2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hay maşallah sana ya.Nedıyım.Allah bızım gıbılerede çobuk kılo vermeyı nasıp etsın doğumdan sonra ınş.

sağol yaaa bi maşallah diyen sen oldun.inşallah canım yapıyla alakalı kimsenin gıcık olmasına gerek yok.sordunuz bende söyledim.söylemekte kabahat oldulmaz:

sağol yaaa bi maşallah diyen sen oldun.inşallah canım yapıyla alakalı kimsenin gıcık olmasına gerek yok.sordunuz bende söyledim.söylemekte kabahat oldulmaz:

kızmana gerek yok herkes şakasına takılıyor. kimse kötü niyetinden birşey demiyordur emin ol

Senin kız da kg sikletine geçmiştir artık Zeynep, selam söyle bizden Ayşe Naz'a

bu topic bana qöre değill.. mafoldumben
ben qidiorum
sizin selülitiniz , kilonuz yokkk mafoldumben
ben qidip selülitleri olan ve kiloları çok olan kişilerin bulunduğu bi topic bulucam mafoldumben :gitme:

kızmana gerek yok herkes şakasına takılıyor. kimse kötü niyetinden birşey demiyordur emin ol
bundan soora tanımadıklarıma şaka yapmıcam sempatiksalakcinni

sana yapcam sadece sempatiksalakcinni

deli archi, mannak archi laelaelaelaelae

Kızlar bugunden ıtıbaren duzenlı yurucem bende.kafaya taktım.15 dakıkada doğum yapanı da okuyunca kızdım kendıme hıç yuruyüş yapmıym.Arabaya bınıyom hop işe gelıyom.Arabaya bınıyom hop eve gelıyom.asonsör kullanıyom.offf offf.kızlar emnıyet kemerı takıyomusunuz? belı bı aydan sonra sakıncalı dıyolar ya.Bılgısı olan varsa yazabılırmı.Bıde dıyomkı dıkkat edıp kılo almasak bebekler buyurmüki acaba ya?sankı ben kılo almadıkca o buyumeyecek gıbı gelıyo bana.Siz nedersiniz?

canım limonda tuzsuz gıtmıo, ben hep ıstıyorum böyle ekşili kısır, çiğköfte, top biber turşuları, bardak bardak turşu suyu içmek istiyorum ama nerdeeee...

ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismile

canım turşu yada çok tuzlu birşey yedıgımde parmaklarıma yusuk bıle gırmıyor ödem yapıyor vucudum, bu da iyi degıl tansıyonum çıkıyor.

benimde mafoldumben

Kızlar burdakı urunler ucuzmu.nerde burası ben anlamadım.Ama çok övüyonuz.vardır bı hıkmeti.Banada diyiverin....

tchibo koruparkta yunus havuzunun tam karşısında canım.

anladım ben çıkıyorum

ama bitanem biz burda samimiyetten rahat konuşuyoruz
lütfen yanlış anlama şakalaşıyoruz biz
qidersen bu sefer bizde üzülürüz.. :umursamaz:
sen böle yaparsan rahat rahat konuşamaz şakalaşamayız ki seninlee kaydirigubbakcemile

bu topic bana qöre değill.. mafoldumben
ben qidiorum
sizin selülitiniz , kilonuz yokkk mafoldumben
ben qidip selülitleri olan ve kiloları çok olan kişilerin bulunduğu bi topic bulucam mafoldumben :gitme:

sizin yok derken sempatiksalakcinni

bundan soora tanımadıklarıma şaka yapmıcam sempatiksalakcinni

sana yapcam sadece sempatiksalakcinni

deli archi, mannak archi laelaelaelaelae

bende küseceğim bundan sonra haberiniz olsun
sonra vay ben görmedim vay ben duymadım demeyinakannehir

BEN DELDİM ÖSLEDİNİSMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsempatiksalakcinni

kız kaçarken hızlı olmana gerek yok..zaten tombidikler selülitlerini zıplata zıplata zor koşarlardelikafaduldennaniknanik

AAAAAAAAAA AYIP OLUYOR AMA HEMŞERİMMM :):)

ya kızlar bozmayın moralinizi :) Ben 12 killo aldım, hiç moralimi bozuyor muyum :) Daha da alırım bu hızla gidersem...
Kilo konusunda moraliniz bozulunca beni hatırlayıp gülün, rahatlayın... heheheh:))
:a015:CADIARZUsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…