2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/url][/IMG]

kıslar buda oğlum cumartesi günü gördüm erkegimi aşık oldummmmmm tam 506 gr olmuş sıpa

Kızlar yükleme testinden bahsetmişsiniz 24-28. haftalar arası yapılıyor. ılk teste aç gitmek gerekmiyor. 11 de test yaptıracaklar için sabah 7 de kalkıp kahvaltı etmelerini öneririm. Ben aç gitmiştim testi yapanlar kızdı gerek yok diye. Hatta 13 saatlik açlıkla gitmiştim değerlerimin yüksek çıkmasını buna bağladılar. 100 gramlık 2. testi yaptırmak zorunda kaldım. O teste aç gitmek şart hatta 10 saatlik açlıkla gidilmesi gerekiyor var test boyunca başka bişey yemiyorsunuz biraz kötü oluyor. 50 gramlık yükleme 1 saat sürecek. Önce kan vereceksiniz 1 bardak glikozku su içeceksiniz 1 saat sonra tekrar kan vereceksiniz. O içirecekleri şeyden korkmayın iç baymıyor bildiğin pastane limonatası içine limon suyu koyuyorlar. Her ihtimale karşı yanınızda limon götürün devlet hastanelerinde içine limon koymuyorlar siz koyarsınız bir sakıncası yok

Günaydın kızlarrrrrrr. Çok hastayım zorla geldim işe

Kizlar kiyamam vallaha zor olsa gerek oyle ise gitmek. :1no2:
Bende hafta sonu sizin yazdiklarinizi cektim kafayi vurdum uyudum
portakal yedim de gecti biraz simdi sadece geceleri oksuruk kaldi.
Allahim tez zamanda iyilestirsin sizleri de insAllah.

Canim ben zaten her konuda seninle ayni gidiyorum, bunu anladim artik. kaydirigubbakcemile3

HAdi be yiyebilirmiyim yani bişeyler aklinialirimsmile :1rolleyes:

O verdigim link'e bak ilk testte birde kalin basmislar hic fark etmiyor diye yazmis.
Sadece ilk test riskli cikanlara o ikinci testi yapiyorlarmis sanirim tek ozaman fark ediyor.
Eger istersen bi ara da sor fark ediyor mu diye, simdi bos yere ac gitme gerek yoksa eger.

ayy sinemmmmm yerim ben onuuu
çok tatlı yaaa opuyorumnanaktan

neyin var canımm..
çok qeçmiş olsunn bilmiyorumkismile

Sağol canım.Çok öksürüyorum dün doktora gittim surup verdi oda söktürmeye başladı artık gögsüm acıyor öksürmekten.

Bugün önemli bir müşteri toplantım var öğlen yemekli o yüzden geldim. Öğleden sonra daha kötü olursam eve gidip uyucam. Doktor zencefile devam dedi sanada öneririm toz zencefil limon -bal-sıcak su birbardak yap iç çok işe yarıyor.

Sagol canim tecrube herzaman ise yarar bak,
bazen bisiler duyuyoruz arastirmadan korku basiyor uyguluyoruz. kaydirigubbakcemile3

Birde o sitede kalin basmislar yazinin o kismini fark etmiyor diye bosuna yazmiyordur demi. zemuszemus

Benim Dr neresinden uyduruyo acaba aç gel diye kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim oğluş vururken
benim idrar torbama da vuruyo sıpa
bazen canım acıyor yaa
bu sizde de oluyo muu?
napıyo nasıl vuruyo anlamıyorum ki zıplıyo mu acaba bilmiyorumkismile

Kiz MASALLAHHHHH
Nasil kibar cenesi yuzu var oyle yaa. :asigim::asigim:
evet sinemin bebeğinin yüz hatları minnacık yaa
benimkininde tosun qibi nie ki acababilmiyorumkismile
yaf ben hormonlu meyve mi yiom acep
cocuğumda hormonlu olmasın kız kaydirigubbakcemile3

maaaşşşşaaallllahhhhhh paşaya canım benim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

amiiiinn canım .. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…