Nergis, gözünüz aydın.
Testler de iyi çıkar İnşallah.
cinsiyeti için bişey söylemediler mi?
ya benim düşük tehlikemm var pek aranıza katılamıorumm(( ama bundan sonra girmeye çalışıcam
selam canım dikkat et kendine aman az kaldı ya atlatıcaz inşallah bu günleri 14. haftaya kadar sağlık diliyorum herkese sonrası kolay diğer aylar için devamında da sabır+sağlık hepimize :Saruboceq:
canım gözün aydın darısı bize benimde dün kontrollüm vardı hasta olduğum için gidemedim iyi olursam yarım gideceğim inşallah bende sizlere hayırlı haberler veririm
özgemmm nasılsınnnnnn nasıl gidio hamişlik
ben şu özel mesajı burda bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz bana
kıslaarrr.. düzeldi mi site birazz.. sinirden kapattım ben.. şimdi açtım
kim o özge :1shok:
kaydirigubbakcemile3
dr yaşım küçük diye hamileliğimin riskli olduğunu söledi böle bi tıp anlayışı oalmaz yaa ben 21 yasındayım 12-13 değil doktorumuda deiştiricem evet canım sabırr
canım bence saçmalamış o dr..dr yaşım küçük diye hamileliğimin riskli olduğunu söledi böle bi tıp anlayışı oalmaz yaa ben 21 yasındayım 12-13 değil doktorumuda deiştiricem evet canım sabırr
tanıdım kıs tanımam mı şaka yapıyomm.. :1hug:senn kim olcakk tanımadınmı benii azizenin açtığı topikten beyzaaa
düzelmiş mi site yaa bakem bi:1ninca:
canım bence saçmalamış o dr..
ne alakası var..
kanaman fln mı var ki..
"yaşın küçük" bu mudur yani açıklama...
görünürde bişi yok ama tehlike var yaşın küçük diye..
kusura bakmasın hiç
katılıyorum sana canım yaş la ne alaka benim annem 14 yaşında regli olmadan hamiş kalmış yaşla alakası yok
klava: kızlar patik giyinin annem aramış kızım çeyiz sandığına patik koymuştum giyn dedi baktım ana bi ton patikk ayaklarım sıcacık:teytey:
katılıyorum sana canım yaş la ne alaka benim annem 14 yaşında regli olmadan hamiş kalmış yaşla alakası yok
klava: kızlar patik giyinin annem aramış kızım çeyiz sandığına patik koymuştum giyn dedi baktım ana bi ton patikk ayaklarım sıcacık:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?