2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mexelina muhtemelen 100 lük isteyecektir. inşallah onda sorun çıkmaz. zeynepyaptırmıştı bişi çıkmamıştı. ama çıkarsada şekerden uzak duracaksın canım diyet veriyolar bildiğim dermansız dert vermesin canım allahım çaresi var allaha şüşür

bende dün yaptırdım ikincisinide 1 ay sonra yapıcaklar, ama şu an kolum çok ağrıyo ya

nasıl iki seferde mi yapılıyo ki böyle ben çok cahilim bu konuda ya ben iş yerimin burdaki sağlık ocağına sordm yapıcaklar kendi oturduğum yerdeki değil yani peki evrak felan istiyolarmı nasıl oluyo yani bide çok acıyomu ya ne biliym sanki sağlık ocaklarına güvenmiyorum bebeğime ya bişey olursa diye korkuyorum vurulmasam mı acaba ?

bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?

ben ayın 4 dünde yaptırdım martın 4 dündede ikinciyi olucam doktoruma sorduğumda yaptır dedi bana

ArchmaniayA çokk üzüldüm ya ALLAH sabır versin
offffffffffff ALLAHIM hepimizi korusunnnnnnn yaaaaaa

bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?

bana doktorum gerek yok dedi.

kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum

çok üzüldüm ya, Allah sabır versin
doğmuş demişsin ölümü doğmuş, yoksa yaşatılamamış mı

pardon bayan siz yenidoğan hemşiresi misiniz yerimseniben
sağol sevracım güzel bilgilerin için
valla cnm şimdilik öyle hatta yeni doğan hemş yanında emzirme danışman hemş ve anne bebek dostu brn hemş yim amaaaa doğumdan sonra terzi kendi söküğünü ne kadar diker bilmiyorum :ecrin_bebek:
karbonatlı suda iyi geliyo diolar hem bebeğin ağzında pamukçuk olmuomuş

cnm kesinlikle önermiyorum ben bu çok yaygın evet göğüs ucuna sürüyolar emzirmeden önce yada benzer şeyler yapılıyo buda yanlış bebeğin ağzında pamukcuk oluşmuşsa evet karbonatlı suyla temizlersin ama göğsüne sürerek diill temiz bir bez parcasıyla bebeğin dilini silerek yapılır bu işlem sakın sürmeyin doğum yapacağınız hastane bebek dostu hastanesi ise zaten anlatırlar bunları diye düşünüyorum gerçi anlatılan şeyler yöre yöre şehir şehir değişiklik gösteriyo :ecrin_bebek:

mexelina muhtemelen 100 lük isteyecektir. inşallah onda sorun çıkmaz. zeynepyaptırmıştı bişi çıkmamıştı. ama çıkarsada şekerden uzak duracaksın canım diyet veriyolar bildiğim dermansız dert vermesin canım allahım çaresi var allaha şüşür

İnşallah diyete gerek kalmaz canım dua ediyorum şu 100 lük test normal çıksın diye

nasıl iki seferde mi yapılıyo ki böyle ben çok cahilim bu konuda ya ben iş yerimin burdaki sağlık ocağına sordm yapıcaklar kendi oturduğum yerdeki değil yani peki evrak felan istiyolarmı nasıl oluyo yani bide çok acıyomu ya ne biliym sanki sağlık ocaklarına güvenmiyorum bebeğime ya bişey olursa diye korkuyorum vurulmasam mı acaba ?

cnm bende eşimin iş yerinin ordakine gittim kaç haftalık falan olduğumu sordular biraz acıcak dedi yaptı,dün hiç acım olmadı gece başladı halada ağrıyo...1 ay sonraya gel ikincisini yapıcas dediler o kadar,adres falan bendende almadılar

kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum

yaaaaaa çoook üzüldüm allahım sabır versin....ne yazacağımı bilemedim birden şok oldum..

valla cnm şimdilik öyle hatta yeni doğan hemş yanında emzirme danışman hemş ve anne bebek dostu brn hemş yim amaaaa doğumdan sonra terzi kendi söküğünü ne kadar diker bilmiyorum :ecrin_bebek:

cnm kesinlikle önermiyorum ben bu çok yaygın evet göğüs ucuna sürüyolar emzirmeden önce yada benzer şeyler yapılıyo buda yanlış bebeğin ağzında pamukcuk oluşmuşsa evet karbonatlı suyla temizlersin ama göğsüne sürerek diill temiz bir bez parcasıyla bebeğin dilini silerek yapılır bu işlem sakın sürmeyin doğum yapacağınız hastane bebek dostu hastanesi ise zaten anlatırlar bunları diye düşünüyorum gerçi anlatılan şeyler yöre yöre şehir şehir değişiklik gösteriyo :ecrin_bebek:

o zaman sadece lasinoh krem kullanıcas,herkes onu öneriyo,yıkamadan direk bebeğide emzirebiliomuşuz ya öğrenicek ne çok şeyimiz var

o zaman sadece lasinoh krem kullanıcas,herkes onu öneriyo,yıkamadan direk bebeğide emzirebiliomuşuz ya öğrenicek ne çok şeyimiz var

elbette lansinoh krem diğerlerine göre daha iyi yani illada sürcekseniz doğumdan sonra %100 saf lanolin olmasına dikkat edin ama zaten memeyi emzirmeye hazırlamışsanız ve doğru teknikle emzirip sütünüzün bulaşan kısmını meme başına yedirirseniz hiçbir şekilde emzirme sorunu yaşamazsınız yani kreme ihtiyacın olmaz zaten bu durumda doğum öncesi aldığın lanolin içeren kremin geri kalanını doğum sonrasında banyo yaptıktan sonra kullanabilirsin göğüs ucun kurumasın die oda bayanssulusmile

çok üzüldüm ya, Allah sabır versin
doğmuş demişsin ölümü doğmuş, yoksa yaşatılamamış mı

sanırım canlı doğup yaşatılamamış canım. bende ayrıntıyı bilmiyorum.dün akşam konuştuğumda bebek karnında sağdı.

Benim de iki gundur karnimin alt kisminda bi acaip baski var ya. :1ninca:

Back
X