- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #56.561
:roflol:evet evet pardon laelaelaelaelae
sen de katıl muhabbetlere
dal ortasından
biz öle yapıyoz. sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:evet evet pardon laelaelaelaelae
yuffiii hihoyyyt
bize de kısmet olsun çabucak inşallah
sahiden kaçıncı haftadan itibaren giriliyordu 3. trimester a yaa...
aa benim ticker da yazıyodu kız dur bakıyım sempatiksalakcinni
22+3 haftalık.yalnız ben bu aralar grip oldum.ilaç alamayınca geçmiyor8-5 çalışınca dinlenmek ne mümkün
merhaba özge tanıştığıma memnun oldum.dün katıldım aranıza banada yazın
:roflol:
sen de katıl muhabbetlere
dal ortasından
biz öle yapıyoz. sempatiksalakcinni
22+3 haftalık.yalnız ben bu aralar grip oldum.ilaç alamayınca geçmiyor8-5 çalışınca dinlenmek ne mümkün
yakın gebeliklerimiz 22+5 oldum bugün zemuszemus meslek ne[/QUO
hım yakınmışş kaydirigubbakcemile3...devlet dairesinde memurum.8-5 çalışıyorum işte
hadi yaa..ben 3. trimester e vakitsiz girdim sanırım. geceleri uyuyamıyorum artık. küçük hanım da rahatsız oluyor. sürekli uyandırıyor beni
ani hareketle olmuş olabilir geçer birazdan . bazen bende de oluyor sanki oradan birşey kopuyor gibi acıyor.
hadi yaa..
benimki hiç uyandırmıyor gece falan
uyuyor sanırım.. aman aman uyusun.. nasıl uyandırıyor seninki archi?
tekmeliyor mu?
ben de geceleri çok uyanmaya başladım ama
kedi ayak ucumda uyuyor ya, onu rahatsız etmemek için uyanıyorum gibi geliyor.. sempatiksalakcinni
ben de böyle manyakım işte
şimdi ona üzüldüm ya traş oldu diye
bi dediğini iki etmiyom sempatiksalakcinni
yakın gebeliklerimiz 22+5 oldum bugün zemuszemus meslek ne[/QUO
hım yakınmışş kaydirigubbakcemile3...devlet dairesinde memurum.8-5 çalışıyorum işte
sen iyisin yine ben 8_5 in üzerine haftada 2 tane 24 saat nöbet tutuyorum ve ayda 2 hafta sonumda 24 saatlik nöbetlere ayrılıyo.mesela daha dün çıktım 24 saat nöbetten. cuma günü sabah 8 de gelip cumartesi sabah 8 de çıkcam hastaneden ve pazar yine sabah 8 de gelip pazartesi sabah 8 de çıkcam bunun dışındaki günlerdede yine 8_5 mesaim var yani sen yinede haline şükret
ya kızlar bende gecelerı uyuyamyrm artık saga donsem yok sola donsem yok yuzustu yatyr bulyrm kendımı hep bıde donerken hertarafım agrıyrsabah kalktıgmdada dayak yemıs gıbı oluyorum ofyaaaa
ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismileya kızlar bende gecelerı uyuyamyrm artık saga donsem yok sola donsem yok yuzustu yatyr bulyrm kendımı hep bıde donerken hertarafım agrıyrsabah kalktıgmdada dayak yemıs gıbı oluyorum ofyaaaa
Günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk.. dün annem rahatsızlandı hastaneye kaldırdık..mafoldumben
dün öğleden sonra bütün qün hastanelerde koşturdum her yerim ağrıyo çok kötüyümmafoldumben
dün qece taburcu ettiler annemi bizde eve qeldik şimdi birazdan çıkıp tekrar annemin yanına qidicem..
dua edin..
kendinize iyi bakın.. hayırlı qünler..:gitme:
Saol canımmmm,Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu arada...
Hayırlrı kandillerr..