- Konu Sahibi daemon
-
- #55.621
bende dün yaptırdım ikincisinide 1 ay sonra yapıcaklar, ama şu an kolum çok ağrıyo ya
bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?
bende burdaki sağlık ocağını tetanoz aşısını sordum öğle arası gidip hemşire 1 de gel yapalım dedi korktum kaçtım mafoldumben ne biliym hiç bi sorgu sual yapmadan direk yapıcaklar diye öylemi oluyo bu iş yaptıranlar ? Hem şartmı yaptırmak ya ?
kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
valla cnm şimdilik öyle hatta yeni doğan hemş yanında emzirme danışman hemş ve anne bebek dostu brn hemş yim amaaaa doğumdan sonra terzi kendi söküğünü ne kadar diker bilmiyorum :ecrin_bebek:pardon bayan siz yenidoğan hemşiresi misiniz yerimseniben
sağol sevracım güzel bilgilerin için
karbonatlı suda iyi geliyo diolar hem bebeğin ağzında pamukçuk olmuomuş
mexelina muhtemelen 100 lük isteyecektir. inşallah onda sorun çıkmaz. zeynepyaptırmıştı bişi çıkmamıştı. ama çıkarsada şekerden uzak duracaksın canım diyet veriyolar bildiğim dermansız dert vermesin canım allahım çaresi var allaha şüşür
nasıl iki seferde mi yapılıyo ki böyle ben çok cahilim bu konuda ya ben iş yerimin burdaki sağlık ocağına sordm yapıcaklar kendi oturduğum yerdeki değil yani peki evrak felan istiyolarmı nasıl oluyo yani bide çok acıyomu ya ne biliym sanki sağlık ocaklarına güvenmiyorum bebeğime ya bişey olursa diye korkuyorum vurulmasam mı acaba ?
kızlar bende felaket tellalı gibi oldum ama archmania dün gece bebeğini kaybetmişmafoldumben
telefon edeceğim ama elimde gitmiyor. arasam ne diyeceğim acısını nasıl dindiririm bilemiyorum
valla cnm şimdilik öyle hatta yeni doğan hemş yanında emzirme danışman hemş ve anne bebek dostu brn hemş yim amaaaa doğumdan sonra terzi kendi söküğünü ne kadar diker bilmiyorum :ecrin_bebek:
cnm kesinlikle önermiyorum ben bu çok yaygın evet göğüs ucuna sürüyolar emzirmeden önce yada benzer şeyler yapılıyo buda yanlış bebeğin ağzında pamukcuk oluşmuşsa evet karbonatlı suyla temizlersin ama göğsüne sürerek diill temiz bir bez parcasıyla bebeğin dilini silerek yapılır bu işlem sakın sürmeyin doğum yapacağınız hastane bebek dostu hastanesi ise zaten anlatırlar bunları diye düşünüyorum gerçi anlatılan şeyler yöre yöre şehir şehir değişiklik gösteriyo :ecrin_bebek:
İnşallah diyete gerek kalmaz canım dua ediyorum şu 100 lük test normal çıksın diye
o zaman sadece lasinoh krem kullanıcas,herkes onu öneriyo,yıkamadan direk bebeğide emzirebiliomuşuz ya öğrenicek ne çok şeyimiz var
çok üzüldüm ya, Allah sabır versin
doğmuş demişsin ölümü doğmuş, yoksa yaşatılamamış mı
yaaaaaa çoook üzüldüm allahım sabır versin....ne yazacağımı bilemedim birden şok oldum..
Archmania mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?