2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaamm bebişim gelmıs kacırmısım yahu..
gecmıs olsun neysekı bısey olmamıs.
bebiş02 olcak sneın oglunun adı zaten

özgeyle uklada gelsın öle yapıcam suprızımısempatiksalakcinni

özge gelmez bugün
mesaj attım annemler var nete giremiyorum ddedi
şleri başlarından aşkın
hiç görmedim daha onu topikte

Yani hareket etmedigi icin aglamadim. Ben agladigim, uzuldugum icin sanki hic hareket etmedi.
Olabilir mi oyle birsey yoksa ben mi kafayi yiyorum
. Archimim kiz birde simdi aklima ne geldi
hani bizim bebisleri boyu kisa ya acaba hareket ediyor da biz mi hissedemiyoruz
karnimiz da genis belki bilemiyorum ya durum budur yada tembel veya uslu kizlarimiz vardir.

Ondan mi oyle tuhaf bi his oluyor ki canim.

bende bebek toplandığı zaman oluyor. ama tabi nasıl bir his olduğunu tam anlatamadığım için seninki neden oluyor bilemeyeceğim.benim nefesim kesilir gibi oluyor karnımın bir tarafı sertleşiyor. 15 sn kadar sürüyor sonra düzeliyor. tabi günde 1-2 kere falan oluyor bunlar.

:roflol::roflol:
demek kızıma kısa dersin,halbuki selvi boylu benim bebem. bazı bebeklerde dışa doğru değil içe doğru tekmeledikleri için anlamazmışız. belki bizimkiler içe doğru tekmeliyor. ayy ne bileyim manyak oldum bu bebe yüzünden .ilk defa dün sürekli tekmeledi. bugün yoruldu tabi uyuyor sanırım.

bir de sen üzüntülü ya da sevinçliyken seni hisseder ağladığın için de oynamamış olabilir
.

canım telaşlanma sakın ama bunlar kasılmalar olabilir dr mutlaka söyle...

canım telaşlanma sakın ama bunlar kasılmalar olabilir dr mutlaka söyle...

evet canım biliyorum. günde 3-4 kere olması normal dediler. bende de zaten 1 yada 2 kez oluyor o yüzden telaşlanmıyorum. ama artarsa sıklığı tabiki hemen doktora giderim.

kızlar annemler geldi ve bebikimin eşyalarını getrdiler...ciciler sayfasına koydum biraz...

Bu sabah sağlık ocağında kadın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye çalışırken benim hissetmememe rağmen çok yaramaz, durmadan hareket ediyor, kalp atışını yakalıyorum hoop yer değiştiriyor dedi. Oysa ben tekme falan da hissetmedim o sırada. Yani biz hissetmesek de onlar içimizde 4 dönüyor.:CüvCüv:

benim herifte nihayet sipariş vermiş mobilyaları
1 hafta -10 gün içinde gelirmiş
oh be

Elh kıssssssssss ciciler topiğindeki cicileriniz gördüm avizede diğeride çok güseldeeee bir şey sorcam kullandığınnnnnn ip simlimi??????????????

Elh kıssssssssss ciciler topiğindeki cicileriniz gördüm avizede diğeride çok güseldeeee bir şey sorcam kullandığınnnnnn ip simlimi??????????????

yok diil asfam
normal yün
tutkal kurumadan
normal sim sürdüm
ama simli ipte iyi fikir
ama bu kadar parlamaz herhalde

kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
offffffff inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:çok geçmiş olsun dileklerimizi söle canım
inan çok üzüldümmmmmmmmmmafoldumben

kızlar bebege öozart dınletıyorum sesı acmamla kıpır kıpır etmesı bır oluyo
acaba hosunamı gıdıyo yoksa ısyanmı edıyokaydirigubbakcemile3

selam kızlar doktorda gelıyorum hersey yolunda bı problem gozukmuyormus.
628 gr dedı bebegımn kılosuna yanlş duymdysam heyecandan unutyrmda buarada sanırım doktorumuda degstrcm cunku sskylada dogum yaptrmyrmus off yaa bakalım ne yapcam kafam karıstı

avizenede altın yastığınada bayıldım.E harfınde olması çok hoş olmuş.:lepi:

adı kısa olsaydı
ismini tastamam yazıp yatağına koycaktım
nette görmüştüm ama
elifzel yazana kadar doğururum herhaldebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…