2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bal kavanozu çok güzelmiş yatağı
bende kesinlikle cibinlik istiyorum çok güzel duruyor

inanmıyorum harika bişey olmuşşş gulegule buyusun beebgın bu odanın içinde cnmmmm kızlr valla hepınıze hayran kalıyorm böle gornce odalarııı

teşekkür ederim canım onlar sağlıcakla gelsinlerde bunlar işin cilveli tarafları önemli olan sağlıklı olmaları eşya ne ki

tatlım ben beğendım bence güzel ...hihoyyyt

Ben bu haftasonu ayrintiliya gittim Florence nightingale de 350ydi..cok demisler bence de..ama baska test falan yapiyolarsa bilmem.

Ben bu haftasonu ayrintiliya gittim Florence nightingale de 350ydi..cok demisler bence de..ama baska test falan yapiyolarsa bilmem.

hadi yaa ne kadar fark ediyor ya ayrıntılı ultrason işte baska ne var saydı o gün bişeyler ama çok gerekli olduğunu sanmıyorum gelişimi normal herşey yolunda şükür masallah diyeyim aman...beni buldular yolacaklar ondan öyle bişeyler saydılar su da var icinde bu da var.yaptırmıcam çok geldi.oraya bakabilirim.

bal kavanozu çok güzelmiş yatağı
bende kesinlikle cibinlik istiyorum çok güzel duruyor

cibinliği bende çok beğendim bu değişik hem ama erkek olduğu için hiç düşünmedim ama şimdide burda herkes beğenince kafam karıştı ne yapsam ki onuda mı alsam anam battım ben ama erkekde de biraz abartı olmazmı :bbo:

Hadi beeeeeeee laelaelaelaelae
Bide zaten artık zor görüyom o bölgeyi ben yapamam mecbur kuaföre artık bu saatten sonra

doktoruma reçeteye yazdırmıştım ama artık ssk karşılamıyor denildi
24 dü en son aldığımda 28 olmuş
doğumdan önce bir kez ağdaya gidecem mecbur aldım,

Ben de o yüzden kararsızım Ama olması gereken tüm özellikler var

chicco cok pahalıı yaa tuzladaki fabrikasına bak istersen canım bazı günler satış yapıyorlarmış halka açık ya orda daha uygundur kesin.biz bir tanıdık bulduk ordan bakarız dedik ama kayınvalidemler alacaklar arabasını nerden alırlarsa alsınlar artık.kraft alırım herhalde ben henüz seçmedim

Ben de o yüzden kararsızım Ama olması gereken tüm özellikler var

canım bu sadece araba fiyatımı yani araba koltuğu ana kucağı yok sanırım
for me modelinde set halinde 1 milyardı sanırım
tek araba 760 fazla geldi bana

canım bu sadece araba fiyatımı yani araba koltuğu ana kucağı yok sanırım
for me modelinde set halinde 1 milyardı sanırım
tek araba 760 fazla geldi bana

Sadece araba, ana kucağını daha önceden almıştım ucuz bişey, o yüzden sadece araba bakıyorum şimdi

valla ne güzel en alasını aldır bence bizimkine kimsenin bişey aldığı yok kayınvalideme akşam dedim bebek odası aldık dedim modokodan dedik aa dedi orası çok pahalı niye ordan aldınız diye atlamadımı kafam attı allahtan eşim hemen devreye girdi ucuzunu bulsaydında alsaydık dedi 50-100 lira için yollarımı arşınlıyım anne dedi sustu bizimki oh olsun dedim işleri güçleri ancak aldıklarımızı sorgulamak daha bi çorap almadılar aman istememde zaten

Yok canım bizimki prenses kız anneleri beğenıyo genelde.Senınki prens sen başka suslemelerde yaparsın canım.benımkıde erkek olsa yapmazdım sanırım...

bizimkisi de henüz bişey almadı o yüzden arabayı onlara kakalıcaz ceza olarak kaydirigubbakcemile3 ya esim diyorki daha cok var diye düşünüyorlar babam ve kardeşlerim zaten doğunca ancak idrak edecekler o zaman hediyeye boğacaklar yeğenlerini gör diyor.ben de umutlaaaa bekliyorum bakalım.kayınvalidem pek hevesli ama icraat yok henüüzz..benden yeni dergi istedi daha.annem ztn kıyafet isini herseyini tamamladı bişeye gerek kalmadı dicektimkaydirigubbakcemile3dergi istedi derken örgü dergisi bişeyler örecekmiş

ay deli ederler adamı neyse benden uzak dursunda benimki karışmasın etliye sütlüye bişey istemiyorum ben

Bal kavanozu ben de odani cok begendim..gule gule kullan insallah...Ben biraz uyaniklik yaptim..Herkese almasi gerekenleri liste halinde soyluyorum..Kayinvalideme de kocama soylettim.."Anne sen ne de olsa biseyler yapicaksan ihtiyacimiz olani yap dedi" Simdi butun yatak takimi nevresim vs. onlar hazirliyo...Anneme de ayni sekilde sen bunlari bunlari al dedim..Kuzenime yenidogan seti aldirdim..Esimin kardesine de telsiz donence bi liste hazirliyorum Yoksa basedilecek gibi degil masraflar

cosmoooooommm delırcem yaa tam 1 saat bebeme sıparısverdımmmm anca sectım begendım karar veremedım vs vs
sonra sayfaaaaa dondu hepsı gıttı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benı bıŞeyler engellıyormu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…