Günaydın kızlarrrrrrr. Çok hastayım zorla geldim işe
Günaydın kızlar,
zeynep keşke dinlenme şansın olabilse
dün sana diyordum ama bugün ben çok kötüyüy yutkunamıyorum bile, genzim boğazlarım durduğu yerde acıyor :gitme:
evet kapancam 2-3 gün inşallah çabuk atlatırım ilerlemez
Bu testin zmanında hiç bi bilgim yok kuzu inan, nezman yapılır? kaç aylıkken yapılır bilmiyom :sm_confused:
İnşallah sabah9a falan randevu veririler yoksa yapışırım yerlere hastanede açlıktan :bbo:
Renkli ultrason senindemi hiç yok daha akannehir
Sende bendensin desene kaydirigubbakcemile3
HAdi be yiyebilirmiyim yani bişeyler aklinialirimsmile :1rolleyes:
olmazzzzzzzz oğlum fenerli olacak kısmetseeeeeeeeee lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ayy sinemmmmm yerim ben onuuu
çok tatlı yaaa opuyorumnanaktan
neyin var canımm..
çok qeçmiş olsunn bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar,
zeynep keşke dinlenme şansın olabilse
dün sana diyordum ama bugün ben çok kötüyüy yutkunamıyorum bile, genzim boğazlarım durduğu yerde acıyor :gitme:
evet kapancam 2-3 gün inşallah çabuk atlatırım ilerlemez
Sen öle san :dilcikar:
Kızlar yükleme testinden bahsetmişsiniz 24-28. haftalar arası yapılıyor. İlk teste aç gitmek gerekmiyor. 11 de test yaptıracaklar için sabah 7 de kalkıp kahvaltı etmelerini öneririm. Ben aç gitmiştim testi yapanlar kızdı gerek yok diye. Hatta 13 saatlik açlıkla gitmiştim değerlerimin yüksek çıkmasını buna bağladılar. 100 gramlık 2. testi yaptırmak zorunda kaldım. O teste aç gitmek şart hatta 10 saatlik açlıkla gidilmesi gerekiyor var test boyunca başka bişey yemiyorsunuz biraz kötü oluyor. 50 gramlık yükleme 1 saat sürecek. Önce kan vereceksiniz 1 bardak glikozku su içeceksiniz 1 saat sonra tekrar kan vereceksiniz. O içirecekleri şeyden korkmayın iç baymıyor bildiğin pastane limonatası içine limon suyu koyuyorlar. Her ihtimale karşı yanınızda limon götürün devlet hastanelerinde içine limon koymuyorlar siz koyarsınız bir sakıncası yok
Kızlar yükleme testinden bahsetmişsiniz 24-28. haftalar arası yapılıyor. İlk teste aç gitmek gerekmiyor. 11 de test yaptıracaklar için sabah 7 de kalkıp kahvaltı etmelerini öneririm. Ben aç gitmiştim testi yapanlar kızdı gerek yok diye. Hatta 13 saatlik açlıkla gitmiştim değerlerimin yüksek çıkmasını buna bağladılar. 100 gramlık 2. testi yaptırmak zorunda kaldım. O teste aç gitmek şart hatta 10 saatlik açlıkla gidilmesi gerekiyor var test boyunca başka bişey yemiyorsunuz biraz kötü oluyor. 50 gramlık yükleme 1 saat sürecek. Önce kan vereceksiniz 1 bardak glikozku su içeceksiniz 1 saat sonra tekrar kan vereceksiniz. O içirecekleri şeyden korkmayın iç baymıyor bildiğin pastane limonatası içine limon suyu koyuyorlar. Her ihtimale karşı yanınızda limon götürün devlet hastanelerinde içine limon koymuyorlar siz koyarsınız bir sakıncası yok
saolasın canım benim hepsi tatlı minişlerimizin ama mükemmel bir duygu ya rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[/url][/IMG]
kıslar buda oğlum cumartesi günü gördüm erkegimi aşık oldummmmmm tam 506 gr olmuş sıpa
kıslar buda oğlum cumartesi günü gördüm erkegimi aşık oldummmmmm tam 506 gr olmuş sıpa
amin canımmmm
bak buda benim oğlum.. :asigim:
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - CLeOpaTRa isimli kullanıcının Albümleri: ♥ ßeßeğimmm ♥ - Resim
Kiz MASALLAHHHHH
Nasil kibar cenesi yuzu var oyle yaa. :asigim::asigim:
Benim Dr neresinden uyduruyo acaba aç gel diye kaydirigubbakcemile3
evet sinemin bebeğinin yüz hatları minnacık yaaKiz MASALLAHHHHH
Nasil kibar cenesi yuzu var oyle yaa. :asigim::asigim:
maaaşşşşaaallllahhhhhh paşaya canım benim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Anaaaaammmm nasılda yatıyo öle sırtüstü paşam maşallah 40 bin kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?