güneşimmm bak ne diyorum benim kontrol bügündü kismetse bir dahali konrolüm 2 nisan da 16,45 de sende arasana randevu alsanaa hem tanışırız hemde doktorumla tanış. Muayane ücreti 32 tl , bak kısaca bilgi vereyim aylin hanım çok ilgli bir doktor her an her saat hastanede , gece bile olsa doğum geliyor, sonraa her an araya biliyorsunn ,odaları gezdim hastane zaten temiz,ebemle bile tanıştımm personel çok ilgili , ücretide yazayımö yani ben eski hastasıyım 1100 lira epıdurel olcak kismetsee
Çalışmak zorunda olmakta çok zor yaaaaa.ayaklarım sızlıyooo vallahiisenağlama
zynpmrt'cim geçen yaznı gördüm izmir buluşması diyee çok memnun kalırım izmire geldiğindee görüşelim bebeklerimizle
tam zamanıı sen onu çektir cd ye sonra pc ye aktar
bide müzik ekleriz o qörüntülerinee klip hazırlarık senin artiz kızına :jeyyar:
cnm saolbakayım olmazsa öle yaparım kocamda gazı hastanesınde ısrar edıyr oyuzdn kafam leyla olduu ama
EFET AYNEN :d GERCI SUREKLI OTURDUGM ICN AGRIM COK BENMDE
Yaparız dimi sempatiksalakcinni
bende yürümüyorum sürekli oturuyorum.sürekli oturuncada ayaklarım sızlıyor.hamileliğin sıkıntiları işte şimdiden bölee son 7.ve 8.ay daa nolucaksaaaaÇok üzgünüm çoook
off off valla kafam karsk bornovada oturyrm evede yakın bır eyr ıstyrm cınarlı olsa gusel olurdu ama orasıda çok pahalı sanırmbak ben kayın validemin ısrarı üzerine gitti gaziye sinir oldum bir kere çokk arışık yer tersss, ikinsi kontrol olduğun alıştıığn doktor eğer o gün nöbetçi değilse girmiyor kim çıkarsaaa , üçüncüsü, zemin katta tahlil için indimm adam bilgisyarla kayıt yaptı o elle pamuğu tuttu o elle kan aldı hiç hijyenik değildi, anlayacağın benden geçer not almadı
bende yürümüyorum sürekli oturuyorum.sürekli oturuncada ayaklarım sızlıyor.hamileliğin sıkıntiları işte şimdiden bölee son 7.ve 8.ay daa nolucaksaaaaçok üzgünüm çoook
bende sürekli oturuyorum. arkamda bel yastığı var 2 senedir kullanıyorum çok faydasını gördüm. belim ağrmıyor.
ama akşamları eve gidince ayaklarım şiş oluyor azıcık. onun dışında bir problemim yok
bir de eğilemiyorum ama o herkesin meşhur problemisempatiksalakcinni
Benim bel ağrım falan yok hiç şükür
Tüm gün oturuyom ayaklarımda sızlamıyo şişmiyo da şükür
Benm tek sıkıntım karnımın büyüdüğünü çok yoğun hissetmemlmaz:
Kendmi yaratık gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Evde de fıldır fıldır dolaşıyom her akşamda durağı uzatıp çok yürüyom
BEBİŞİMMM İİMM SEN NASILSIN BAKAMMMMMMM NERELERDESN YAFSSSSGüneşimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinnn Şeniz
bende yürümeye çalışıyorum akşam eve giderken. sadece merdiven çıkarken zorlanıyorum normal yürümemde sıkıntı yok. tabi göbek önde popo arkada biraz ördek gibi oldum bende sempatiksalakcinni
ama asıl sıkıntı bundan sonra diyorlar. şimdiden eğilemiyorum çorap ve ayakkabılarımı giyemiyorum. bir gün yalınayak işe gideceğim
çok yoğun hissediyorum demişsin ama ağrın sızın olmadıktan sonra iyiymiş yine
bende yürümeye çalışıyorum akşam eve giderken. sadece merdiven çıkarken zorlanıyorum normal yürümemde sıkıntı yok. tabi göbek önde popo arkada biraz ördek gibi oldum bende sempatiksalakcinni
ama asıl sıkıntı bundan sonra diyorlar. şimdiden eğilemiyorum çorap ve ayakkabılarımı giyemiyorum. bir gün yalınayak işe gideceğim
kız face de falan bi senın hamiş fotonu gormedık heralde koysana bakalım nasıl oldun sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?