2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol canim tecrube herzaman ise yarar bak,
bazen bisiler duyuyoruz arastirmadan korku basiyor uyguluyoruz. kaydirigubbakcemile3

Birde o sitede kalin basmislar yazinin o kismini fark etmiyor diye bosuna yazmiyordur demi. zemuszemus

Yok canım boşuna yazmamışlar zaten kahvaltı yapıp hazırlanıp hastaneye gitmek ve testin başlaması 2 saati bulur oda yeterlidir. Hemen yemekten kalkıp yaptırmamak lazım arada birazcık süre olması yeterli boşuna kendinizi akşamdan aç bırakmayın. Ama test esnasında 1 saatlik sürede bişey yemeyeceksiniz onu unutmayın.

sanada qeçmiş olsun canımm bilmiyorumkismile

sağol canım

Günaydın kızlarrrrrrr. Çok hastayım zorla geldim işe

geçmiş olsun hepinize. ne oluyor böyle salgın mı başladı gene herkes hasta :1no2:

Benim Dr neresinden uyduruyo acaba aç gel diye kaydirigubbakcemile3

canım benimkide aç git demişti. Ama testi yapan görevliler gerek olmadığını söyledi zaten doktorda aç git derken akşamdan aç kal demek istememiş sabah kahvaltını erken yap demek istemiş arada zaman olsun diye. Eskiden aç yapılıyormuş bu test ama limdi sadece 100 gramlık test açlık gerektiriyormuş.50 gramlık test günün her saati yapılabiliniyor labaratuarlarda açlık gerektirse sadece sabahları yaparlardı.

kız benimkinin vücudu qörünmüyor zaten
dr oğluma vesikalık çekti kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun hepinize. ne oluyor böyle salgın mı başladı gene herkes hasta :1no2:

Bizim burda gecen hafta bir gun cok guzel oldu hava
ertesi gun soguk ben ondan biraz etkilenmistim sanirim.
Bu arada face'e msj biraktim ama buradan tekrar tebrik edeyim,
dogum gunun kutlu olsun canimmmmm, nice mutlu senelere insAllah. :asigim:

Gunaydın kızlar.bebişleriniz çok tatlı maşallah.clopatranın sırf yüz resmı var anırım.Yanı genel olarak yüzü çıkmış bebişin.Tombiş maşallah

sinemis benim kızımında aynı pozdan bir resmi var. yan gelip yatıyorlar

kız benimkinin vücudu qörünmüyor zaten
dr oğluma vesikalık çekti kaydirigubbakcemile3

Canim cok inceledim ama mesela burnu nerde kafasinin sekli nasil cikartamiyorum ki. bilmiyorumkismile
Hakkatten cahilim yaa, ya ben Sineminki gibi resimlere alistim ondan.

günadın tatlı anneler
kızlar dün kızımı ayrıntılı ultrasyonda daha net bir şekilde gördüm ay çok şeker ya ama inanmıyacaksınız kızım bağdaş kurar oturuyordu doktor bile şaşırdı hareket etmesi için karnıma vurmaya çalıştı canım benim korktu mu ne hemen bacaklarını uzattı:) çok duygulandım rabbim bu güzel duygu isten tüm anne adaylarını tattırır inşallah

Bizim burda gecen hafta bir gun cok guzel oldu hava
ertesi gun soguk ben ondan biraz etkilenmistim sanirim.
Bu arada face'e msj biraktim ama buradan tekrar tebrik edeyim,
dogum gunun kutlu olsun canimmmmm, nice mutlu senelere insAllah. :asigim:

aaaa teşekkür ederim canım a.s. bebeklerimizle sağlıkla yaşayalım inşallah

günaydın kızlar nasılsınızzzz bakalım bugun ögleden sonra doktorda randevum var bakalım işten daha izin istemedım umarım halledebılırım.
buarada bebişlerinize maşallh...
uklacım ve zynpmrt sizlerede cooooooookkk geçmiş olsn dinlenmeye bakın

Gunaydın kızlar.bebişleriniz çok tatlı maşallah.clopatranın sırf yüz resmı var anırım.Yanı genel olarak yüzü çıkmış bebişin.Tombiş maşallah

kız benim oğluş hormonlu hormonlu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağol kuzum hepinzi sağolun
Sanada geçmiş olsun çok Allah şifa versin kısa zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…