anladım canımBen bu sabah diyetisyene başladım canım yarında tekrar gidip şeker ölçüm cihazı ile ilgili bilgi alacağım ve 1 tane verecekler 1 hafta kullanıp endokrin doktoruma tekrar gideceğim belki diyetle kontrol altında tutacağız eğer olmassa ne yapacağımıza ozaman karar verecek doktor hayırlısı bugün 3 doktorla konuştum üzüleek birşey olmadığına ikna ettiler beni sadece daha dikkatli olacağım
kıs güselliğine bakın diye mi attık :mymeka:hiç birisde qüzel deil ki :sinifsinif:
hadi bakalım bu hafta dıkkat ette haftaya ıyı haberlerle gel ınsallah
vallahı acıkcası neresı olursa anadolu yakasında cok böle ızmıte dogru olmayan yerlerde (bostancı koprusu sınır ) arıyoruz..
insan elınden gelenı yapmak ıstıyor canım haklısın, aman onlar ıyı olsun da ben en iğrenç şeylerı bıle yer içerım. mesela turşu dıye ölcem ama yemıyorum, ama ölcem yakında bilesın.. :gitme:
ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismileAhhhh bılmezmıyım bende yıyemıyom yasak.Zaten baştan berı eşim yedırmıyodu bana eve almıyodu hiç.Annemle kayınvaldemde gızlı gızlı yedırıyodu bana canım çekıyo dıyekaydirigubbakcemile3Hatta şalgam suyu bıraksa 2 lt içicem gunde.Doktora soyledı eşim.Doktor neeeeeeeeeeyasakkelime içmicen dedı kesınlıkle.bende lımon yıyom canım şimdi hergun 1 tane yıyom nerdeyse.İş yerınde bıle yıyom hatta.Ne olcak halımız bılmıyom.Sende lımonu dene olmazsa elimde bı kaldı.Onuda alırlarsa ısyan edıcem artıkkafamçokkarıştı
anladım canım
bence de sonuçta çözümü olmayan birşey değil
Allah beterinden saklasın
takma kafana
kıs güselliğine bakın diye mi attık :mymeka:
yaw ben evde giymek için düşündüydüm sempatiksalakcinnianacım bunla iş yerinde qezdiğini düşünsene kaydirigubbakcemile3
anca hastanede hemşire olarak falan çalışman lazım qiyebilmen içinboshayallersmile
yaw ben evde giymek için düşündüydüm sempatiksalakcinni
önemli soru: internetten alışveriş yapan arkadaşlar hangi site daha uygun acaba. bebek bakım ürünleri arıyorumda
ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismile
evde çok bel ağrın falan oluyo mu
aman evde ne kadar ayakta duruoz ki zaten önemli olan dışarı qezmeye çıktığmızda falan
bel ağrımızı önleyecek bişey olması:hulya:
Yaaa ödemin 1 numaralı sebebi.Ve yapay oluyo genelde.Vitamın yok denecek kadar az.Tuz oranı çok fazla.Ben turşuyu şöyle 1 kere ısırsam o gun şişiyo ayaklarım.Çok denedım bunu.O turşuda ne varsa artık.Bır tek ısırık almam yetıyo.Gecen aydan berıde şalgamıda yasakladı.Artık yeter dedı.Şuan su toplamaya başlıyosun.Yuzun gozun şişer dedı doktor.Dıyorum ya elimde bı lımon kaldı sadece neyazıkki.Ben de çok özledım gülkurusu gıbı ama dıkkat edın kızlar nezamn turşu yesem ogun heryerım şişiyo .
anacım bunla iş yerinde qezdiğini düşünsene kaydirigubbakcemile3
anca hastanede hemşire olarak falan çalışman lazım qiyebilmen içinboshayallersmile
sempatiksalakcinniKız cleo, son zamanlarda ayaklarımız anca bu terliklere sığar
Canım bende dün şeker çıktı bugün diyetisyene gittim endokrine gittim ama hemşiresi izinli olduğu için tekrar gideceğim şeker ölçüm cihazı vereceklermiş açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeyi öğretecek 1 hafta diyet ve ölçümlerle doktora gideceğim ona göre ne yapacağımıza karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?