2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nergis, gözünüz aydın.
Testler de iyi çıkar İnşallah.
cinsiyeti için bişey söylemediler mi?

Cinsiyeti için birşey söylemedi 1,5 ay sonra tekrar gidicem bu arada kan ilacı ve vitamin verdi folik asiti artık içmiycem.Bir dahaki gidişimde söyler sanırım cinsiyetini sizlerinde iyi haberlerini alıcaz inşallah kızlar

ya benim düşük tehlikemm var pek aranıza katılamıorumm (( ama bundan sonra girmeye çalışıcam

selam canım dikkat et kendine aman az kaldı ya atlatıcaz inşallah bu günleri 14. haftaya kadar sağlık diliyorum herkese sonrası kolay diğer aylar için devamında da sabır+sağlık hepimize :Saruboceq:

selam canım dikkat et kendine aman az kaldı ya atlatıcaz inşallah bu günleri 14. haftaya kadar sağlık diliyorum herkese sonrası kolay diğer aylar için devamında da sabır+sağlık hepimize :Saruboceq:

dr yaşım küçük diye hamileliğimin riskli olduğunu söledi böle bi tıp anlayışı oalmaz yaa ben 21 yasındayım 12-13 değil doktorumuda deiştiricem evet canım sabırr

canım gözün aydın darısı bize benimde dün kontrollüm vardı hasta olduğum için gidemedim iyi olursam yarım gideceğim inşallah bende sizlere hayırlı haberler veririm

İnşallah canım seninde güzel haberlerini alırız aman dikkat et kendine maskeyle git hastaneye şu domuz gribi yüzünden hastaneler dolu.Ben öğretmenim maske kullanıyorum artık ne yapayım.Zaten bir haftadır da tatil okullar tatil kayseride evde bebeğimi büyütüyorumopuyorumnanaktan

kıslaarrr.. düzeldi mi site birazz.. sinirden kapattım ben.. şimdi açtım

dr yaşım küçük diye hamileliğimin riskli olduğunu söledi böle bi tıp anlayışı oalmaz yaa ben 21 yasındayım 12-13 değil doktorumuda deiştiricem evet canım sabırr

hiç böyle bişey de duymadım 21 yaşa küçük demesi ilginç eğer değşitirme şansın varsa bence de değiştir canım içine sinen biri olsun en azından bide böyle şeyleri düşündürtmesinler bize zaten aklımızdan neler geçiyo bi bilseler :hulya:

canım bence saçmalamış o dr..
ne alakası var..
kanaman fln mı var ki..
"yaşın küçük" bu mudur yani açıklama...
görünürde bişi yok ama tehlike var yaşın küçük diye..
kusura bakmasın hiç

katılıyorum sana canım yaş la ne alaka benim annem 14 yaşında regli olmadan hamiş kalmış yaşla alakası yok
klava: kızlar patik giyinin annem aramış kızım çeyiz sandığına patik koymuştum giyn dedi baktım ana bi ton patikk ayaklarım sıcacık:teytey:

aaa benim de patiğim var bi taneee, hediye gelmiştii.. ben de giyiimm akşam gidince

selamlar kızlar benide listeye akleyebilermisiniz 13 eylül son regl tarihim 18 haziran dogum tarihim kesemizi ve kalp atışlarımızı gördük

slm mıllet .. valla ben hep netteydım de sıteye zor gırılıodu bende sınırlendım ..
gırmedım bıdaha.. esım bıraz önce ıse gıttı heheh geceye kadar pc bana ait.
ee nasılsınınz bakem dert etmeyın derdı veren Allah dermanını ve sabrını da verıo ..
dün ugur dündarda ızledım 10 yıl beklemısler ve dördüzlerı olmus bır ailenın
baba işşız bır tek anne calıo ve 600 lıraya.. okadar cok üzüldüm kı.
bebeklerde Allah bagıslasın cok tatlılar .. ama hayır sever yardım ettı..
dedıgım gıbı bır sekılde Allah yardım edıo.. sadece dua edın yeter..benımde esım 850 alıo
400 kıredı borcuna gıdıo ayda esımın sıgarası mutfak masrafı fatura derken
ayın sonu zor gelıo. ama kendı annemler yardım edıolar sag olsunlar.. hersey cok güzel olur inş..

tabi ki,
mantık şu:
ayağını sıcak tut, başını serin :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…