2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bir toplantıya gider..
öpüldünüz

Kızlar tchiboya gittim bebek ürünleri gelmiş. Metro citydekine gittim çantanın sonuncusunu aldım ama belki depoda vardır. Nevresim takımını ve 2 li lastikli çarşafını aldım ama kıyafetlerin penyelerini gözüm tütmadı almadı o yüzden. Zaten büyün hamişler ordaydı çok kalabalıktı dar attım kendimi dışarı

Son düzenleme:
slmm tesadüff gördüm bucadamı doğum yapacaksın bende bucada yapacağum aylin barbarosssss sen nerde ve kmide yapacaksın

canım tahir özgüder buca dogumun en iyilerinden ayrıcada sadece dogum dr deyil cerrah ya her dr için bişey diyorlar tahiri çok met ettiler bende çok memnunum senin dogumun ne zaman ben eger sezaryan olursan 20 haziranda alacak

iNŞALLAH TATLIM
Benim hiç tatlıyla aram yokdu ama çikolata gördüğümde nasıl canım istyo anlatamam ohaoldumsmile
Sanırım yasakdan :kedi:
Ama yemiyommm :lepi:
Saol canım inşallah senin ki ii çıkar gerçi ben bugün 3 doktorla konuştum endişelenmeye gerek yok dediler şekeri dengede tutarsak sorun yok dediler

hımm bende aylin hanmıda çok memnunummm kismetse 15 haziran da benimkide nerde oturuyorsunn

cosmomm napan kısaklinialirimsmile

SAOL CNM ARASTRMA ASAMASINDAYIM ACILEN DOKTOR BULMAM LAZIM NOT ALIYORUM DR ISMINI

boshayallersmile

güneşimmm bak ne diyorum benim kontrol bügündü kismetse bir dahali konrolüm 2 nisan da 16,45 de sende arasana randevu alsanaa hem tanışırız hemde doktorumla tanış. muayane ücreti 32 tl , bak kısaca bilgi vereyim aylin hanım çok ilgli bir doktor her an her saat hastanede , gece bile olsa doğum geliyor, sonraa her an araya biliyorsunn ,odaları gezdim hastane zaten temiz,ebemle bile tanıştımm personel çok ilgili , ücretide yazayımö yani ben eski hastasıyım 1100 lira epıdurel olcak kismetsee

Hastaneden geldm aşkım cd çekimi yapan bi hastane buldum :lepi:
100 tl istediler yarın gidicem kızımın hareketlerini cd ye çektrcem yerimseniben
Artiz olucak kızım kaydirigubbakcemile3

tam zamanıı sen onu çektir cd ye sonra pc ye aktar
bide müzik ekleriz o qörüntülerinee klip hazırlarık senin artiz kızına :jeyyar:

zynpmrt'cim geçen yaznı gördüm izmir buluşması diyee çok memnun kalırım izmire geldiğindee görüşelim bebeklerimizle

anladım benbuca tıpa 2 ay gittim feray güvenala ama evet orada aylin hanm çok met ediyorlar ben buca kadın dogum hastanesinde dogum yapacam evet oranın muayane ücretleri uygun eger ssk güvencen varsa benden 15 alıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…