2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:( bende öle çok kilo aldım ne olacak bilmiyorum kardeşlerim dalga geçmeye başladılar şirketten forklift getiririz artık seni kaldırmak için falan diyorlar . Kilo dışında birde şişiyorum ellerim ayaklarım yüzüm :(.birde benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı salı günü 100 ml yaptıracağım :( dua ediyorum inşallah problem olmaz diye halbuki risk grubunda da değilim
benim de ayak bileklerim şişmeye başladı yaa..
evde 2 gün iş yaptım hele o bileklerin kemikleri yokolduu
parmağımı bastırıyordum izi çıkıyorduu

naklısın canım acaba bebişin ağırlığını gramdan kiloya ne zaman çeviricaz rabbim o günleri de gösterir inşallah:Saruboceq::nazar::teytey:

27-28 haftalık olduğunda bebişlerimiz artık 1 kilonun üzerine çıkmaya başlıyor.......az kaldı.......:))

kızlar fark ettiyseniz elhamaraaa da yok ay ne meraklıyım
civcivlerini kaybatmiş tavuk gibi soruyorummkaydirigubbakcemile3

bende en son 60 kiloydum tabi bu 2 hafta önceydi.54,5 la başladım hamileliğe şimdi tartı görünce kaçıyorum. 1-2 kg daha almışımdır sanırım
ben de 8 dim.
sonra son 1 ayda almadım gibi geliyordu
ama yine almışım
ay ne olacak böyle bilmiyorum
öyle deli gibi de yemiyorum ama
bilmiyorumkismile

kızlar fark ettiyseniz elhamaraaa da yok ay ne meraklıyım
civcivlerini kaybatmiş tavuk gibi soruyorummkaydirigubbakcemile3
elhamra çarşamba günleri yok zaten canım..
kocası izinli oluyor da aklinialirimsmile

:( bende öle çok kilo aldım ne olacak bilmiyorum kardeşlerim dalga geçmeye başladılar şirketten forklift getiririz artık seni kaldırmak için falan diyorlar . Kilo dışında birde şişiyorum ellerim ayaklarım yüzüm :(.birde benim ilk şeker yüklemem yüksek çıktı salı günü 100 ml yaptıracağım :( dua ediyorum inşallah problem olmaz diye halbuki risk grubunda da değilim

Canım umarım 100 lük ogt iyi çıkar inşallah. Sana tavsiyem sakın sonuç iyi çıksın falan diye şeker ve karbonhidrat diyeti yapma. Normal yemene devam et çünkü bu test öncesi asla diyet önermiyor doktorlar.Maalesef gebelik şekerinin risk grubunda olmakla alakası yok. Ama risk grubunda değilsen bilki gebelik sonrası şeker hastalığı kalmayacak. Kafanada bu durumu çok takma sonuç kötü çıksa bile dikkat ettikten sonra bebeğe bişey olmuyor. Benimde ilk yüklemem yüksek çıkmıştı ben risk grubunda olduğum için çok çok ağladım. Sakın sende benim gibi yapıp boşuna üzme kendini.

ya şuan qittiğim hastanenin hijyen konusunda yetersiz olduğu hakkında duyumlar aldım..
bu yüzden hastanemi ve doktorumu değiştirmek istiyorum
bana haznedar Hospitalium hastanesini önerdiler.
hastaneye qitmeden önce hakkında bilqiler edinmek istiorum
acaba nasıl bi yer yaa abine sorabilir misin?bilmiyorumkismile
tamam canım bu gün bi ara sorup sana mesaj atarım tabi kesin o hastanemi bende
bilmiyom sorunca anlarızbilmiyorumkismile

kızlarr bir arkadaşımm bana hediye almak istiyorrr ihtiyacıno lan birşey olsun istiyorrr 5 li setler varyaa kanguru+ana kucağı+port bebe+alt açmaa+anne çantaa gitti gidiyorda gördükk sizce lazım birşey mi ?

evet sanırım öyle
doktor da sonuna kadar kullanacaksın diyor.. bilmiyorumkismile
ben de başından beri aynı ilaçları kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcakmışım..
slm canım
teşekkürler
hani nickin recepivedik olmazsa 5.5 kiloya inanıcam avatarda öyle göz yanılması diyosun ha kilon gayeet ideal yarım kilo fazlayım sendenboshayallersmile:nazar:
evet senle haftalarımız, boyumuz ve bebişlerimizin cinsiyeti de aynı.. yoksa biz kardeş miyiz bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
ben de 8 dim.
sonra son 1 ayda almadım gibi geliyordu
ama yine almışım
ay ne olacak böyle bilmiyorum
öyle deli gibi de yemiyorum ama
bilmiyorumkismile

kızlar bu kadar dert etmeyin bence, 20-25 kilo alıp doğumdan sonra veren bisürü kadın var, bunların hepsi birer hatıra olarak kalacak :1rolleyes:

özge ya kaç aydan sonra ilişki yasak valla ben 2 haftadır yasakladım kendime doğrumu yaptım acaba bilmiyorumkismile

cleopatraya göre yasak yok delikafadulden bana göre başından beri yasak .
sen en iyisi doktoruna danış canım en doğru kararı o sana söyler

kızlarr bir arkadaşımm bana hediye almak istiyorrr ihtiyacıno lan birşey olsun istiyorrr 5 li setler varyaa kanguru+ana kucağı+port bebe+alt açmaa+anne çantaa gitti gidiyorda gördükk sizce lazım birşey mi ?

evet bence aldır onu önümüz yaz güneşli hava boll booll d vitamini aldır aldırrr:dance:

özge ya kaç aydan sonra ilişki yasak valla ben 2 haftadır yasakladım kendime doğrumu yaptım acaba bilmiyorumkismile
kız daha erken..
son 1-1,5 ayda fln yasaklıyorlar diye biliyorum..
ama canın istemiyorsa boşver yasakla gtsin..
ben de yasaklamak üzereyim..
gerçi benimki de öyle çok isteyen bir tip değil ama..
2 haftada 1, 3 haftada 1 bile olsa istemiyom artık..
mart ortasından itibaren yasak bana da sempatiksalakcinni

dualarımız seninle canım inşallah bir problem çıkmaz bitanesi:Saruboceq:

:) Saol canım

benim de ayak bileklerim şişmeye başladı yaa..
evde 2 gün iş yaptım hele o bileklerin kemikleri yokolduu
parmağımı bastırıyordum izi çıkıyorduu

aynen evde oturuyor olmama rağmen şişiyor geçen hafta sonu biraz yürüdüm ayakkabının izi çıkmış ayalarımda dün bir dünya test yaptırdım idrar testi kan testi bir problem yok herşey olması gerektiği gibi bir kültür testi çıkmadı oda yarın çıkar sanırım inşallah ondada birşey yoktur . Doktor tuzu azalt tamamen kesme ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış dedi ama zaten ben 10-15 gündür az tuzlu yapıyorum tüm yemekleri

Back
X