Heheyetttttt selocanlarrrrr naberrr hihoyyyt
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sorma ben de okudum canım 15 dk diyor kadınbilmiyorumkismile
aslında kendi seyrine bırakıldığında doğum müdahale gerektiren bir durum değil. tabi anne ve bebekte sorun olmadıkça.
doğa insana kendi kendine doğum yapma gücü veriyor
Kızlar zaten bütün normal doğumlar 15 dakika ile 30 dakika arası sürüyorki. Bebeğin çıkışından bahsediyor röpörtaj. Ikınmaya başladıktan sonra yarım saat içinde en geç bebiş çıkmış oluyor. Ama bunun öncesi ve sonrası var tabi. Kimisi 18 saat sancı çekiyor kimisi 5-6 saat bu kişiden kişiye değişiyor bide bebek çıktıktan sonra bebeğin eşi çıkıyor ve dikiş kısmı var oda 15-20 dakika sürüyor
Kızlar zaten bütün normal doğumlar 15 dakika ile 30 dakika arası sürüyorki. Bebeğin çıkışından bahsediyor röpörtaj. Ikınmaya başladıktan sonra yarım saat içinde en geç bebiş çıkmış oluyor. Ama bunun öncesi ve sonrası var tabi. Kimisi 18 saat sancı çekiyor kimisi 5-6 saat bu kişiden kişiye değişiyor bide bebek çıktıktan sonra bebeğin eşi çıkıyor ve dikiş kısmı var oda 15-20 dakika sürüyor
hihoyyyt sositososito şakkıdı
evt gecen arkadasım da bana demişti ikinci ıkınmam da melin doğmuştu zaten diye bilmiyorumkismile
aynen ıkınmaya sıra geldiğinde hemen bebek geliyor iş öncesindeki ağrıda....bende kendi kendime doğum yaptım desem yeridir..karşımdan bakıp ıkın dediler o kadar...
Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:
doğum yapınca alt taraf açılıyor ya canım bebek cıkıyor sonucta ordan orayı dikiveriyorlar doğumdan sonra bilmiyorumkismile
sana doğanın içinde güzel doğumlar cicim ben almayayım sempatiksalakcinni şaka bir yana haklısın tabiki eskiden mesela ananem anlatırdı bahceye giderdi eskiden kadınlar sabah, akşama kucaklarında bebekle dönerdi diye kendi kendilerine doğurup bilmiyorumkismile ama ben sahsen hastanede doktor eşliğinde doğurmayı tercih ederim bilmiyorumkismile
Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:
evt aynen sen kaç kg aldın bebişin ne kadar oldubilmiyorumkismile
Sonra dikiş attılar mı? Ne dikişi attılar?
eyvahedigeldismile pardon yaa eskilere yeni bakıyorum.iş bugün yoğun.62 iyle hamile kaldım.şuan 65 kiloyum.bebeğin ağırlığınıda bilemiyorum ya.bu cuma gidecem işte o zaman sorarım.sana bildiririm.takiplerimizi birlikte yaparız dimi?
sağol şekerim
bence de çok kasmamak lazım doğumu. sonuçta dediğin gibi millet tek başına doğum yapıyor biz gözetim altında olacağız.korkmayın ıkının gitsin sempatiksalakcinni
ben de nedense zaten pek korku yok sonlara doğru ne olur bilemiyorum normal istiyorum epudural olabilir hatta henüz tam karar vermedim ama çatır çatır doğurmak ve o anı ayıkken yaşamak istiyorum herşey yolunda giderse şayet
doğum sırasında vajinada yırtık olmasın diye kesi atılıyor ya. doğumdan sonra da o kesiyi dikiyorlar canım
Ama o esnek bişey değil mi? Ayy dikiş atarlarsa acısı çok olur onun yaa eyvahedigeldismile
Tuvalete giderken bile insanın canı acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?