slm kıslaaarr ben geldim yine okudum şöölee bi geçmişi.kızlar hani çok bilmişlik falan sanmayın sakın ama birkaç konuda birkaç öneride bulunmak istiyorum.ister sezaryen ister nsd yapın en kullanışlı olan yatak giyeceği ilk zamanlar gecelik olacak bunun o kadar çok nedeni varki örn her dr uygulaması farklı ancak yapılan sezaryenlerin %90 ı sondalı ve sonda ilk 8 saat idrar çıkış takibi yapılması için kalacak ameliyattan muhtemelen 8 saat sonra yürütüleceksiniz ancak idrar çıkış miktarınız az ise sonda bir süre daha takılı kalacak bu durumda pijama sıkıntı yaratıyo ilk yataktan kalkarken ve ilk giyinirken gecelik çok daha rahat oluyor bel kısmında lastik vs olmadığı için belinizi rahatsız etmiyor sıkmıyor.doğum sonu kanama kontrolünüz çok sık yapılacağı için hatta ilk saatler 15 dk da bir olmalı ertesi gün dahi gün içinde 4 kez en az kanama kontrolü sırasında pijamanın altını sık sık tamamen çıkarmanız gerekecek evet tamamen çünkü yatar pozisyonda pijamayı indirirseniz diz yada bacak kısmında kalıyo ve bacaklarınızı açmanıza engel oluyo bu durumdada kanamanız sağlıklı bir şekilde kontrol edilemiyor.sadece pansumanlar sırasında pijama daha iyi olur sanmayın yattığınız yetden belinizi yukarı kaldırmaya çalışarak pijamayı indirmek hayli zor oluyor yada sedyeden kalkınca işlem bitipte toparlanmak daha bir sürü nedenden dolayı kesinlikle gecelik tarzı tek parça yatak kıyafeti öneririm çok uzun oldu bilmiyorumkismile