Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok ama çok üzüldüm yaaa
neyse kızlar artık elimizden birşey gelmez. biz sağ salim doğurmaya bakalım yoksa bu bebek beni paranoyak yapacak. habire korkuyorum başına iş gelecek diye
bir problemi yoktu. hatta çok pimpirikliydi kızıyordum ona yeter düşme bu kadar üstüne diye.
2 hafta önce istanbula geldi annesinin yanına. geldiği hafta hastanelik oldu. sebebini de bulamadılar. belki otopsi yaparlarsa belli olur problemi.
amin canım
bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıkmış
sonucu az önce aldım doktorumu aradım müsait değildi birazdan tekrar arayacağım umarım önemli birşey çıkmaz sabah bebeğimi görünce herşey yolunda diye sevinmiştim ama şimdi endişeliyim
sonucu az önce aldım doktorumu aradım müsait değildi birazdan tekrar arayacağım umarım önemli birşey çıkmaz sabah bebeğimi görünce herşey yolunda diye sevinmiştim ama şimdi endişeliyim
şuan resmen bende aynı olayı yaşadım sanki
Allah 2.sinden korusun
felaket bişi
heleki bu kadar büyümüşken...
peki doğummu yaptırmışlar?
sıkıntı yapma cnm benimde tansiyonum yüksek perhiz veriolar sanada öle vericek sen şekerlilerden bende tuzlululardan uzak durcam :)
zeynepinde öyle çıkmıştı daha sonra tekralattı. 100 gr lıkta sorun çıkmadı . umarım sende de çıkmaz
[/B]
Mexelina Zeynep'in de ilk şeker yüklemesi yüksek çıktı, 2. kez 100 gr'lık şeker yüklemesi yaptılar, normal çıktı. Büyük ihtimalle senden de 2.testi isteyecek.
neyse kızlar artık elimizden birşey gelmez. biz sağ salim doğurmaya bakalım yoksa bu bebek beni paranoyak yapacak. habire korkuyorum başına iş gelecek diye
bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?
kızlar göğüs kremlerine gelinceeeee doğumdan önce göğüs kremi kullanılmalı göğüsler emzirmeye hazırlanmalı gebelik döneminde.ancak göğüs uçlarını uyarmamaya özen göstermeli erken doğuma neden olmaması için.doğum sonrası emzirme döneminde krem kullanılmamalı normal kremler pepanten vs hem bebeğe zararlı maddeler içerdiğinden hemde kokulu old kullanılmamalı bu kremleri emzirme öncesi yıkayarak kullanmakta zararlı saf suyla yıkadığınızaktirde krem çıkmazken sabun vs kullandığınızdada temizleyici maddenin kokusu kalıyo buda hem bebeği memeden uzaklaştırıyo hemde göğüs uçlarının kurumasına neden oluyo.her emzirmeden sonra göğüs ucunuza bulaşmış olan sütü göğüs ucunuza yedirin en iyi göğüs ucu kremi bu.artı doğal antibiyotik içerdiği için hem koruyucu hem tedavi edici oluyor.yine çok uzun oldu bilmiyorumkismile
pardon bayan siz yenidoğan hemşiresi misiniz yerimseniben
sağol sevracım güzel bilgilerin için