ben hafta sonu buluşmaya maalesef katılamıycam kıslar,
sabah işe gittim serviste giderken kasılmam oldu şirketin önüne gelince servisten inemedim
3 kişi anca indirebildi beni adım atamıyodum bi 15 dk orada ölece bekledim sonra odama
çıkardılar ayağımı felan uzattım geçmedi kımıldatamıyodum bile dr umu aradım kasılmam
var diye oda tam ameliyata giriyomuş magnezyumu iç yat dinlen öğlene kadar geçmezse
mutlaka göreyim dedi neyse ben zorla çıktım şirketten (yerimden kalkmam çok zor oldu)
atladım eve geldim Allahtan eşim evde o çıkardı beni yattım uyudum ama ağrım geçmemişti
dr tekrar aradık sana yakın bi yer varsa bi idrar tahlili yaptır dedi sağlık ocağına gittik yapmadılar
kasılma ciddi diye oradan dr a gittik tam idrar tahlili yapıldı sonra dr bebişme baktı Allahtan
herşey normal plesantanda yırtılma olmuştur diye korktum idrarıda her ihtimale karşı
idrar yollarımı üşütmüşümdür diye istemiş neyse ilaç verdi eve geldik yarın dinlen dedi ama
işe gitmek zorundayım dr özelde olduğu için rapor yazamıyor şimdide eşimden gizli girdim nete
neyse dr bundan sonra ayaklanmak yok ağır kaldırmak iş yapmak temizlik yapmak çok dolaşmak gezmek yok dedi en azından 32-34. haftama kadar bilmiyorumkismile
ben sımdı tam 24 haftalıgım kac aylık oluyorum yanı ben
bu hesabı bır türlü anlaymadımbilmiyorumkismile
saolun kızlar,
valla öle çok korktum ki o an tek düşündüğüm bebeğimde ağrı bile aklıma gelmiyordu
bu gün zaten işten hastayım diye çıktım gerçi gördüler yarında kendimi çok kötü hissedersem
gitmeyebilirim ama rapor almam imkansızdı aklıma bile gelmedi o an sağlık ocağına gidince
yarında sırf rapor vermezler sanırım ücrette keserler gerçi bebişler iyi olsunda varsın paramızı kessinler...
uklacim cok gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin.bu aylarda artik dinlenmek gerekiyor.ne zamana kadar calisacaksiniz,burada 6.aya kadar calistiriyorlar,6.aydan sonra kesinlikle calisamazsin.bende hamile kalmadan önce calisiyordum.hamile kaldiktan sonrada calismak istedim ama drum izin vermedi.bol bol dinlen canim.
Allah kolaylik versin canim zor.is ne kadar rahat olursa olsun cekilmez,hamilelik cok baska birsey,ben evdeyken canim hic birsey yapmak istemiyor Allah calisanlarin yardimcisi olsun.hele ilk zamanlar sürünüyordum resmen,simdi yeni yeni kendime geldim.burada en erken 32.haftada izne ayrılabiliyorsun ama çoğu anne adayı bebeğiyle daha fazla zaman geçirmek için rapor alarak 37.haftaya kadar çalışmaya devam ediyor.çünkü toplam doğum izni maalesef 16 hafta..tr 'de calısırken hamile kalmak işkence gibi resmen.buna da şükür allahım sağlık versin de calısalım.
bildigim kadarıyla su anda sen tam 5,5 aylıksın canım.benim de 5 ay bitti 6.aya girdim..aramızda 2 hafta var
ben sımdı tam 24 haftalıgım kac aylık oluyorum yanı ben
bu hesabı bır türlü anlaymadımbilmiyorumkismile
saolun kızlar,
valla öle çok korktum ki o an tek düşündüğüm bebeğimde ağrı bile aklıma gelmiyordu
bu gün zaten işten hastayım diye çıktım gerçi gördüler yarında kendimi çok kötü hissedersem
gitmeyebilirim ama rapor almam imkansızdı aklıma bile gelmedi o an sağlık ocağına gidince
yarında sırf rapor vermezler sanırım ücrette keserler gerçi bebişler iyi olsunda varsın paramızı kessinler...
kaan kocatepeye göre 6 aylıksın :))
hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-altinciay.html
(link veremiyorum sen buradan bakarsın)
onun videolarının başında hep haftalar yazıyo.mesela
20-24 6.ay
24-28 7.ay
28-32 8.ay
32-36 9.ay
36 + sonrası son ay diye hesaplamışlar yani drların hesabı böyle
kaan kocatepeye göre 6 aylıksın :))
hamilelik.tv/haftahaftagebelik/hamilelik-altinciay.html
(link veremiyorum sen buradan bakarsın)
onun videolarının başında hep haftalar yazıyo.mesela
20-24 6.ay
24-28 7.ay
28-32 8.ay
32-36 9.ay
36 + sonrası son ay diye hesaplamışlar yani drların hesabı böyle
senin hesabina gore 7. aya girmis oluyorum ben ama daha 5.8 ayligiz. bende boyle bir hesaplama da var
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
aynen benim de bilmiyorumkismilebak işte ben bundan dolayı bır türlü ne oldugumu kestıremıyorum kafamçokkarıştı
slm kızlar yine ben geldim ama çıkıcam son havadisleri vereyim
bebişiniz oğluşuyla popo üstü düştü ama az buz değil güüüm diye düştüm
apar topar doktora gittik allahtan bişeyi yokmuş bebişimin sağlamız yane sadece benim popomda kocaman bir çürük oluştu o da nazarımız olsun dedik düştüğümde neye uğradığımı şaşırdım bu düşen ben olamam diye direttim ve hıçkırıklara boğuldum evhamlarım şansa döndü ve bebişim iyi
neyse bu nete girene kadar kaç takla açıyorum bir bilseniz
bebeğim :
24+5 e göre
706 gr
61,0 mm
ve 1 kilo daha almışım toplamda 6 kilo almışız allahtan popomuz çıkmadı göbüşümüzü baya büyüttük
benden şimdilik bu kadar umarım sizlerde iyisinizdir sizleri seviyorum kızlar prens ve prenseslerinizide öpüyorum
bu arada oğluşuma isim bulamadık daha sanırım bebiş olarak kalacakboshayallersmile
mucuk hepinizeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?