2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet valla bakalım..
korkumu tam yenemesem de, haftada 1 fln yapacaz artık.. ööle eskisi gibi 2 günde 3 günde 1 olmaz o kadar da değil aa delikafadulden

Canim artik normali o zaten bizde haftada 1 en fazla 2 olarak devam ediyoruz yani bizde de eskisi gibi yok.
En iyisi doktoruna sor sen icinde kusku varsa o seni rahatlatir bu konuda.

Boyner var canim oraya bakabilirim, baska nereyi tavsiye edersin?

hmm mesela çantacılarda olur.. bööle çanta satan kendine çanta aldıgın tanıdık biryer fln varsa oraya da bakabilirsin..
bakırköyde olsan sana güsel biryer tarif ederim bir çantacı, malları çok kaliteli fiyatları da uygundur ama..

hadi ama niye kimse bana bişey demiyo ilaç konusunda

Canim bana gecen hafta doktor bi ilac yazmisti bulantiya ama bana dedi ki
gunde 4 defadan fazla kusmuyorsan ilaci hic kullanma bebek acisindan dedi
sabrediceksin dedi o oyle dedikten sonra ilaci almamistim sonra da recetenin gunu gecti
tekrar da gidip yazdirmadim, kullanmayi da dusunmuyorum yani
surda daha nekadar surer ki sabredeceksin canim tek care bu.

Ah ah nerdeee, orada okadar guzel magazalar var ki ama maalesef istanbulda degilim. kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

benimde 2 aralık doğum günüm mmmmm bebeişmle beraber kutluycaz
ama şimdi bana 2 hediye olması lazım dimi iki kişiyim yaaa:hulya:

benim eşimin doğum günüde 3 Aralık
az kaldı ya ne alsam acaba akannehir

Anaaah herkesin esinin dogum gunu yakin, herkes ayni dertte anlasilan. zemuszemus
Cuzdan fikri benim aklima yatti ona bir bakinayim ben en iyisi.

Anaaah herkesin esinin dogum gunu yakin, herkes ayni dertte anlasilan. zemuszemus
Cuzdan fikri benim aklima yatti ona bir bakinayim ben en iyisi.

bak bak :1hug:
ben de saat almayı düşünüyom.. benimki saat hastası da.. ne kadar saat olsa doymuyo yine saatlere bakıyo..
bir de kızlar, gittigidiyor da çok enteresan kol düğmeleri var.. bööle kum saati şeklinde, işte ne bileyim yarış arabası şeklinde, @ işareti şeklinde fln.. aklınızda bulunsun belki lazım olur..
ben oradan 3 tane kol düğmesi almıştım çok beğenmişti..
hem de çok ucuz dışarıya göre..

benim esimin dogum gunude 21 aralikta bende simdiden dusunmeye baslasam iyi olacak

Ne cok benzer yanlari varmis bizimkisi de saat hastasi,
ama gecen sene 7 arkadasi anlasmislar hepsi de ayri ayri saat almis kaydirigubbakcemile3
kendinin de saatleri coktu zaten o yuzden ben bu sene en iyisi saat almayim dimi.

Ne cok benzer yanlari varmis bizimkisi de saat hastasi,
ama gecen sene 7 arkadasi anlasmislar hepsi de ayri ayri saat almis kaydirigubbakcemile3
kendinin de saatleri coktu zaten o yuzden ben bu sene en iyisi saat almayim dimi.

off off.. 7 ayrı saat kaydirigubbakcemile3
evet bence de saat alma artık sen.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…