evet valla bakalım..
korkumu tam yenemesem de, haftada 1 fln yapacaz artık.. ööle eskisi gibi 2 günde 3 günde 1 olmaz o kadar da değil aa delikafadulden
Boyner var canim oraya bakabilirim, baska nereyi tavsiye edersin?
hadi ama niye kimse bana bişey demiyo ilaç konusunda
canim ben degil ama esim bi rahatsizligi esnasinda kullanmisti. bayaa etkili bir ilac oyle yan etkisi falanda olmamistihadi ama niye kimse bana bişey demiyo ilaç konusunda
hadi ama niye kimse bana bişey demiyo ilaç konusunda
hmm mesela çantacılarda olur.. bööle çanta satan kendine çanta aldıgın tanıdık biryer fln varsa oraya da bakabilirsin..
bakırköyde olsan sana güsel biryer tarif ederim bir çantacı, malları çok kaliteli fiyatları da uygundur ama..
benimde 2 aralık doğum günüm mmmmm bebeişmle beraber kutluycaz
ama şimdi bana 2 hediye olması lazım dimi iki kişiyim yaaa:hulya:
Anaaah herkesin esinin dogum gunu yakin, herkes ayni dertte anlasilan. zemuszemus
Cuzdan fikri benim aklima yatti ona bir bakinayim ben en iyisi.
bak bak :1hug:
ben de saat almayı düşünüyom.. benimki saat hastası da.. ne kadar saat olsa doymuyo yine saatlere bakıyo..
bir de kızlar, gittigidiyor da çok enteresan kol düğmeleri var.. bööle kum saati şeklinde, işte ne bileyim yarış arabası şeklinde, @ işareti şeklinde fln.. aklınızda bulunsun belki lazım olur..
ben oradan 3 tane kol düğmesi almıştım çok beğenmişti..
hem de çok ucuz dışarıya göre..
benim esimin dogum gunude 21 aralikta bende simdiden dusunmeye baslasam iyi olacak
Ne cok benzer yanlari varmis bizimkisi de saat hastasi,
ama gecen sene 7 arkadasi anlasmislar hepsi de ayri ayri saat almis kaydirigubbakcemile3
kendinin de saatleri coktu zaten o yuzden ben bu sene en iyisi saat almayim dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?