niye doğuramayacakmışsın
tek doğuran biz olmayacağız korkma, doğum o kada korkunç birşey olsaydı kimse doğurmazdı.
bana da normal doğum hamile kalmadan önce çok korkunç gelirdi ama şimdi normal doğumdan yanayım.
sezaryenle doğum normal doğuma göre bana daha korkunç geliyor nedense
napayım bende gözlerimi kapatır öyle doğururum:kedi:
Kizlar bulantisi olup kusan arkadaslari merak ediyorum benim istahim yok
surekli de bulantim olunca cok az yiyorum bogazimdan gecmiyor hicbirsey bu aralar
ve gunde 1/2 bardak bisiler iciyorum.
Diger yandan hergun korku yasiyorum ki acaba bu sekilde bebege zarar veriyor muyum, saglikli olur mu diye.
Sizlerin durumu nasil peki, nekadar yiyebiliyor ve iciyorsunuz?
ya şu domuz gribi iyice korkuttu beni memlekete gidecektik gitmekten vazgeçtik evden bile çıkmaya korkuyorum eşimde gelince üstünü felan makinaya atıyor duş alıp öyle yanıma geliyor valla bu gidişat kötü aşı vurunsak mı bilmiyorumCADIARZU
Canımcım korkma hiç gerçi benim hiç bulantım ve iştah sorunum olmadı ama etrafımda çok var seningibi hepsininde bebişi gayet sağlıklı merak etme. Sen yesende yemesende bebiş senin depondan tüketiyor yediklerin senin kendine yarıyor yoksa sıpalar alacağını alıyo anneden hem zaten en geç 4. ayada doğru düzelirsin üzme kendini hiç.
kızlar benimde dr daha ilk muayenede domuz gribi aşısı yaptırmıyosun diye tembihledi
ayyy bugün ben bayiliyordum az kalsin,ki ben tvden baktim o kadar fazla ayrintisi bile yokzu.cok fena.bir heyecanlandim kalbim duracakti nerdeyse.o anda esim geldi.esime sarilip ben napicam diye agladim.mafoldumbenkızlarrrrrrrrr normal doğum videosuna baktım korkunç aman allahım ben doğuramıycamm yaaaaaaaakannehir
yaaa off,su domuz gribi inan artik cok slkti.Rabbim hepimizi korusun. tr de gercekten bir panik var.inanin yurt disinda bu kadar panik yok.en azindan hergün tvde verilmiyo,insanlar maskeli falan degil.ama ben türk kanali seyrettigim icin felaket bir panik icersindeyim.disariya bile cikmiyorum.sadece dra gidiyorum.benim esim dr a sordu.ben domuz asisi olmayi düsünüyorum diye....dr da ben senin yerine olsam birkez daha düsünürüm demis.ki bunu diyen dr.alman.
selam kızlar
evet bende normal doğum taraftarıyım inşallah bende normal doğum yaparım sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?