• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalmazlar inşallah,
archim sezeryan olmazsak zaten acele gideğiz demek
süslemeye vakit olmaz, kapıya süsü takıp şekerleri yerleştirdilermi bu kadar
ama özel bişey istiyorsan birilerine tembihle, belki ben ablama söylerim o ayarlar bişiler
mesela pembe balon şişirip 3-4 tane koyabilir

evet bende herşeyi hazırlayıp tembihleyeceğim herkese. balon malon birşey yapsınlar ben doğumdayken sempatiksalakcinni

anacım sizler ne güzel ciciler seçiyorsunuz bebişlerinize ben çok kararsız kalıyorum ve almadan çıkıyorum mağazalardan dün gece eşim benim bi pimpirikliliğimden dolayı cinnet geçirecekti neredeysebilmiyorumkismile hiçbişey beğenmediğimi bebeğin buyuduğunu ama daha bir yatağının bile olmadığını bağırarak söyledi sen beni nasıl beğendin hayret diyince bende o sinirle bende dedimki valla bende anlamadım enayiliğime doymamışım demekki almışım alllahhhh bu adam bir kedi oldu mahsum mahsum duyu sömürüsü yapmadımı biliyordum zaten sevmediğini ne yapsamda beğendiremiyorum kendimi sana diye birsürü şey söyledi neyse sonra barıştık ama eşimi üzdüm baya bir kelimeyle yerlebir oldu sanırım hamileliğim onuda etkiledi nasıl olmuşsaaakaydirigubbakcemile3
kız sen de az değilsin hee kaydirigubbakcemile3

b u bebek odası nasıl???
eğer düz beyaz bulamazsam diye elde tutuyorum bunu

belissekercivcivbuyuyenbesiktakim.jpg

ayyy çok şirinnnn
hihoyyyt

anacım sizler ne güzel ciciler seçiyorsunuz bebişlerinize ben çok kararsız kalıyorum ve almadan çıkıyorum mağazalardan dün gece eşim benim bi pimpirikliliğimden dolayı cinnet geçirecekti neredeysebilmiyorumkismile hiçbişey beğenmediğimi bebeğin buyuduğunu ama daha bir yatağının bile olmadığını bağırarak söyledi sen beni nasıl beğendin hayret diyince bende o sinirle bende dedimki valla bende anlamadım enayiliğime doymamışım demekki almışım alllahhhh bu adam bir kedi oldu mahsum mahsum duyu sömürüsü yapmadımı biliyordum zaten sevmediğini ne yapsamda beğendiremiyorum kendimi sana diye birsürü şey söyledi neyse sonra barıştık ama eşimi üzdüm baya bir kelimeyle yerlebir oldu sanırım hamileliğim onuda etkiledi nasıl olmuşsaaakaydirigubbakcemile3

babalar bizden daha çok hamilelik yaşıyor sanırım :CüvCüv:
benim kocişde durup dururken aşeriyo delikafadulden
bi de çok alıngan oldu delikafadulden

yaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
berbaaat bir anlatım bozuğluğuna uygun cümle kurdum bravo bana kaydirigubbakcemile3

yaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
berbaaat bir anlatım bozuğluğuna uygun cümle kurdum bravo bana kaydirigubbakcemile3

benimkisi pek birşey almaz gibi geliyor. bakalım süpriz yapacak mı ??
zaten para da kalmadı ne alsın garibim

bilmiyorumkismile

Ben çok merak edıyorum.Bakalım ne yapcak yada alıcak dıye.Hayel kırıklığına uğramayız ınş.kaydirigubbakcemile3

benimki kesin bi altın alır ama ne alır bilemiyorum boshayallersmile

eşime çıtlatmıştım bi ara, çünkü bilmez öyle şeyleri söylemem gerek
alırım, istediğim bişey varmı dedi,
bende sen karar ver dedim
inşallah o telaşede unutmaz
ama ablamıda tembihledim hatırlatsın diye aklinialirimsmile

geçen pazar fuardan aldım
kulpları farklı olcak onlarda ahşap beyaz olacak, belki sonra gider kendim cicili kulplar alırım

e1.jpg

e2.jpg

e3.jpg

e4.jpg

fuar nerdeydi modokodamı???
ama çok güzelmiş takım güle güle büyüsün bebişin içinde. Bende böyle sade beyaz istiyorum işte kulplarını renk renk alıcam bide odayı çok süslemeyi düşünüyorum ondan sade bi takım ii olur.
çok beğendim walla

ay ben cok duygulandımmafoldumben

senin yerine güneş koyar aklinialirimsmile

buluşcaazz ohh aklinialirimsmile

ayyy ne işi varmış kocasının babanesinin hamile kadının evinde

kim kime hizmet etcek hayret bişi:umursamaz:

heheheh valla yorulcak daeee

kızlar bebek şekeri ve kapı süsü için gittigidiyor a da bakın mutlaka..

Ben şimdi melek kanatlı bir kapı süsüne 5,5 tl. Den teklif verdim.
20 tl ye kdr çıkacam bakalım üzerime teklif verenler olursa..
Kapı süsü bu

melek kanadı kapı süsü - pembe - 1 tl'den, #24751673 gittigidiyor.com

cok guzelmıs gormustm bunu benn

Ay naaptın sen? Denir mi öyle şey.

eşime çıtlatmıştım bi ara, çünkü bilmez öyle şeyleri söylemem gerek
alırım, istediğim bişey varmı dedi,
bende sen karar ver dedim
inşallah o telaşede unutmaz
ama ablamıda tembihledim hatırlatsın diye aklinialirimsmile

Ben de geçen gün dedim bana doğumda çiçekli keklerden gönder diye. Doğumdan 1 hafta önce çıkalım, doğumda vereceğim şeker mi istiyorsun, çiçek mi istiyorsun, hediye mi istiyorsun hepsini halledelim, doğumda bir de alışverişle uğraşamam diye tersledi. Sanki kendisi doğuracak.

fuar nerdeydi modokodamı???
ama çok güzelmiş takım güle güle büyüsün bebişin içinde. Bende böyle sade beyaz istiyorum işte kulplarını renk renk alıcam bide odayı çok süslemeyi düşünüyorum ondan sade bi takım ii olur.
çok beğendim walla

hayır canım hava alanının orda
senede 1 kez yapılıyor anne bebek fuarı
aklına gelebilecek her malzeme vardı
hamileliğimin başından beri bu odayı istiyordum ama yeri izmirde görmeden alamam diye vazgeçmiştim, şansıma fuara gelmişler, gördük aldık hemen

Back
X