2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar doktordan geldim. öğleden sonra az bişey daha leke geldı hemen çıktım işten gıttım. baktı bebek saglıklı, kesede kanama yok, idrar yollarımda az bişey ıltıhaplanma varmış, birde progestan eksıklıgı oluşmuş az bişey. iğne yedım hap verdı. bu ıyı bırşey degılmiş erken dogum riski varmış bu gıbı durumlarda ama ben yınde de sınırdaydım eksı degılmişim. panık yapıcak bırşey yok dedı. yenıden kanama olursa gel olmazsa pazartesı gel dedı. bol bol dınlen dedı. yarın işi bırakıyorum kızlar, tam isabet oldu. yani karnımın ustune yattıgım için olmamış sakın sizde korkmayın.

Canım çok geçmiş olsun.Allahtan erkenden fark edilmiş . Bende 12 haftalık hamileyken kanamam olmuştu allahım düşmanıma o anı yaşatmasın diye hep dua ettim 3 gece 2 gün hastanede yattım 15-20 gün yatak istirati verdiler ama doktor hep dikkatli ol diyor benimde işten ayrıldığım döneme denk geldiği için sürekli evde dinleniyorum.

Allahım bebeişlerimizi korusun sağlık iilik versin hepimize

Günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk.. dün annem rahatsızlandı hastaneye kaldırdık..mafoldumben
dün öğleden sonra bütün qün hastanelerde koşturdum her yerim ağrıyo çok kötüyümmafoldumben
dün qece taburcu ettiler annemi bizde eve qeldik şimdi birazdan çıkıp tekrar annemin yanına qidicem..
dua edin..
kendinize iyi bakın.. hayırlı qünler..:gitme:

Günaydın kızlar..
dün öğleden sonra bütün qün hastanelerde koşturdum her yerim ağrıyo çok kötüyümmafoldumben
dün qece taburcu ettiler annemi bizde eve qeldik şimdi birazdan çıkıp tekrar annemin yanına qidicem..
dua edin..

Çok eçmiş olsun canım . allah acil şifalar versin :Saruboceq:

Günaydın kızlar,

Cleo geçmiş olsun canım. İnşallah annen tez zamanda sağlığına kavuşur. Umarım ciddi bişey değildir. Sen de kendine dikkat et.

cANIM ÇOKGEÇMİŞ OLSUN aLLAH ŞİFA VERSİN

Günaydın kızlar..
dua edin..

merhaba kızlar doktordan geldim. öğleden sonra az bişey daha leke geldı hemen çıktım işten gıttım. baktı bebek saglıklı, kesede kanama yok, idrar yollarımda az bişey ıltıhaplanma varmış, birde progestan eksıklıgı oluşmuş az bişey. iğne yedım hap verdı. bu ıyı bırşey degılmiş erken dogum riski varmış bu gıbı durumlarda ama ben yınde de sınırdaydım eksı degılmişim. panık yapıcak bırşey yok dedı. yenıden kanama olursa gel olmazsa pazartesı gel dedı. bol bol dınlen dedı. yarın işi bırakıyorum kızlar, tam isabet oldu. yani karnımın ustune yattıgım için olmamış sakın sizde korkmayın.

gözün aydın ve geçmiş olsun. bebeğinde sorun yok çok şükür. ben 10. haftamda resmen adet görür gibi kanama geçirmiştim gene de bebeğim beni bırakmadı. sende korkma iç birşeycik olmaz. ama dikkati de elden bırakma sakın. kendini yorma, moralini yüksek tut ve ilaçlarını düzenli kullan.

Günaydın Kızlarrr kandiliniz mübarek olsun. Cleocim geçmiş olsun canım allah annene acil şifalar versin. Umarım çok ciddi bişey değildir. Bende iyileşemedim ama işe geldim bugün evde yanlız daha kötü oluyorum sanki belki erken çıkarım

günaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı kandıller dılıyorum hepınızee...
bu arada cosmom dun ızınlı falanmıydın sen yafss nerelerdeydın?

Back
X