2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sanırım aşermeye başladım

çok açım sürekli aç bir mideyle geziyorum ama canım yemek istemiyor daha doğrusu onları canım istemiyor. Annemin yemekelrini istiyorum o böyle mantıyı büyük büyük üçgen içinde pataesli yapar üzerinede tereyağ döker. Böyle mantıları yiyeceksin sonra tereyğaına ekmek banacaksın. Canım çok istiyor ben yapamıyorum annem ta memlekette.

mrb kızlar bende kısmetse haziran sonu alacağm aşkımı kucağıma.8+4 hamileyim.hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebişler inş.

günaydın kızlar günlerdir baş ağrısıyla uğraşıyom kanamam yok çok şükür dün akşam karın ve baş ağrısı mahfetti beni öldüm vallahi ensemde hala ağırlık var eşim dr a götürem diyo bense korkuyom bişey dicek bebeğimi alacaklarmış gibi önceki düşük geliyo aklıma doktorda zaten ilçede 2 tane güvenemiyom bileee ya kadına 2kere gittim geçen 1 hafta olmadı bile dün aradım başım ağrıyo diye bana ne desin hamilemiydiniz salakmı mı ne deli ettii beni öbür dr da erkek ve baya tecrübeli fakaat böle aman aman konuşmuyo rahatlatmıyo insanı afedersiniz 2 ucu ....lı deynek allahım ya 2 yıllık yeni mezun paragöz dr a gidicem yada tecrübeli meslekten bıkmış adama allah zaten normal deil pisikolojim

günaydın kızlaarr site düzeldi mi acaba..

nursenacım bence tecrübeli olana git

GunaYDIN kızlarrrr
2 gündür Eğitim deyiz o yüzden giremiyom naıslsınız bakalım?

Günaydın kızlar ya
site düzeldimi acaba deli etti dün beni yazı yazsan bekliyosun,sayfalar gidiyo felan
kal geldi banakaydirigubbakcemile3

canım bende Tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorum
hangi dr a gidiyordun?? sen Tokatlımısın yoksa iş yüzünden mi ordasınız??

günaydın cosmoooo
offf bugün çok işim var..

günaydın kıslarrrr...

bu sabah erkenciyimmm digerleri nerde..bide bana tembel diyonuzzz:dilcikar:

off kocişimin işi uzamıss gümrükten malları cıkaramamıslar cumartesi evde olcak..

neysekk siz napıyonuss

günaydııınnnn kızlaaarrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oo ben burdayım arada bakıyorum işler yoğun
ama kimsecikler yok
daemon kıss 2 gündür nerdesin???? hiç sesi çıkmıyrr

iŞ OLDUĞU KADAR DA TEMBELLİK VAR OFFF
aynen canım gözümü açamadım hala ama çok yoğun yine işlerrr
ara ara çalışıp ara ara dinleniyorum
odaklanma sorunum var benim ya hamilelikten beri
sürekli oturamıyorum bi süre sonra sıkılıp kalkıyorum yürüyorumm

günaydınn hamişlerrr
nasılsınız tubicik senin adına üzüldüm
hayallerin haftasonuna kaldı artık yerimseniben

günaydın herkese , hamile kaldığımdan beri ilk kez bu kadar çok uyudum
uklacım bende de odaklanma sorunu var. tv bile izlerken sıkılıyorum, en fazla 15 dk sabit durabiliyorum bir yerde
sürekli sıkıntı basıyor beni

ay tubiciiikkk.. kocişine 2 gün geç mi kavuşceeennn...
neyse tüh..
muhteşem kavusma olur artık ctesi :jeyyar:

ukla archimim günaydın şekerlerr..
çok işim var, ara ara bakıyom sizlere

Ya kizlar haftaya esimin dogum gunu var ve benim aklima hicbirsey gelmiyor hediye icin.
Kac zamandir dusunuyorum ama yok yok beynim calismiyor bu aralar. kaydirigubbakcemile3
Sizlerin var mi tavsiyesi? zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…