- Konu Sahibi daemon
-
- #60.401
hay maşallah sana ya.Nedıyım.Allah bızım gıbılerede çobuk kılo vermeyı nasıp etsın doğumdan sonra ınş.
Ben sana dedim dimi dövcekler seni diye:tomato: kaç kaç
sağol yaaa bi maşallah diyen sen oldun.inşallah canım yapıyla alakalı kimsenin gıcık olmasına gerek yok.sordunuz bende söyledim.söylemekte kabahat oldulmaz:
kızmana gerek yok herkes şakasına takılıyor. kimse kötü niyetinden birşey demiyordur emin ol
kız kaçarken hızlı olmana gerek yok..zaten tombidikler selülitlerini zıplata zıplata zor koşarlardelikafaduldennaniknanik
anladım ben çıkıyorum
bundan soora tanımadıklarıma şaka yapmıcam sempatiksalakcinnikızmana gerek yok herkes şakasına takılıyor. kimse kötü niyetinden birşey demiyordur emin ol
Ahhhh bılmezmıyım bende yıyemıyom yasak.Zaten baştan berı eşim yedırmıyodu bana eve almıyodu hiç.Annemle kayınvaldemde gızlı gızlı yedırıyodu bana canım çekıyo dıyekaydirigubbakcemile3Hatta şalgam suyu bıraksa 2 lt içicem gunde.Doktora soyledı eşim.Doktor neeeeeeeeeeyasakkelime içmicen dedı kesınlıkle.bende lımon yıyom canım şimdi hergun 1 tane yıyom nerdeyse.İş yerınde bıle yıyom hatta.Ne olcak halımız bılmıyom.Sende lımonu dene olmazsa elimde bı kaldı.Onuda alırlarsa ısyan edıcem artıkkafamçokkarıştı
ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismile
Yaaa ödemin 1 numaralı sebebi.Ve yapay oluyo genelde.Vitamın yok denecek kadar az.Tuz oranı çok fazla.Ben turşuyu şöyle 1 kere ısırsam o gun şişiyo ayaklarım.Çok denedım bunu.O turşuda ne varsa artık.Bır tek ısırık almam yetıyo.Gecen aydan berıde şalgamıda yasakladı.Artık yeter dedı.Şuan su toplamaya başlıyosun.Yuzun gozun şişer dedı doktor.Dıyorum ya elimde bı lımon kaldı sadece neyazıkki.Ben de çok özledım gülkurusu gıbı ama dıkkat edın kızlar nezamn turşu yesem ogun heryerım şişiyo .
Kızlar burdakı urunler ucuzmu.nerde burası ben anlamadım.Ama çok övüyonuz.vardır bı hıkmeti.Banada diyiverin....
anladım ben çıkıyorum
bu topic bana qöre değill.. mafoldumben
ben qidiorum
sizin selülitiniz , kilonuz yokkk mafoldumben
ben qidip selülitleri olan ve kiloları çok olan kişilerin bulunduğu bi topic bulucam mafoldumben :gitme:
şimdi oldu mu sence ??
bundan soora tanımadıklarıma şaka yapmıcam sempatiksalakcinni
sana yapcam sadece sempatiksalakcinni
deli archi, mannak archi laelaelaelaelae
kız kaçarken hızlı olmana gerek yok..zaten tombidikler selülitlerini zıplata zıplata zor koşarlardelikafaduldennaniknanik
bundan soora tanımadıklarıma şaka yapmıcam sempatiksalakcinni
sana yapcam sadece sempatiksalakcinni
deli archi, mannak archi laelaelaelaelae
olmadı tabii haklısın ama bazı şakaveya espriler uzadığında cılkı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?