2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm saolbakayım olmazsa öle yaparım kocamda gazı hastanesınde ısrar edıyr oyuzdn kafam leyla olduu ama

cnm saolbakayım olmazsa öle yaparım kocamda gazı hastanesınde ısrar edıyr oyuzdn kafam leyla olduu ama

bak ben kayın validemin ısrarı üzerine gitti gaziye sinir oldum bir kere çokk arışık yer tersss, ikinsi kontrol olduğun alıştıığn doktor eğer o gün nöbetçi değilse girmiyor kim çıkarsaaa , üçüncüsü, zemin katta tahlil için indimm adam bilgisyarla kayıt yaptı o elle pamuğu tuttu o elle kan aldı hiç hijyenik değildi, anlayacağın benden geçer not almadı

EFET AYNEN :d GERCI SUREKLI OTURDUGM ICN AGRIM COK BENMDE

bende yürümüyorum sürekli oturuyorum.sürekli oturuncada ayaklarım sızlıyor.hamileliğin sıkıntiları işte şimdiden bölee son 7.ve 8.ay daa nolucaksaaaaÇok üzgünüm çoook

bende yürümüyorum sürekli oturuyorum.sürekli oturuncada ayaklarım sızlıyor.hamileliğin sıkıntiları işte şimdiden bölee son 7.ve 8.ay daa nolucaksaaaaÇok üzgünüm çoook

bende sürekli oturuyorum. arkamda bel yastığı var 2 senedir kullanıyorum çok faydasını gördüm. belim ağrmıyor.
ama akşamları eve gidince ayaklarım şiş oluyor azıcık. onun dışında bir problemim yok
bir de eğilemiyorum ama o herkesin meşhur problemisempatiksalakcinni

off off valla kafam karsk bornovada oturyrm evede yakın bır eyr ıstyrm cınarlı olsa gusel olurdu ama orasıda çok pahalı sanırm
bende yürümüyorum sürekli oturuyorum.sürekli oturuncada ayaklarım sızlıyor.hamileliğin sıkıntiları işte şimdiden bölee son 7.ve 8.ay daa nolucaksaaaaçok üzgünüm çoook

yandık yandıkk

Benim bel ağrım falan yok hiç şükür
Tüm gün oturuyom ayaklarımda sızlamıyo şişmiyo da şükür
Benm tek sıkıntım karnımın büyüdüğünü çok yoğun hissetmem lmaz:
Kendmi yaratık gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Evde de fıldır fıldır dolaşıyom her akşamda durağı uzatıp çok yürüyom

Allaha şükür aşırı bir rahatsızlığım yok su an için bol su içiyorum ve yürüyorum sanırım bundan dolayı.sırtımda yastık var sürekli ve uzun süre oturmuyorum asla 5 dk dolanıyorum 2 saatte bir en fazla.ayaklarımın altında da koli var yükseğe uzatıyorum.amaaa tuzlu yersem şişiyorum.şişmeye eğilim var..uzun süre ayakta iş yaparsam falan da belim ağrıyor bunlar zaten çok normal seyler hamile olmayanların da yaşadığı sorunlar.
bol bol hareket edin kızlar benden size tavsiye

Güneşimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinnn Şeniz
BEBİŞİMMM İİMM SEN NASILSIN BAKAMMMMMMM NERELERDESN YAFSSSS

aman maşallah kusum sanaaa nazar degdrcn kendınee valla benmde karnm buyudu normal deılmı hepmz hamişizzz:CüvCüv:

çok yoğun hissediyorum demişsin derecesini bilemem ama ağrın sızın olmadıktan sonra iyiymiş yine

bende yürümeye çalışıyorum akşam eve giderken. sadece merdiven çıkarken zorlanıyorum normal yürümemde sıkıntı yok. tabi göbek önde popo arkada biraz ördek gibi oldum bende sempatiksalakcinni
ama asıl sıkıntı bundan sonra diyorlar. şimdiden eğilemiyorum çorap ve ayakkabılarımı giyemiyorum. bir gün yalınayak işe gideceğim

kız face de falan bi senın hamiş fotonu gormedık heralde koysana bakalım nasıl oldun sen :)

Çok şükür ağrım sızım yok ama işte o karnımın gerilmesi başladığı an, gün içinde yada akşamları ; tamam diyorum şimdi çatlıycam orta yerimden
Öyle böyle bi gerilme diil yani karnımdaki
çok yoğun hissediyorum demişsin ama ağrın sızın olmadıktan sonra iyiymiş yine

delikafadulden

meloş o yolladığın mail gelmişti bana daha evvel bence çok basit bişey.bir tane de daha vardı buna benzer o dönem çok dolaşmıştı maillerde

kız face de falan bi senın hamiş fotonu gormedık heralde koysana bakalım nasıl oldun sen :)

valla ya ben fotoğraf çektirmedim ne zamandır. eşim geçende çekmişti ama tabi iğrenç çıkmışım koymadım.
dur akşam bir daha sanatsal çalışmalara devam edelim de göbekli resmimi koyayım.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…