ay şekerim bu selülit insanda kıskançlıkta yapıyor herhalde..ben tam bilemiyorum bende olmayınca...kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile pardon yaa eskilere yeni bakıyorum.iş bugün yoğun.62 iyle hamile kaldım.şuan 65 kiloyum.bebeğin ağırlığınıda bilemiyorum ya.bu cuma gidecem işte o zaman sorarım.sana bildiririm.takiplerimizi birlikte yaparız dimi?[/QUOTE
hayır canım mümkünse yapmayalım 3 kg almış yaa suna bak:dilcikar:
acımıyor mu bunu ben de cok merak ediyorum acıkcası ama o sırada zaten herhalde o acıların içinde o da mı kaynıyor bilmiyorumkismile
acımıyor mu bunu ben de cok merak ediyorum acıkcası ama o sırada zaten herhalde o acıların içinde o da mı kaynıyor bilmiyorumkismile
eyvahedigeldismile pardon yaa eskilere yeni bakıyorum.iş bugün yoğun.62 iyle hamile kaldım.şuan 65 kiloyum.bebeğin ağırlığınıda bilemiyorum ya.bu cuma gidecem işte o zaman sorarım.sana bildiririm.takiplerimizi birlikte yaparız dimi?
ay bu kdr zamanda 3 kg. mi aldın sadece??? akannehir
onun hepsi çocuktadır zaten.
sen de git burdan alsanaalsanasmile
eyvahedigeldismile pardon yaa eskilere yeni bakıyorum.iş bugün yoğun.62 iyle hamile kaldım.şuan 65 kiloyum.bebeğin ağırlığınıda bilemiyorum ya.bu cuma gidecem işte o zaman sorarım.sana bildiririm.takiplerimizi birlikte yaparız dimi?
:dilcikar:ben ilk kızımdada 60 la hamile kaldım.68 ile doğum yaptım fazla kilo almıyorum.
:dilcikar:
Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:
aynen ıkınmaya sıra geldiğinde hemen bebek geliyor iş öncesindeki ağrıda....bende kendi kendime doğum yaptım desem yeridir..karşımdan bakıp ıkın dediler o kadar...
ben ilk kızımdada 60 la hamile kaldım.68 ile doğum yaptım fazla kilo almıyorum.
:dilcikar:
:roflol::roflol:
özgeyi kızdırdınız bugün. şimdi hepimizi ısıracak
sen hala burda mısın sempatiksalakcinnikızımda 3,5 kilo doğdu
sen hala burda mısın sempatiksalakcinni
kızımda 3,5 kilo doğdu
Allahın sevgili kulusun demek gelde gıcık olma bu duruma
çabuk git bi 5 kg daha al öle gel sempatiksalakcinni:gitme:
:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?