2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah ukla ne gzüel
Bizimki zorla geliyo resmen benle :oklava:
ayyy gelmezmi hiççç yarın şeker yüklemem var ona bile gelcem bende diyooo
ay sen yat uyu dedim yok ya sonradan bensiz kızıma bakarsın drla dimi beni kandırmayın diyo bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

zeynep yarama fena bastın canım mafoldumbenmafoldumben
ne kocası be 6 ay bitti hep tek başıma gittim kontrollerime
birtek ayrıntılıda oğlumu götrüdüm yanımda çok merak etti kardeşini
birde cinsiyeti öğrendiğim gün kayınvalidem vardı yuanımda
oda onu da başka doktora götürmüştüm aynı hastanede o nedenle

özel kocaman hastanesi

ayyy çok asabım bozuldu zynp
birde eşimin izin günnü gitcez
belkide koca gün heba olcak of ya of

dedim beklicemmi koca gün
erken gelin diyo
bide işin yoksa izin günü kalk erkenden

Bu ikinci gidişin olacak dimi bu sefer doktorla söyle belki o gelmen gereken saati ayarlar birdaha sorun yaşamazsın ama çok saçma geldi bana açıkçası

Vay anasının görümceye bak beeee :1shok: Hayırlı görümce seni alkisalkisalkis
neyseki ben bu konuda deneyimliyim ben bekarken doğdu yeğenim ozaman abim askerdeydi yengem bizde kaldı ayyyyy gece yengemle sıralı uyurduk gece yeğenim uyanır ben altını temizler sonrada yengeme verirdim oda emzirir uyuturdu sonraki saattede yine emzirir bu seferde uyutmam iiçin bana verirdi 4-5 kalkıp bebek uyuturdum 6,30 da işe gitmek için hazırlanırdım vay be ne günlerdibilmiyorumkismileakannehir

canım ben şimdi gördüm yazdıklarını
bir çoğuna katılıyorum ama yıkama olayına katılmıyorum
ben oğlumu hastaneden gelir gelmez yıkadım
zaten yaz bebekleri hava sıcak olacak yıkamak şart
biz göbeği düşene kadar hergün yıkadık sadece göbek düşdükten sonra 2 gün yıkamadık
hem düşünsene o bebek nasıl kanlar içinde çıkıyor rahimden
canım öyle kanlı kanlı 2 hafta beklermi

Aslında bencede sence.
Hatta aynı şeyleri dedim, hemşire göbeğini koruyabileceksenin yıkayın, ama kesinlikle göbeğe su değmiycek, sadece %70 alkolle temizlik yapılcak dedi.
Valla onların yalancısıyım bacım.

TaTLIM EMEĞİNE SAĞLIK BİLGİLER İÇİN SAĞOL alkisalkisalkis

vereliniortak

neyseki ben bu konuda deneyimliyim ben bekarken doğdu yeğenim ozaman abim askerdeydi yengem bizde kaldı ayyyyy gece yengemle sıralı uyurduk gece yeğenim uyanır ben altını temizler sonrada yengeme verirdim oda emzirir uyuturdu sonraki saattede yine emzirir bu seferde uyutmam iiçin bana verirdi 4-5 kalkıp bebek uyuturdum 6,30 da işe gitmek için hazırlanırdım vay be ne günlerdibilmiyorumkismileakannehir

Şanslıymış senin yavruşun..

Maşallah ukla ne gzüel
Bizimki zorla geliyo resmen benle :oklava:

sende trip at
gelmek ve ilgilenmek zorundalar
valla eşime gelme dedim gelcem diye ısrar ediyo iyi dedim sonrada gider caddede kahvaltı yaparız dedimmm daha dururmu kesin gelirkaydirigubbakcemile3

zeynep yarama fena bastın canım mafoldumbenmafoldumben
ne kocası be 6 ay bitti hep tek başıma gittim kontrollerime
birtek ayrıntılıda oğlumu götrüdüm yanımda çok merak etti kardeşini
birde cinsiyeti öğrendiğim gün kayınvalidem vardı yuanımda
oda onu da başka doktora götürmüştüm aynı hastanede o nedenle
niye sormadın hiç gel diyebilmiyorumkismile

Canım ya sen ne guzel bır görümceymşin.Bide çalışıyomuşun.Yazık sana ya.Gorumcem olsa çalışsa ben de çalışmıyosam hiç kıyamazdım onu uyandırmaya.uyandıramazdım hakkım yok dıye duşunurdum.Yengende çalışıyomuydu merak ettim.

