2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa iyice karıştı sanırım nedir son durum?? Sanırım buluşmuyoruz . Erteleyelim derseniz 14 Marta erteleyelim derim.

Buluşursak beni kociş bırakıcak arabayla seni kapının önünden alırız dönüşte ne yaparız bilmiyorum ama eve dönersek yine kapının önüne bırakırız kociş izin verir o zaman olmazmı.
hee olur
evde de buluşursak uzatırsınz ayaklarını kız ukla
bizde 2 tane 3lü koltuk var sempatiksalakcinni

Buluşursak beni kociş bırakıcak arabayla seni kapının önünden alırız dönüşte ne yaparız bilmiyorum ama eve dönersek yine kapının önüne bırakırız kociş izin verir o zaman olmazmı.

hee olur
evde de buluşursak uzatırsınz ayaklarını kız ukla
bizde 2 tane 3lü koltuk var sempatiksalakcinni

Ayy tamam ben kararımı değştirdim, Zeyneple Ukla gelirse ben de varım delikafadulden

sağol canım inşallah çabuk geçer.çalışırken dahada bi zor oluyo geçen hafta dr 5 günlük istirahat verdi ama halen geçmedi şimdi işe başladım aynıyım mafoldumben
evet hamilelikte daha zor geçiyor bende 1 hafta yattım ama geçmemişti
yavaş yavaş geçiyo maalesef

kızlar emzirme koltuğunu sallanan almak istiyorum sizin düşünceleriniz nedir

ben almadım emzirme koltuğu oda takımı alırken gerek olduğunuda düşünmedim o kadar para vermeye gerek duymadım bebeğimin odasında bi kanepe olucak zaten onu kaldırmıycam orada emziririm diye düşünüyorum emzirme yastığı alıcam onun yerine sadece

benim almam lazım çünkü başka bi yer yok oturmam için o odada. Sallanan koltuk fiyatlarına bakıcam bi de sallanan sandalyeler varya geniş geniş bi de onlara bakıcam belki öyle bişi de alabilirim.CADIARZU

benim almam lazım çünkü başka bi yer yok oturmam için o odada. Sallanan koltuk fiyatlarına bakıcam bi de sallanan sandalyeler varya geniş geniş bi de onlara bakıcam belki öyle bişi de alabilirim.CADIARZU

Aslında eşim çok istedi alalım diye hala alıcam ben o sandalyeyi diyo ama 800 lira dedi bize hadi bağıra çağıra 500-600 e aldım nakit yani önce bi odası gelsin odada duruma göre bakıcam bende o kendi için istiyo gibime geliyo rahat buldu koltuğu kaydirigubbakcemile3

ben kaçar kızlar...
bebişlerinize iyi bakın 24. haftadan sonra artık bizi anlayabiliyolarmış her zamankinden daha fazla konuşmak gerekiyomuş onlarla.

zeynep ne kadara aldın sallanan emzirme koltugunu
ben de maskoya bakacam onun için
kocam alcaktı bana ama ballı çıktı namussuz
onu da abime kakaladım aklinialirimsmile

tabii işten gelince rahat rahat yerleşcek koltuğa alcak bebişini de kucağınaaa erkekler işi biliyo wallaa

zeynep ne kadara aldın sallanan emzirme koltugunu
ben de maskoya bakacam onun için
kocam alcaktı bana ama ballı çıktı namussuz
onu da abime kakaladım aklinialirimsmile

300 liraya aldım canım ama maskoda daha pahalı anladığım kadarıyla

kızlar buluşma iptal mi oldu okuyamıyorum yazdıklarınızı çok yoğunum..özgeye mi gidiyorsunuz siz şimdiiikk

300 liraya aldım canım ama maskoda daha pahalı anladığım kadarıyla
çok iyi almışsın bilmiyorumkismile
piki ben onu fuar dışında en uygun nerden bulabiliirim acaba
500-600 flndı fiyatları ben ona göre hazırlamıştım abimi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…