2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma ben de okudum canım 15 dk diyor kadınbilmiyorumkismile

Kızlar zaten bütün normal doğumlar 15 dakika ile 30 dakika arası sürüyorki. Bebeğin çıkışından bahsediyor röpörtaj. Ikınmaya başladıktan sonra yarım saat içinde en geç bebiş çıkmış oluyor. Ama bunun öncesi ve sonrası var tabi. Kimisi 18 saat sancı çekiyor kimisi 5-6 saat bu kişiden kişiye değişiyor bide bebek çıktıktan sonra bebeğin eşi çıkıyor ve dikiş kısmı var oda 15-20 dakika sürüyor

aslında kendi seyrine bırakıldığında doğum müdahale gerektiren bir durum değil. tabi anne ve bebekte sorun olmadıkça.
doğa insana kendi kendine doğum yapma gücü veriyor

sana doğanın içinde güzel doğumlar cicim ben almayayım sempatiksalakcinni şaka bir yana haklısın tabiki eskiden mesela ananem anlatırdı bahceye giderdi eskiden kadınlar sabah, akşama kucaklarında bebekle dönerdi diye kendi kendilerine doğurup bilmiyorumkismile ama ben sahsen hastanede doktor eşliğinde doğurmayı tercih ederim bilmiyorumkismile

Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:

evt gecen arkadasım da bana demişti ikinci ıkınmam da melin doğmuştu zaten diye bilmiyorumkismile

evt gecen arkadasım da bana demişti ikinci ıkınmam da melin doğmuştu zaten diye bilmiyorumkismile

aynen ıkınmaya sıra geldiğinde hemen bebek geliyor iş öncesindeki ağrıda....bende kendi kendime doğum yaptım desem yeridir..karşımdan bakıp ıkın dediler o kadar...

aynen ıkınmaya sıra geldiğinde hemen bebek geliyor iş öncesindeki ağrıda....bende kendi kendime doğum yaptım desem yeridir..karşımdan bakıp ıkın dediler o kadar...

Sonra dikiş attılar mı? Ne dikişi attılar?

doğum yapınca alt taraf açılıyor ya canım bebek cıkıyor sonucta ordan orayı dikiveriyorlar doğumdan sonra bilmiyorumkismile

Ama o esnek bişey değil mi? Ayy dikiş atarlarsa acısı çok olur onun yaa eyvahedigeldismile
Tuvalete giderken bile insanın canı acır

sağol şekerim

bence de çok kasmamak lazım doğumu. sonuçta dediğin gibi millet tek başına doğum yapıyor biz gözetim altında olacağız.korkmayın ıkının gitsin sempatiksalakcinni

Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:

doğum sırasında vajinada yırtık olmasın diye kesi atılıyor ya. doğumdan sonra da o kesiyi dikiyorlar canım

Son düzenleme:
evt aynen sen kaç kg aldın bebişin ne kadar oldubilmiyorumkismile

eyvahedigeldismile pardon yaa eskilere yeni bakıyorum.iş bugün yoğun.62 iyle hamile kaldım.şuan 65 kiloyum.bebeğin ağırlığınıda bilemiyorum ya.bu cuma gidecem işte o zaman sorarım.sana bildiririm.takiplerimizi birlikte yaparız dimi?

Sonra dikiş attılar mı? Ne dikişi attılar?

yok canım benim bebeğim 24 haftalık doğduğu için küçüktü galiba onda dolayı kesik,yırtık falan olmadı dikişte atılmadı...
bebek doğunca herşey bitiyor..ne ağrı ne bişey..biraz bacak bacak üstüne attırıp beklettiler sonra dolaşmaya başladım..hamile bile olmamış gibi oldum..

ay bu kdr zamanda 3 kg. mi aldın sadece??? akannehir
onun hepsi çocuktadır zaten.
sen de git burdan alsanaalsanasmile

acımıyor mu bunu ben de cok merak ediyorum acıkcası ama o sırada zaten herhalde o acıların içinde o da mı kaynıyor bilmiyorumkismile

Ama o esnek bişey değil mi? Ayy dikiş atarlarsa acısı çok olur onun yaa eyvahedigeldismile
Tuvalete giderken bile insanın canı acır

o sırada hissedilmiyor bile diyorlar...sonrasında bir süre batma oluyor diyenler var..ama sezeryana göre hiçbişey diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…