Vay anasının görümceye bak beeee :1shok: Hayırlı görümce seni alkisalkisalkis
kısss gece yeğenim uyumazdı yengemde çalışmaya başlamıştı zaten yorgun oluyodu bende çalışıyodum ama bebek yüzünden zor uyuyodu kıyamıyodumbirde o kadar tatlıydıki gece ağlar ağlamaz alırdım öle saatlerce göğsümde uyurdu minik kuşum oyy mis gibide kokardı varmı bundan ötesi kuzum şimdi 3 yaşına girecek onalara gidince bile hala nolur gitme beraber uyuyalım der yirim ben onu yaaaaaaaaaa canım feda onlara :kedi:

Zaten sonuçlarda kötü çıktı ya akşam burnundan getireyim onun da görsün :oklava:
sende trip at
gelmek ve ilgilenmek zorundalar
valla eşime gelme dedim gelcem diye ısrar ediyo iyi dedim sonrada gider caddede kahvaltı yaparız dedimmm daha dururmu kesin gelirkaydirigubbakcemile3

bugün çok yakın bir arkadaşımın eşi medipolde doğurduu.. sezaryenle 3900 kg ağırlığında bir oğluş :))

uklaa hani şu medipolde çalışan arkadaşımm
kaydirigubbakcemile4

Canım ya sen ne guzel bır görümceymşin.Bide çalışıyomuşun.Yazık sana ya.Gorumcem olsa çalışsa ben de çalışmıyosam hiç kıyamazdım onu uyandırmaya.uyandıramazdım hakkım yok dıye duşunurdum.Yengende çalışıyomuydu merak ettim.
ilk başlarda çalışmıyodu sonra çalışmaya başladı canım
ama valla onu öle görünce insan çok üzülüyo hiç uyumaya vakti yoktuki
bebek saat başı emiyodu sonra yengem yemek yiyodu sonra bebek uyanıyodu
sonra tekrar uyutmaya çalışıyodu yani yoğun bi tempo oluyo gaz sancısı
emzirme zaten ilk başlarda bebek az emdiği için memede uyuyo kızcağız 2 büklüm yatakta hiç uyuyamadan günde 3 saat bile uyumadığı oluyodu
zaten bizimki gececiydi 8-9 alşam yemek yerdik bizyerken bu uyanırdı kaydirigubbakcemile3
kokusunu alıyodu cadı sanki sonrada uyumuyodu

Bugünlerde özellikle ayakların fena şişiyor.
Dün gece ağladım resmen.
Nasıl bir ayakkabı almalı sizce.

Polarisin ortopedikleri gibi bişiymiş alsam ne?
ayağım 38'di. 39 bile sıkıyor şimdi.

Aayyyyyy kurban olurum onu verene ben
Sanada maşallah Uklam yaa :nazar:
kısss gece yeğenim uyumazdı yengemde çalışmaya başlamıştı zaten yorgun oluyodu bende çalışıyodum ama bebek yüzünden zor uyuyodu kıyamıyodumbirde o kadar tatlıydıki gece ağlar ağlamaz alırdım öle saatlerce göğsümde uyurdu minik kuşum oyy mis gibide kokardı varmı bundan ötesi kuzum şimdi 3 yaşına girecek onalara gidince bile hala nolur gitme beraber uyuyalım der yirim ben onu yaaaaaaaaaa canım feda onlara :kedi:

Back
X