2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr
ohh bugün de evdeyim ne güselmiş yaa..
evde son kalan işlerimi yapıp dinlenecem bugün.. size bir bakayım dedim, çıkacam..
erkenden kalktım günüm ölmesin diye.. gittim kızımın perdelerini sevdim..
6 martta odası gelince ne yapacam bilmiyorum..
Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla sıhhatle odalarının içinde görmemizi nasip etsin insallah.

bu arada archimim,
bizim kedi çok tüy dökmeye başlamıştı, tüyleri de aşırı uzamıştı..
ağzımıza burnumuza kaçmasın diye dün gittik traş ettirdik.
aman allahım bu kdr çirkinlik olamaz..
koca kafa kaldı bizimki
ya ne kdr zamanda uzar bu tüyler acabaaa,
şöle bi 3-4 cm. olsa yeter..
garibim kendi de alışamadı bu haline..
bide kazak aldım giydirdim ona pembe

bu arada mutlu yıllar archimim
bebişinle eşinle ailenle..

archimim dogum gunun kutlu olsun cnmmmmmmmmmm

kime yaptırdın ayrıntılıyı berfin?

Archimimmmmmmmmmmm nice senelre eşin bebişin ve tüm sevdklerinle inşallahhhhh
düşlerin yaşamın olsunn......

canım bebişinle nice güzel sağlıklı yıllara inşallah, iyi doğdun a.s.

bu arada eşin unutmamıştır di mi sempatiksalakcinni

hehe bilmem ki . zaten yarın doğum günüm. ama unutmasa bile evde yok gece çalışıyor malesef :1no2:

iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan

bu arada dr randevum çok iyi geçti. bizim kız bu hafta gayet iyi büyümüş ve normal değerlerini yakalamış, içim rahatladı valla...
şişler için ise 24. haftadan sonra başlar zaten, endişe etme dedi. Çorap kullanmaya devam ve bol bol dinlence.

Canim kolay gelsin sana, cok yorma kendini.
Odasi geldiginde artik o odadan hic cikmazsin galiba. kaydirigubbakcemile3

hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar. evet 30 lu yaşlara adım attık. ama karnımda bebeğimle beraber.
bu yüzden bu doğumgünüm daha özel.

anaaa kız bugün 23 şubatmış ya. bende doğumgünümü yarın zannediyorum. kocamdan önce ben unuttmuşum:roflol::roflol: şimdi arkadaşım dedi de öyle uyandım. ayy ne salağım yaadelikafadulden

Günaydın kızlar,

Archiii doğum günün kutlu olsun, sevdiklerin ve bebişinle uzuuun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Zeynep, Stella geçmiş olsun, firsat buldukça istirahat edin.

Ben de bu sabah sağlık ocağına uğradım, aylık kalayımı yedim. Bu ay aşırı çok kilo almışım yada onların tartısı bozuk. Hemşire daha çok zamanın var, hamıur işini ve tatlıyı kes dedi. E zaten hamur işi yemiyordum, ama çok tatlı yemeye başlamıştım. Bir de yürüyüşü bırakmıştım. Benim diktatör koca bundan sonra akşamları başımda dikilecekmiş yürüyüş için. Çocuk yapalım derken, karıyı kaybediyoruz diye yanmaya başladı. Bundan sonra Nazi günlerim başlıyor.
Bir de tetanoz aşısını oldum.

kediyi maymun ettin delikafadulden
onun çirkinliği bile güzeldir yaa. benim kedi de delirdi geçen gün göbeğimi ısırdı
eşim dedi gidecek bu deli kedi. şimdi yuva arıyoruz. iyice çığrından çıktı

Kızlar bişey sorucam sabahları 2 bardak açık çay içiyorum küçük bardakda bidahada içmiyorum.Hamıleleiğimden berı neskafe içmedım zaten.Ama bu 2 bardak çayında zararı varmıdır.Bu 2 bardak çayıda 2 aydır içiyorum öncedeyordum.Çalışırkende içmek istıyo ınsan.siz de durumlar nasıl?

pasta da pek güzelmiş cokacimcoook
teşekkür ederim melmea ama bunu yiyemeyiz yasak kaydirigubbakcemile3
off benimde kuyruk sokumum ağrıyor kiloları taşıyamıyorum artık

günaydın kızlar

arci mutu sağlıklı nice yıllara canım
iyiki doğmuşsun evladın ve kocanla
güzel bir ömür geçirmen dileğiyle
doğum günün kutlu, herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…