2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acımıyor mu bunu ben de cok merak ediyorum acıkcası ama o sırada zaten herhalde o acıların içinde o da mı kaynıyor bilmiyorumkismile

valla her doğum yapan o kesiyi anlamadık bile diyorlar.
demek ki anlaşılmıyormuş kesilirken. zaten uyuşturuyorlar kesiden önce.

Ay allam şuana kadar 3 kılomu aldın maşallah yaa.Sen kılo almamışsın ozamn ya.Olduğu gıbı bebek su fılan o 3 kılo

Hadi be şaka yapıyosun akannehir
3 kilo mu aldın topu topu yani akannehir
Bence sende git burdan alsanaalsanasmile dövcekler bak kaydirigubbakcemile3

ya o kadar az kilo alınır mıı
ben 10 kilo aldım boru mu bu bacım yaa offbilmiyorumkismile
varya psikolojimi bozmayın kızlar
selüliti olmayan ve 5 kilodan az alan kızlar hepinizee alsanaalsanasmile

Zeynep ben de sürekli dikiş diye duyuyorum, nedir bu dikiş meselesi?:uhm:

Doktor yırtık olmasın diye bebeğin başı çıkmadan kesi atıyor çapraz bir şekilde. Bu kesiye epizyotomi deniyor. Eğer çapraz olarak kesi atmassa yırtılma olabiliyormuş o zaman toparlamaları daha zor bir durummuş.

aynen ıkınmaya sıra geldiğinde hemen bebek geliyor iş öncesindeki ağrıda....bende kendi kendime doğum yaptım desem yeridir..karşımdan bakıp ıkın dediler o kadar...

Herkese öyle yapıyorlar

acımıyor mu bunu ben de cok merak ediyorum acıkcası ama o sırada zaten herhalde o acıların içinde o da mı kaynıyor bilmiyorumkismile

Dikiş esnasında uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten hiçbişey hissetmiyormuşsun.Kesi esnasındada bişey hissedilmiyormuş.

ben ilk kızımdada 60 la hamile kaldım.68 ile doğum yaptım fazla kilo almıyorum.

Allahın sevgili kulusun demek gelde gıcık olma bu duruma

Ben çıkıyom kızlar doktora gidip uçağa binebilir raporu alıcam bu hafta gerekmiyor normalde ama benim göbek çok büyük olduğu için hava alanında sorun çıkmasın diye önlem alayım dedim umarım gitmişken Rıza amcası kızımada bakmayı kabul eder. Bakalım nekadar olmuş benim dobiş kızım. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…