2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrr normal doğum videosuna baktım korkunç aman allahım ben doğuramıycamm yaaaaaaaakannehir

napayım bende gözlerimi kapatır öyle doğururum:kedi:

Kizlar bulantisi olup kusan arkadaslari merak ediyorum benim istahim yok
surekli de bulantim olunca cok az yiyorum bogazimdan gecmiyor hicbirsey bu aralar
ve gunde 1/2 bardak bisiler iciyorum.
Diger yandan hergun korku yasiyorum ki acaba bu sekilde bebege zarar veriyor muyum, saglikli olur mu diye.
Sizlerin durumu nasil peki, nekadar yiyebiliyor ve iciyorsunuz?

Canımcım korkma hiç gerçi benim hiç bulantım ve iştah sorunum olmadı ama etrafımda çok var seningibi hepsininde bebişi gayet sağlıklı merak etme. Sen yesende yemesende bebiş senin depondan tüketiyor yediklerin senin kendine yarıyor yoksa sıpalar alacağını alıyo anneden hem zaten en geç 4. ayada doğru düzelirsin üzme kendini hiç.

ya çok karışık bi durum karar vermek çok zor gerçekten, ben de ne yapacağımı bilemiyorum herkes bişey söylüyo, doktorum yaptır dedi, doktor bi arkadaşım içinde civa olduğu için çok zararlı dedi ve bu civanın etkisini aşı olduktan hemen sonra da görebilirsin, 5 yıl sonra da görebilirsin diyo felce kadar riski var diyo bilemiyorum ne yapsak...

Inan kendi halime hic endise etmiyorum cunku ins 12inci haftaya daha cok toparlanacagiz,
duzelecegiz sikayetlerim de gecici o yuzden buyutmuyorum
sadece bebegim icin cok korkuyorum zarar veriyor muyum acaba diye.

kızlar benimde dr daha ilk muayenede domuz gribi aşısı yaptırmıyosun diye tembihledi

nedenini sormadım çünkü yaptırmak istemiyordum zaten dr da öyle diyince için rahatladı açıkcası bana kalırsa faydadan çok zararı olabileceğini düşündüğü için yaptırma dedi.

yaaa off,su domuz gribi inan artik cok slkti.Rabbim hepimizi korusun. tr de gercekten bir panik var.inanin yurt disinda bu kadar panik yok.en azindan hergün tvde verilmiyo,insanlar maskeli falan degil.ama ben türk kanali seyrettigim icin felaket bir panik icersindeyim.disariya bile cikmiyorum.sadece dra gidiyorum.benim esim dr a sordu.ben domuz asisi olmayi düsünüyorum diye....dr da ben senin yerine olsam birkez daha düsünürüm demis.ki bunu diyen dr.alman.

kızlarrrrrrrrr normal doğum videosuna baktım korkunç aman allahım ben doğuramıycamm yaaaaaaaakannehir
ayyy bugün ben bayiliyordum az kalsin,ki ben tvden baktim o kadar fazla ayrintisi bile yokzu.cok fena.bir heyecanlandim kalbim duracakti nerdeyse.o anda esim geldi.esime sarilip ben napicam diye agladim.mafoldumben

sizde bi alemsiniz kizlar izlemeyin oyle seyleri niye izliyosunuzki sonra psikolojik olarak cok etkilenirsiniz

evet ya cok sikti bu donuz gribi inanin bi hafta once burda herkes maskeyle geziyordu,ben de otobuse ve metroya binerken maske takiyordum. :)))) napiyim her kes bi taraftan oksurup hapsuruyor.normal grip de olsa bir sekilde korunmak lazim.cunku grip hamilelerin en buyuk dusmani.ama ben grip asisi olmayi dusunmuyorum.

mrb kızlar nasılsınız

domuz gribi aşısında dr um banada şimdilik yaptırma benden haber bekle dedi

bi de ben normal dogumdan yanayim,cunku tv-de gecenlerde sezeryan yapildigini gordum,cok igrencdi,kadin bisey hissetmiyordu ama nesterle karnini kestiler,suyuna kadar indiler nesterle,suyu fiskirmaya basladi sonra da bebegi cikardilar ordan.ay kizlar sonra onun agrisi dikisi cok fena ya.
normal dogumda temizleniyor vucut,karina baskiyla butun bebisin cor copu disari cikartiliyor.ama sezeryanda herhalde sonra dikecektiler bitecekti.o igrenclikler de icerde kalacakti sanirim.

selam kızlar
evet bende normal doğum taraftarıyım inşallah bende normal doğum yaparım sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım

selam kızlar
evet bende normal doğum taraftarıyım inşallah bende normal doğum yaparım sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım

dr da bana diyor her sey normal yolunda olsun da dogum da normal olur.o da normal taraftari.
insallah hepimiz saglikla bebislerimizi aliriz kucaklarimiza ben sabirsizlaniyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…