiz. bende boyle bir hesaplama da var

19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

senin hesabina gore 7. aya girmis oluyorum ben ama daha 5.8 ayligiz. bende boyle bir hesaplama da var

19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bak işte ben bundan dolayı bır türlü ne oldugumu kestıremıyorum kafamçokkarıştı

slm kızlar yine ben geldim ama çıkıcam son havadisleri vereyim
bebişiniz oğluşuyla popo üstü düştü ama az buz değil güüüm diye düştüm
apar topar doktora gittik allahtan bişeyi yokmuş bebişimin sağlamız yane sadece benim popomda kocaman bir çürük oluştu o da nazarımız olsun dedik düştüğümde neye uğradığımı şaşırdım bu düşen ben olamam diye direttim ve hıçkırıklara boğuldum evhamlarım şansa döndü ve bebişim iyi
neyse bu nete girene kadar kaç takla açıyorum bir bilseniz
bebeğim :
24+5 e göre
706 gr
61,0 mm
ve 1 kilo daha almışım toplamda 6 kilo almışız allahtan popomuz çıkmadı göbüşümüzü baya büyüttük
benden şimdilik bu kadar umarım sizlerde iyisinizdir sizleri seviyorum kızlar prens ve prenseslerinizide öpüyorum
bu arada oğluşuma isim bulamadık daha sanırım bebiş olarak kalacakboshayallersmile
mucuk hepinizeopuyorumnanaktan

hoşgeldin ve geçmiş olsun bebişim
dikkat et kendine diyeceğim ama kaza geliyorum demiyor malesef.
oğluna da kocaman bir maşallah
özlettin valla kendini ara sıra uğra

kızlar sanırım gram ve mm ,i yanlış verdim kafam karıştı daha sonra girdiğimde aydınlatırım

gecmıs olsun tatlım sorma düşmekten ben de cok korkuyorum
kar yagıdıgında cıkıp dolasmıstım hem yürüyüp hem korkuyordum ama
güzel olmustu gel ara ara fazla özletme kendını

bak işte ben bundan dolayı bır türlü ne oldugumu kestıremıyorum kafamçokkarıştı
aynen benim de bilmiyorumkismile

tam ben soyleyecektim 61mm olmaz diye sen once soyledin :)
yine de masallah bebisine,yururken,haraket ederken dikkatli ol ben de dusmustum bacagim mosmor olmustu 1 aya kadar kaldi o morluklar.Allah hepimizin bebislerini korusun

uklacım çok geçmiş olsun, dinlen bence gitme yarınn..

bebişim sen de dikkat et, neyse popo üstüne düşmekten bşi olmazmış kolay kolay..

kızlar bende yarın işe gitmicem yine.. bugun de temizlikte agrıdı yine heryerim.. bende yine izin aldım. zaten gitmek istemiyorum, iyi oldu..

öpüyorum hepinizi, iyi geceler..

bende cıkıyorum kızlar oturdukca gaz sancılarım artıyo valla
koskocman öpüyorum hepınızı Allah a emanet olunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…