2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay naaptın sen? Denir mi öyle şey.

Ben de geçen gün dedim bana doğumda çiçekli keklerden gönder diye. Doğumdan 1 hafta önce çıkalım, doğumda vereceğim şeker mi istiyorsun, çiçek mi istiyorsun, hediye mi istiyorsun hepsini halledelim, doğumda bir de alışverişle uğraşamam diye tersledi. Sanki kendisi doğuracak.
:roflol:

Ben de geçen gün dedim bana doğumda çiçekli keklerden gönder diye. Doğumdan 1 hafta önce çıkalım, doğumda vereceğim şeker mi istiyorsun, çiçek mi istiyorsun, hediye mi istiyorsun hepsini halledelim, doğumda bir de alışverişle uğraşamam diye tersledi. Sanki kendisi doğuracak.

doğumdan sonra bu sözünü unutturma ama
bide lohusalık tiribi at
ben eşimi lohusalığım konusunda örneklerle bol bol uardım
şimdi doğumdan sonra 3 hafta izin alıp benimle ilgilenmeyi planlıyor sempatiksalakcinni

Ay naaptın sen? Denir mi öyle şey.

:))) çok hoşmuş yaaa
sende yani adamın halinden hiç anlamıyosun o kadar zorlukla doğum yapcak bi de mağza mağza nassı dolaşsın :roflol:

aaaaaaaaaa neyazmıskı o kaaaaa duygulandın kıyamam kıssss daenın kendısı ortada yok kargoları gezınyrr:)

minik elifzelim iyi günnerde giysin
ilk adımlarını görürüz inş falan yazmış
:asigim:

hayır canım hava alanının orda
senede 1 kez yapılıyor anne bebek fuarı
aklına gelebilecek her malzeme vardı
hamileliğimin başından beri bu odayı istiyordum ama yeri izmirde görmeden alamam diye vazgeçmiştim, şansıma fuara gelmişler, gördük aldık hemen

Şanslıymışsın walla
bende modokoda var die sevinmiştim inş. bende bulurum :Saruboceq:

stella aldığın mağzanın adını ne hatırlıyomsun benim oda aldığım yerdede bunun aynısı vardı ?

yaaa ben gÖbÜŞÜmÜn resmını koydum ama kucucuk sekılde ekleyebıldım bu foto ekleme ıŞını beceremıym bırturlu:(

bi kargo geldi
ben avondan geldi sandım
bi baktım
daemoşum yollamış
notta yazmış içine
bende duygulandım işte
ağlayasım geldi:sinifsinif:
olumunekankayizsmile
ağlama kısss...
aaaaaaaaaa neyazmıskı o kaaaaa duygulandın kıyamam kıssss daenın kendısı ortada yok kargoları gezınyrr:)
takipteyim heeesempatiksalakcinni
ayyyyy :çok üzgünüm:
sana da yazarım kıskandın dimiii

minik elifzelim iyi günnerde giysin
ilk adımlarını görürüz inş falan yazmış
:asigim:

Şeniz

kızlar eşimle konuştum simdi iyi geçti oldu gibi dedi ama yanında birileri vardı anlatamadı cok.haber vereyim dedim

olumunekankayizsmile
ağlama kısss...

takipteyim heeesempatiksalakcinni

sana da yazarım kıskandın dimiii

şeniz

hehehe bende diyordum nerelerde valla dunde sorudm senı amacevap veren olmadı yewwrumm

güzel şeyler varmıydı???
resmi varsa sende eklermisin bi de kaça aldın???

benimkini 3400 mü ne dedi 3lü dolap büyüyen yatak şifonyer içinin tekstilini ayrı satıyodu ben peşin 2400 e hepsini ve artı olarakda bunlara 2 tae duvar rafı ve isimlik hediye olarak aldım. Resmi eklemiştim geçen sayfalarda tekrar buluyımda ekliyim yalnız internet sayfasında odanın komple şekli yok sadece yatağı var kopyalanma riskine karşı her modeli koymuyolar

Back
X