Dediğim gibi bana uyar benimde fuardan aldığım emzirme sandalyem gelecekti bende adamlara gelmeyin evde yokum dedim onu öne çekebilirim.
hee olurBuluşursak beni kociş bırakıcak arabayla seni kapının önünden alırız dönüşte ne yaparız bilmiyorum ama eve dönersek yine kapının önüne bırakırız kociş izin verir o zaman olmazmı.
O zaman başka bir zamana erteliyoruz buluşmayı.
bence ertelemeyelimYaa iyice karıştı sanırım nedir son durum?? Sanırım buluşmuyoruz . Erteleyelim derseniz 14 Marta erteleyelim derim.
Buluşursak beni kociş bırakıcak arabayla seni kapının önünden alırız dönüşte ne yaparız bilmiyorum ama eve dönersek yine kapının önüne bırakırız kociş izin verir o zaman olmazmı.
valla şekerler
dediğim gibi ben yerleştim
müsaitim
kocamın çalışma odası evin apayrı biyerinde
ya orda oturur ya o da dışarı gider
gelmek isterseniz beklerim
biriniz kek biriniz börek yapar işte sempatiksalakcinni
piknik yaparız evde.
ama işiniz varsa da napalım
başka zaman buluşma topiği fln açmadan kendi kendimize buluşuruz
hee olur
evde de buluşursak uzatırsınz ayaklarını kız ukla
bizde 2 tane 3lü koltuk var sempatiksalakcinni
evet hamilelikte daha zor geçiyor bende 1 hafta yattım ama geçmemiştisağol canım inşallah çabuk geçer.çalışırken dahada bi zor oluyo geçen hafta dr 5 günlük istirahat verdi ama halen geçmedi şimdi işe başladım aynıyım mafoldumben
kızlar emzirme koltuğunu sallanan almak istiyorum sizin düşünceleriniz nedir
kız biz de buluşmuyoz ki aklın kalmasın sempatiksalakcinni
melAyy tamam ben kararımı değştirdim, Zeyneple Ukla gelirse ben de varım delikafadulden
ben almadım emzirme koltuğu oda takımı alırken gerek olduğunuda düşünmedim o kadar para vermeye gerek duymadım bebeğimin odasında bi kanepe olucak zaten onu kaldırmıycam orada emziririm diye düşünüyorum emzirme yastığı alıcam onun yerine sadece
benim almam lazım çünkü başka bi yer yok oturmam için o odada. Sallanan koltuk fiyatlarına bakıcam bi de sallanan sandalyeler varya geniş geniş bi de onlara bakıcam belki öyle bişi de alabilirim.CADIARZU
Aslında eşim çok istedi alalım diye hala alıcam ben o sandalyeyi diyo ama 800 lira dedi bize hadi bağıra çağıra 500-600 e aldım nakit yani önce bi odası gelsin odada duruma göre bakıcam bende o kendi için istiyo gibime geliyo rahat buldu koltuğu kaydirigubbakcemile3
zeynep ne kadara aldın sallanan emzirme koltugunu
ben de maskoya bakacam onun için
kocam alcaktı bana ama ballı çıktı namussuz
onu da abime kakaladım aklinialirimsmile
çok iyi almışsın bilmiyorumkismile300 liraya aldım canım ama maskoda daha pahalı anladığım kadarıyla
evet canım sempatiksalakcinnikızlar buluşma iptal mi oldu okuyamıyorum yazdıklarınızı çok yoğunum..özgeye mi gidiyorsunuz siz şimdiiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?